Streetammo Anmeldelser

2.206

3,8

Købte bukser i julegave til min søn i netshoppen, men var desværre nødt til at bytte dem flere gange, fordi vi ikke kunne finde ud af størrelserne. Hele vejen igennem blev vi mødt af super sød servi... Se mere

Virkelig god kundeservice. Bestilte et par Vans pro på Black friday, som blev væk et sted i forsendelsen. Jeg kontaktede derfor Streetammo og fik fat i Steffen, som var enormt venlig og hjælpsom. Skoe... Se mere

Vores datter købte et par Nike Stefan Janoski sko hvor der efter 6 måneder opstod en fejl i den ene sko. Kontaktede Streetammo der straks håndterede problemet. Det gode var, at vi ikke følte os mis... Se mere

Klart en af Danmarks fedeste streetwear butikker, da de hele tiden får nyt og fedt tøj som følger moden. Hvis man boer i Aalborg er det fedeste sted at købe sneakers, da deres udvalg følger de nye t... Se mere

1. Streetwearbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Streetammo.dk er en anerkendt butik, som har eksisteret siden 2002. Vi er kendt for den bedste kundeservice og for et kæmpe udvalg af de bedste brands. Alt i alt den bedste shop at handle hos... Hvis vi ikke har det, er det ikke det værd.

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.206)

Jeg bestilte nogle sokker.

Jeg bestilte nogle sokker.
Jeg venter i en Hel uge, og beslutter mig så til at skrive til dem, de skriver så at de kan se at de ikke har størrelsen på lager, selvom jeg den størrelse jeg skulle have var til rådighed:(

25. august 2017

Meget god service

Det gode var, at vi ikke følte os mistænkeliggjorte, der blev handlet meget hurtigt og vi fik fluks tilsendt porto via mail. Skoene blev sendt til retur så de kunne vurdere fejlen og vi endte med at få et par nye.
Streetammo var bare imødekommende og vi vil til enhver tid anbefale at handle her.
Mvh Jesper Brinck

10. maj 2017

Virkelig god kundeservice!

Jeg havde fået leveret nogle kuglelejere der desværre ikke virkede optimalt. Da jeg ringede til Streetammo, for at fortælle dem om situationen, var der fuld forståelse og beklagelse og jeg modtog hurtigt nogle nye kuglelejere der virker perfekt. Mega god oplevelse og kæmpe thumbs up.

24. marts 2017

Altid en fornøjelse

Det fungerer jo ubeklageligt, og de små Haribo poser i pakken var jo perfekt når man troede man var på vej til at blive voksen ;-)

16. marts 2017

Top service!

Vi var inde i jeres butik i vinterferien, hvor en af jeres ekspedienter lynhurtigt opfangede at vi kommer fra København... han fortæller os så om et tilbud hvor vi kan købe 3 ting for 2 tings pris, og at det gælder alt i butikken, men tilbuddet først gælder fra næste uge, men at vi kan få lov at benytte det mens vi er der, da vi netop er helt fra København.

Det synes jeg er rigtig god service!! Udover det var i alle meget imødekommende og ikke alt for påtrængende, hvilket jeg synes er et plus. Lækker butik, både fysisk og online! Jeg har altid købt mine ting hos jer, og altid været glad og tilfreds. Forsæt det gode arbejde!!

8. marts 2017

Sendt til forkert adresse

Har ikke haft noget besvær med butikken indtil nu. Min pakke er blevet sendt til en forkert adresse, på trods af at der i ordrebekræftelsen er skrevet noget andet.

Har bestilt tirsdag d. 28/2 (1-5 dage levering ifølge hjemmesiden) og kan åbenbart først hente pakken i dag (7/3) i følge track n trace nummeret, men hvad nytter det når jeg ikke har bestilt dør-til-dør levering men levering til pakkeboks?

PostNord kræver desuden et mindre beløb for at få gensendt pakken igen til den rigtige adresse.

7. marts 2017

TOPDOLLAR SERVICE!! ;o)

Fik revet lynlåsen i stykker på min nye Sorte hoodie
OG havde smidt kvitteringen væk.
Ringede til butik i AAlborg, de fandt min kvittering og da jeg havde lidt langt derop (bor i Esbjerg) så kunne jeg bare komme forbi ved lejlighed.
tommeltot op! :-)))

7. marts 2017

Kompetent målrettet hjælp - Aalborg butikken

Hej Streetammo

Jeg var i jeres butik i Aalborg for første gang idag. Umiddelbart kunne jeg hurtig ved første øjekast på butikken, fravælge den da min profil måske... (jeg er 34 år) udskiller sig lidt i forhold til udvalget af mærker og den stil jeg ser, men i sidste ende er det jo en smags sag.
Jeg går alligevel ind og får hjælp af en ung gut der hedder Christian. Jeg fortæller ham hvad jeg kan lide og hvad jeg søger,...en af tingene er at jeg ikke ønsker at reklamere med brands der fylder det meste af fronten på en t-shirt. Han lytter til det hele og gør virkelig en indsats for at finde lidt forskeligt der passer til netop det jeg søger.
Jeg sætter pris på en ærlig og redelig betjening, og da han siger på et tidspunkt; "ej den farve er sgu ik lige dig" og finder en anden farve... der ved jeg, at jeg er i gode hænder. Det virker nemlig oprigtigt, som om at han interesserer sig og ønsker at finde det helt rigtige til mig, fremfor bare at snakke mig efter munden og fylde en pose med noget forskelligt.

Jeg ender med at gå glad der fra med 3 par bukser, 4 t-shirts og en bluse som er lige det jeg søger.

Så tusind tak for den målrettet hjælp Christian.

18. februar 2017