I ordered some items from the online closing down sale in July and never received them . Studio moods said they would come up with an alternative if my gifts weren’t traced. No alternative and still... Se mere

Overzichtelijke site met lieve dingetjes om iemand te sturen die een riem onder het hart kan gebruiken. Ik kreeg een persoonlijk mailtje met de vraag of alles correct was; er was een kleine fout (my b... Se mere

Mooie site met prachtige producten! Na overleg kon er een mooie gender neutrale babybox worden samengesteld die meteen werd opgestuurd naar de ontvangers. Top!! Van de ontvangers kregen we een super l... Se mere

Wat een ontzettend leuke spulletjes hebben jullie geleverd! Super tof! Snel geleverd in een mooie stevige verpakking. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen en ga jullie aanraden bij vriendinnen!

1. Butik med lykønskningskort

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wenskaarten met een bijzondere boodschap voor momenten van troost & verdriet, maar ook van feest & liefde.

4,4

Snelle levering van mooie box

Snelle levering.
De ontvangers waren erg blij en ontroerd met hun ‘troostbox’
Toch net even wat anders vergeleken met een rouwkaart of bosje bloemen.
Een aanrader! Wel wat aan de prijzige kant

21. marts 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Bedankt voor uw review, mooi om te lezen dat de ontvangers ontroerd waren van onze troostbox. Liefs, Studio Moods

Fijne webshop

Fijne webshop. Alle meerdere malen leuke spulletjes besteld. Snelle service!

27. februar 2021

Leuk om te lezen! Bedankt voor uw review! Liefs Studio Moods

Leuke verrassingsdozen

Leuke verrassingsdozen! Jammer dat de site vastliep bij bestellen en ik daar verder geen antwoord meer op heb gekregen.
Beide ontvangers van de boxen helemaal blij en gelukkig dus dat was geslaagd! Zeker voor een volgende keer weer een aanrader zo’n box!

15. februar 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Wat vervelend om te vernemen dat de site vastliep tijdens het plaatsen van uw bestelling. Mocht dit nog eens voorkomen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u in het vervolg graag verder! Fijn om te vernemen dat de boxen geslaagd waren. Bedankt voor uw bestelling! Liefs, Studio Moods

Een aanrader

Een aanrader! Ik werd erg goed en vriendelijk geholpen. Bovendien zijn de producten zeer mooi en uniek.

12. februar 2021

Wat leuk om te lezen! Bedankt! Liefs, Studio Moods

Super tevreden.

Goede communicatie, snelle levering, zeer nette oplossing voor iets dat niet leverbaar was. Aanrader!

8. februar 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Wat leuk om te lezen! Fijn dat u tevreden bent over onze communicatie. Bedankt voor uw review! Liefs, Studio Moods

Super mooie babyboxen zowel voor een…

Super mooie babyboxen zowel voor een jongetje als een meisje💙💖ik heb mijn adres gevonden om een leuk cadeautje te versturen💌

30. januar 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Wat leuk om te lezen!! We pakken graag met liefde een nieuwe bestelling voor u in! Bedankt! Liefs, Studio Moods

Heel mooi, super snel geleverd

Het pakje was heel snel binnen en zag er
Heel mooi uit.
Een cadeautje om uit te pakken...super

26. januar 2021

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw review! Liefs, Studio Moods

Mooie producten

Wat onwijs leuk om hier te kopen, heel goede snelle service
De bestelling is ook nog erg mooi verpakt en echt kadootje !

21. januar 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Dankjewel Gon! Voor deze leuke review! De volgende bestelling is weer naar je onderweg. Dankjewel!

Troostpakket

Een troostpakket besteld voor een dierbare. Ik heb hem besteld omdat ik het zo mooi vond dat dit een pakket was met lichte rustige tinten. Ik kreeg een foto toegestuurd met hoe het was ontvangen. Het was ingepakt met zwart papier en een bloemetje er op. Nogal deprimerend.. Terwijl het op internet ook met licht inpakpapier was. Ik vind dat je persoonlijk dan de plank behoorlijk misslaat als bedrijf.

21. januar 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Beste L. pluim! Wat vervelend te lezen dat de troostbox niet geheel naar uw zin was. Het klopt dat de box op de foto met een wit vloeipapier is gefotografeerd. We hebben meerdere kleuren vloeipapier. Deze worden afwisselend gebruikt. We zullen uw review zeker meenemen! Om het enigszins goed te maken sturen we u een box toe met onze welgemeende excuses. Als u ons uw adresgegevens wilt mailen naar info@studiomoods.nl , zullen wij u een kleine attentie opsturen. Met vriendelijke groet, Studio Moods

Blij mee!!

Perfecte service, zelfs 'savonds laat, super leuk verpakt, blij mee

14. januar 2021

Besvarelse fra Studiomoods

Dankjewel voor je Review Petra! Fijn dat je zo tevreden bent!!