Chaufførerne Connie & Thomas Vogn Alfa Kæææft en god tur💙 Chaufførerne var de mest rummelige mennesker i verden, som gjorde turen endnu bedre. Kæmpe skud ud til vogn. Venlig hilsen 3.A, S... Se mere
2 reddere, der kører studenterkørsel! Helt utroligt trygt at modtage en flok glade studenter ved aftenens sidste stop, hvor chaufførerne sikrer sig at alle er okay, inden de kører derfra.
Danmarks fedeste studenter-lastbiler og vi kører altid med 2chauffører for at højne sikkerheden.
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Den 28.6.25 var vi 1.stop på studenterkørslen fra Næstved Handelsskole, hvor studenterne efter planen skulle ankomme kl 12.18. Vi var taget fra skolen i god tid, så vi havde tid til at gøre klar til at kunne modtage de forventningsfulde studenter. Chaufførerne Brian og Mads prioriterede at køre langt tidligere fra skolen, hvilket gjorde, at de allerede ankom 11.55. Som 1.stop er det helt uacceptabelt at komme SÅ meget før tid, og firmaet skriver netop på deres hjemmeside, at de kører til tiden. Vi var omme i haven og forberede det sidste, og hørte derfor ikke at de kom. Pludselig stod de i haven, og ingen havde taget imod dem! Virkelig skuffende! Vi fik ikke mulighed for at tage imod med flag osv, og det var vi selvfølgelig utrolig kede af, for den mulighed får vi ikke igen! Ikke mindst vores søn var påvirket af, at hans familie ikke var der. Totalt antiklimaks!
Jeg klagede i en mail til firmaet, men de har ignoreret min henvendelse.
Desuden fortæller de øvrige studerende, at chaufførerne også hos dem, på skift tog for sig af retterne - også uden at være blevet tilbudt noget. Helt igennem en ubehagelig oplevelse! Da de kørte herfra, brugte den ene chauffør endda lang tid på at fortælle om alle de regler, der er, hvilket jeg overhørte (kunne med fordel været gjort ved skolen, så havde tiden passet) Meget arrogant og nedladende tone, og han burde ikke køre med unge mennesker.
Gør jer selv den tjeneste og vælg et andet firma… der er bedre og billigere muligheder med mere behagelige chauffører, som kan starte kørslen til tiden, og i det hele taget være venlige og hyggelige. Det var Brian og Mads ikke, og firmaet er åbenbart ligeglade.

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Tak fra en curling mor ♥️ Vil bare sige sikke en service - sikke chauffører i søndags 🤩
På de unges tur i bl.a. Køge med sidste stop Amager. Fantastisk I tog pigerne med sikkert hjem til Køge… 🙏🏼

Chaufførerne Connie & Thomas
Vogn Alfa
Kæææft en god tur💙
Venlig hilsen 3.A, Slagelse Handelsgymnasium

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
1000 tak for endnu engang at være super professionelle, søde, sjove og ansvarlige og passe godt på vores unge mennesker. Jeg anbefaler gerne Studenter-kompagniet.

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Vi havde en super fed tur d. 28 juni. Anlægget var perfekt, og vi havde nok den flotteste vogn på skolen 🤩. Vores 2 chauffører var ambulance reddere, og der var styr på sikkerheden. Super god oplevelse og en klar anbefaling.

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
2 reddere, der kører studenterkørsel!

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Virkelig professionelt firma. Der går op i sikkerheden mens de holder en fest med de unge. Alle arbejder inden for beredskabet, så man kan mærke der styr på det. Og de tager sig så godt af vores unge mennesker. Havde den bedste oplevelse.
Vi kørte med studenter kompagniet her i 2024, og havde en rigtig god oplevelse. Vi kørte med Brian og Michael, og de var super søde til både at snakke og joke med os, men var samtidig også meget seriøse omkring deres arbejde. Vi følte os i meget trygge hænder, og havde en helt vildt god oplevelse. Som de også selv sagde er de der for at gøre vores dag god, og sørge for vi kommer sikkert hjem igen, og det formåede de i den grad. Vognen var også mega god, og de havde generelt bare styr på det hele! Helt klar anbefaling herfra!!

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Vores datter kørte lørdag d. 29/6-24 med Studenter-kompagniet, og vi som forældre må sige at det var noget af en overraskelse at se hvor seriøst de 2 chauffører tog deres job lige fra de mødte eleverne på skolen og til at vi mødte dem igen på vores stop sent om aftenen. På skolen gennemgik de sikkerhedsregler for dagen, og stod og hjalp dem op og ned med et smil selv meget sent om aftenen, hvor de unge var blevet godt berusede. Vores datter fortæller at de havde en fantastisk dag. Så 5 store stjerner herfra.

