En virkelig skøn butik med super lækre varer og god atmosfære. En super god betjening og god service. De er gode til at vejlede dig. Anbefaler også at besøge netbutikken hvor jeg også har handlet fle... Se mere
Hurtig levering og miljøbevidst / flot indpakning! Flot stand på produkt - indtil videre rigtigt godt tilfreds alt i alt.
Utrolig dårlig service. Ærgerligt for ellers en rigtig fin butik.
We are an international retailer of fashion and lifestyle. Experience our exclusive repertoire in our Copenhagen stores and online.
Strandvejen 102 C, 2900, Hellerup, Danmark
Virkelig god service! Og flotte ting! Jeg var på udkig efter et par jeans, hvor jeg fik virkelig god vejledning og service, og mulighed for at prøve en masse! Her er både et skønt udvalg af produkter, dejlig og rar stemning, samt et meget venligt og imødekommende personale, der står klar til at hjælpe. Flot kuratering af varer man ikke lige ser alle andre steder. Kan kun anbefale at tage forbi STRØM!

Besvarelse fra STRØM - Female
En virkelig skøn butik med super lækre varer og god atmosfære.
En super god betjening og god service. De er gode til at vejlede dig. Anbefaler også at besøge netbutikken hvor jeg også har handlet flere ganger.

Besvarelse fra STRØM - Female
Utrolig dårlig service. Ærgerligt for ellers en rigtig fin butik.

Besvarelse fra STRØM - Female
Alt i alt var det et godt køb, og med god indpakning. men der medfølgede ikke noget pakke label med.