Studenterkilden Anmeldelser 8

4,3

4,3

Kæmpe hit

Privat fest var et kæmpe hit. Sindssygt lækker mad. Styr på gæsterne og specielle krav til mad/drikke. Roligt personale. Flot lokation. Alt godt!!

12. juli 2025

Vidunderligt sted

Hvad kan man ønske sig mere, når man fejrer sin 80 års fødselsdag?
Virkelig lækker mad, matchende vine, venlig og kompetent betjening, både i planlægningsfasen og på selve dagen. Jo, de kan deres sager på Studenterkilden. Dejligt, at et sådant sted endnu findes!

5. juli 2025

Et fuldstændig fantastisk sted

Et fuldstændig fantastisk sted. Anita og hendes ansatte er 100 procent nærværende og opmærksom på alle gæster og deres eventuelle særlig behov. Vi holdte vores bryllup der sommeren 2021 og havde den bedste fest i de mest fantastiske omgivelser. Fantastisk sted!

12. december 2021

Fantastisk

Fantastisk - super lækker inspirerende mad - servicen er helt i top . Omgivelserne smukke .
Kan varmt anbefales

13. august 2021

Studenterkilden i lækre ny klæder

Jeg var som gæst i et selskab på Studenterkilden den 4 sept. 20. Jeg oplevede et personale i top en mad der var i den absolut bedre del af skalaen fra 1-5 et tilsyneladende nyrestaureret og meget smagfuldt interiør - fra bar og lokale med lækre farver og loftslys til toilet og til terrasse. Musik arrangeret af restauranten var MEGET på sin plads. Dejligt - uden trommer og kun med bossanova rytme fra - kontrabas, sang og akustisk giuitar krydret med sange fra selveste Mr. O. Brandenburg. Mig og min kone var oprigtigt benovet over det åbenlyse kvalitetsløft Kilden har modtaget siden jeg var der på knallert i 78. Tak Camilla, Kristian og Anita (som jeg ikke kender) - I har gjort det rigtigt godt. Vh Jesper (jesper.erik.jespersen - gmail)

5. september 2020

fantastisk charmerende og en nydelse!

Har i dag afholdt et frokostarrangement for 13 personer på stedet. Fantastisk mad, vidunderlige omgivelser og en rigtig god atmosfære. Sød og venlig betjening og nogle dejlige værtsfolk. Mine gæster var endog meget glade for arrangementet. Stedet kan varmt anbefales til selskaber og søndagsfrokost for individuelle gæster.

15. april 2018

Fantastisk sted!

Vi holdt vores bryllup der igår, og det var en magisk fest hvor Studenterkilden har stor ære for den fantastiske succes som vores fest blev. Ydre og indre rammer er super smukke og hyggelige! Varmen og det personlige og familiere touch på hele arrangementet er en ekstra bonus! Maden som Niels tryller frem er fantastisk og der er nok af den! Dejlige vine og drinks...og nok af det også 😊 Betjeningen er i top og Vibe og døtrene er de perfekte værter! De har konstant løsningen på alle udfordringer der måtte opstå.
Vores varmeste anbefalinger til Studenterkilden, fantastiske rammer for en fest!!

14. august 2016

Er dette din virksomhed?