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Vores datter bookede deres studenterkørsel hos Studenter-kompagniet og det virkede til at der var styr på det hele fra start af, også på det vigtige omkring sikkerheden.
Inden afgang fra skolen gik de 2 chauffører op på ladet og fortalte om reglerne ombord herunder at de unge ikke skulle stå på bænkene og passe på hinanden. Det var således med tryghed vi sendte dem godt på vej.
På de andre vogne på skolen var der kun en chauffør og det virkede ikke til at han fortalte om reglerne og heller ikke omkring sikkerhed.
Undervejs blev de forsinket, da de ønskede at bade ved et stop hvor der var pool.
Allerede fra start regnede klassen med at de nok skulle køre en time over de timer de havde til rådighed og dette blev afregnet nemt og hurtigt med chaufførerne.
Ved vores stop hjalp chaufførerne både ned og op og jeg fik senere at vide at det gjorde de hele dagen.
Stor ros til firmaet og de 2 chauffører.

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Vi havde desværre en yderst ubehagelig oplevelse med Studenter Kompagniet i 2024. Her er hvad der skete:
Ved starten af vores vogntur blev vi præsenteret for to gamle højtalere og en seddel med nogle retningslinjer og regler. Vognmændene gav os praktiske informationer, men på intet tidspunkt blev vi informeret om, at vi ikke måtte røre højtalerne. Der stod heller intet om dette på sedlen i vognen (vi har dokumentation i form af et foto).
Ved vores næstsidste stop fungerede højtalerne fint, men da vi vendte tilbage til vognen, påstod vognmændene, at vi havde ødelagt dem. Jeg bemærkede selv, at de to vognmænd havde pillet ved højtalerne, og det virkede meget underligt, at de pludselig ikke virkede. På vej til vores sidste stop standsede de vognen midt ude på en mark og truede os med at sætte alle 30 studenter af, hvis ikke vi betalte 8000 kr. med det samme. Vi fik forhandlet dem ned til 4000 kr., men besluttede at vente med at diskutere betalingen til sidste stop.
Ved sidste stop talte jeg med en af vognmændene, der viste mig en gammel faktura på 5 højtalere til en samlet værdi af 19.000 kr. Jeg påpegede, at 5 højtalere delt med 19.000 kr. aldrig kunne give 4000 kr. Han fandt en lommeregner frem og indrømmede, at det kun var 3800 kr. Han begyndte at sige, at det ikke kunne være rigtigt, at vi ikke havde 150 kr. hver, og insisterede på, at vi havde ødelagt højtalerne og derfor skulle betale. Han kom også med en nedladende bemærkning om en af mine klassekammerater og hævdede, at vi ellers havde været den bedste klasse, han nogensinde havde kørt for.
Jeg nægtede at betale de 4000 kr., og vognmanden kørte væk, mens han råbte, at han ville sende en faktura.
For alt i verden, vælg IKKE Studenter Kompagniet!

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
God og sikker vogn samt flinke og professionelle chauffører. Vi kørte med Anders og Victor som leverede en perfekt oplevelse og en fleksibilitet som gav os en gnidningsfri tur. Klar anbefaling!

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Det var en absolut fantastisk tur.
Vi havde to mega gode chauffør - Martin og Søren😊
100% en oplevelse man ikke glemmer!
Vi havde den bedste vogn tur man kunne ønske sig virkelig et fedt og rart firma og især de to chauffører Søren og Martin gjorde oplevelsen 1000 gange bedre

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Vildt at de siger til os vi skal blive ekstra tid på nogle af de sidste stop fordi vi er i for god tid, for så senere at kræve 2000kr for at køre videre til de sidste par stop fordi tiden er overskredet. Snyderi

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Træls oplevelse, krævede ekstra penge på næst sidste stop efter de glemte selv at sørge for vi kom til vognen som vi havde aftalt 46000 og så skal man betale ekstra for 30 min

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Det var virkelig en god oplevelse at køre med jer! Der var styr på alle tingene, og der har været vildt god service hele vejen rundt!
Klar anbefaling herfra
- 3.t, Allerød Gymnasium

Besvarelse fra Studenter Kompagniet
Vores klasse gjorde brug af deres studentervogne i sommeren 2023, hvor vi oplevede top service. Der var god kommunikation med vognmændene, og der blev svaret hurtigt på adskillige mails i månederne optil.
Undervejs på turen kom vi også til at ødelægge et glaslåg, men der var ingen sure miner og turen gik videre med højt humør. De hjalp os ned og op af trappen, og det var generelt en mega fantastisk tur.
Vi lavede fejlen ved at bestille gennem hjemmesiden "Studenterugen" som gjorde kommunikationen lidt bøvlet i starten, men hvis man bare havde bestilt direkte gennem Studenter Kompagniets hjemmeside, ville vi slet ikke have oplevet fejl med email eller de 1000 kr i depositum "Studenterugen" tager for at "hjælpe" os.
Det skal Studenter Kompagniet dog ikke stå til skud for, og vi vil i klassen give dem 5 stjerne for en uforglemmelig tur.