Super leuke matten en een hele goede service! Ik had een mooie mat op maat voor bij mijn voordeur besteld. Hier was iets mis mee, maar dit werd perfect opgelost. Er werd direct een nieuwe mat opgestu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super fijn, ook nog even contact gehad vooraf over de juiste keuzes. Heel goed geholpen en de mat is prachtig!!
Virksomheden har svaret
De mat is geweldig met frisse kleuren. Makkelijk op maat te snijden voor in ons halletje. Als de voordeur opengaat is het meteen gezellig. Voorheen hadden we een saaie donkergrijze mat.
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn Studio Tapiz, makers van kleurrijke designmatten op maat die jouw hal direct opfleuren! Onze unieke matten zijn stijlvolle blikvangers én gaan lang mee. Geen saaie deurmatten, maar matten met persoonlijkheid. Let your entrance do the talking.
Kontaktoplysninger
Binckhorstlaan 36, 2516BE, Den Haag, Holland
- 0702212072
- support@studiotapiz.nl
- www.studiotapiz.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super leuke matten, perfecte service!
Super leuke matten en een hele goede service!
Ik had een mooie mat op maat voor bij mijn voordeur besteld. Hier was iets mis mee, maar dit werd perfect opgelost. Er werd direct een nieuwe mat opgestuurd. Dankjewel!
Super fijn
De mat is geweldig

Besvarelse fra Studio Tapiz
Het is een prachtig kleed
Het is een prachtig kleed, helemaal naar verwachting. De kleur is perfect en hij is heerlijk fluffy. Ook de bezorging en de mail over het tijdstip van de duur was helemaal keurig. Alleen maar pluspunten!

Besvarelse fra Studio Tapiz
Prachtige mat en fantastische service!

Besvarelse fra Studio Tapiz
Mat is erg mooi en makkelijk te…
Mat is erg mooi en makkelijk te snijden.
Ben er heel blij mee.

Goede ervaring met Studiotapiz
Fijn mat, geeft de ruimte direct meer sfeer. Top aankoop.

Super mooie deurmat
Super mooie deurmat. Mooie stof en precies op maat. De hal is ineens een mega gezellig plek geworden om binnen te komen. Echt een aanrader!!

Heel blij met onze mat
Heel blij met onze mat. Op maat gesneden en snel binnen.

Slechte kwaliteit deurmat
De kwaliteit van de deurmat is teleurstellend. De prijs die je ervoor betaald is behoorlijk hoog. Ik had er echt meer van verwacht. De deurmat is dun en voelt niet robuust. Jammer!

Verkleuring / flets worden deurmat
Sinds 6 weken hebben wij de mat Marrakesh bloom in onze hal liggen. Hij is even dik als de mat die wij daarvoor hadden maar deze voelt veel slapper aan. Vrienden vroegen zelfs of we een stukje tapijt erin hadden gelegd. Al met al kunnen we hier mee leven maar wat ons tegen valt is dat de mat snel flets wordt op het deel waar op gelopen wordt, dit had ik voor deze prijs niet verwacht.

contact
Ik probeer sinds december 2025 contact met hun op te nemen, ze reageren niet op email, DM op hun insta en bij het bellen van hun telefoonnummer wordt gezegd dat hun telefonisch support is gesloten vanwege vakantie. Dat lijkt mij stug, 6 weken dicht met vakantie...

Prachtig product
Prachtig product, duidelijke communicatie over de levering.

Besvarelse fra Studio Tapiz
Super blij met deze op maat gemaakte…
Super blij met deze op maat gemaakte entreemat. Strak en mooi afgewerkt. Ik ben er erg tevreden mee en de levering was bovendien veel sneller dan verwacht.

Super fijne service
Super fijne service, zeer klantgericht en snel antwoord op vragen. Ze denken goed met je mee. Snelle levering en erg mooie mat! Super blij mee. Gr. Lonneke

Prachtige entree mat
Prachtige entree mat, zoveel mooier dan die standaard matten, en ideaal dat je ze allemaal op maat kunt laten maken. Ben er heel blij mee en de levering was ook veel sneller dan verwacht.

Upgrade van de hal met Studio Tapiz
Sinds kort hebben we een prachtige deurmat van Studio Tapiz liggen. Het is een enorme upgrade van de hal. Mooie kwaliteit en blijft goed liggen (niet in een uitsparing). Contact met Studio Tapiz verliep heel vlot nadat er iets mis is gegaan met de bezorging van de samples. Het werd meteen geregeld.

Besvarelse fra Studio Tapiz
Goede levering, kwaliteit valt tegen
Goede levering, kwaliteit van de mat valt wel wat tegen, ligt nu een 2 maand en wordt echt al minder in kwaliteit :(

Besvarelse fra Studio Tapiz
Læs mere om andre typer anmeldelser.