STREETMACHINE Anmeldelser

4,2

Sindssyg god service dejligt og nemt. Kom til tiden. P.S det virker ret meget som en robot der skriver sådan nogle “reviews” men det er nu meget god service og gode produkter.

Det er ikke så tit jeg handler hos Streetmachine, men havde ingen problemer da jeg fornylig bestilte. Pakken kom indefor de hverdage der stod beskrevet på hjemmesiden, og der var ikke noget bøvl m... Se mere

Alle de mange ting, jeg har købt fra streetmachine, har jeg været tilfreds med, alle tingene er kommet til tiden, og der har aldrig været problemer. Hvis du skal købe street ting, så skal du helt kl... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

STREETMACHINE blev grundlagt i tilbage 1989 af Tobia Sloth, som åbnede sin første skate shop i Paris. Denne blev senere fulgt op af en endnu en dør i San Diego, USA og til sidst vores flagship store i hjertet af København i 1996. STREETMACHINE specialiserer sig indenfor skateboarding, workwear, street og sportswear.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Forkert vare sendt, hurtige til at give pengene retur.

Der må have været forvirring på lageret da jeg bestilte et par bukser. Jeg besilte et par jeans, og jeg fik et par jeans. Dog af en anden model end dem jeg bestilte, som senere viste sig slet ikke at være på lager. Dog fik jeg hurtigt pengene for købet retur, da de modtag varen retur (desuden fin detalje med gratis porto på returvarer).

Dog er det irriterende at de ikke har styr på deres egen lagerføring, men udover det fin oplevelse.

28. marts 2014

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte to julegaver ved Streetmachine. 4 dage (!!) efter jeg bestilte dem, sender de en mail om at en af gaverne er udsolgt. Da jeg bestilte dem havde de 4-5 størrelser på lager, så jeg spørger om jeg ikke bare kan få dem en størrelse større - men nej, de er nu, 4 dage efter bestillingen, helt udsolgt. De vælger også at skrive en fredag, så jeg ikke kan nå at få en ny gave sendt før efter weekenden. Nu står jeg så og mangler en gave, som ikke når frem før den skal gives. Det er simpelthen for uprofessionelt. Streetmachine er hverken de billigste, de bedste eller de hurtigste på markedet, så hvis du kan undgå dem - så gør det! De er ligeglade med at de sætter dig i en lortesituation!

17. december 2013

Rigtig god oplevelse

Pakken kom indefor de hverdage der stod beskrevet på hjemmesiden, og der var ikke noget bøvl med forkerte varer eller størrelser.
Det eneste der trækker ned er at priserne på hjemmesiden står i euro og jeg har endnu ikke gennemskuet hvordan dette ændres? Dog var fakturaen i Danske Kr.

8. januar 2012

Elendig service

Jeg gav min søn et par Pico-sko fra Lakai i fødselsdagsgave, da han fyldte 12 år. Efter bare 3 ugers ganske regulær brug af dem var sålerne slidt ned, og der var ligefrem hul i den ene. Normalt plejer hans sko at holde, til han vokser ud af dem...Butikken oplyser, at de har fået mange reklamationer på netop disse sko. Men de vil ikke give min søn pengene retur, fordi de mener der er tale om slitage - og ovenikøbet sælger de stadig denne model, som de indrømmer, de har fået mange klager over. Rigtig ærgerligt - for det er ellers en fed butik.

15. september 2011

Super god

Hvis du skal købe street ting, så skal du helt klart købe fra denne side, nok hurtigst levering, og de bedste produkter ( i min mening. )

3. juni 2011

Go webshop.. Men alligevel..

For cirka en måned siden, d. 16/11-2010, bestilte jeg en north face jakke og en t-shirt hos Streetmachine. T-shirten var desværre udsolgt, hvilket jeg blev oplyst om. Jeg kunne så vælge at få de 69 kr retur, eller vælge noget andet i webshoppen. Jeg valgte de 69 kroner retur. Dagene gik og jeg fik min jakke, det gik hurtigt og smertefrit. Men jeg har ikke set skyggen af mine 69 kr! Web shop nummeret bliver ikke besvaret. I skrivende stund har jeg stadig ikke set mine penge, kan ikke komme i gennem på nummeret Streetmachine oplyser... Håber og tror det er en engangsforestilling fra deres side.. Men alligevel ringe service i det her tilfælde.

14. december 2010

super shop

super cool butik, bestilte et par sko, hvor de var et nummer for lille, de var hurtig til at lægge de andre til side til mig, og sende dem til mig lisså snart de havde modtaget de andre.

11. februar 2009

No title

bestilte en hat og den kom til tiden og fik også lidt ekstra lir oven i hatten (:

25. januar 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)