Streckers Anmeldelser 11

2,4

2,4

Under middel

Færgekroen i Tivoli

Virkelig dårlig oplevelse. Blev modtaget af en meget ubehøvlet manager - med besked om, at vores bord ikke var klar. Fair nok vi var der 5 minutter før. Vi bestiller lidt drikkevarer i ventetiden, og sætter os for at vente på, at bordet er klar til os. Da bordet endelig er klar, bliver den ubehøvlede manager tydeligvis meget utålmodig over, at vi åbentbart er for langsomme til at ‘pakke’ os sammen med vores drikkevarer mm - og vælger at skynde på os.

Vi bestiller maden, og en meget høflig tjener, spørger om vi ønsker, at al vores mad serveres samtidig, hvilket vi bekræfter. Dette sker dog ikke - 4 ud af 6 får mad, og de 2 må vente yderligere 15 min. Da vi endelig får al maden serveret, er dele af maden af så ringe kvalitet, at det sendes retur, da det er uspiseligt. Halvrå kartofler, skamstegt ‘bøf’ af ubestemmelig oprindelse.

Virkelig skidt og meget skuffende oplevelse - og på ingen måde pengene værd👎🏻

27. november 2022

Færgekroen i Tivoli

Overskriften lød noget i retningen af: “flæskesteg med sprød svær”. Stegen var slatten, flæskesværen var væk og kartoflerne rå. Vi fortalte dette til personalet. Den første medarbejder sagde “nåh” og gik derefter. Den næste tog det heldigvis alvorligt og tog maden med ud i køkkenet igen. Efter ca. 15 min. kom maden tilbage. Kartoflerne var fortsat rå i midten og derudover uden smag. Flæskestegen havde fået et par minutter på hver side i en pande og var nu endnu mere trist end før. Dertil var der lagt noget der lignede og smagte som en Kims flæskesvær på toppen. Det er næsten en bedrift i sig selv at mislykkes så voldsomt med flæskesteg og brunkartofler. Har ikke før smagt noget så ringe. Igen sagde vi til personalet, at det var meget usmageligt - denne gang fik vi et opgivende “nåh” fra den ellers venlige medarbejder. Vi fik derefter lov til at betale fuld pris, selvom ingen af os næsten havde rørt maden. Har være på Færgekroen flere gange før, hvor alt har været rigtig godt, men dette var nok den sidste.

22. november 2022

Overholder ikke loven

Overholder ikke loven. Vi ville betale kontant da klokken var 21.20 på Færgekroens Bryghus, og selvom personalet var brødflove nægtede ledelsen at tage i mod kontanter efter klokken 20.00. Vi skrev derefter til Tivoli der ville bede dem makke ret og overholde loven.

14. oktober 2022

HC ANDERSEN CAFE I NYHAVN 67

HC ANDERSEN CAFE I NYHAVN 67, lukker Sankt Hans aften for madservering kl. 19.15…..vi er mundlamme.
Havde glædet os til at smage en burger inden bålet. Men blev bedt om at gå, af en KUN engelsktalende pige!?

25. juni 2022

Vi havde inviteret hele firmaet ud til…

Vi havde inviteret hele firmaet ud til en glad aften på Færgekroen i Tivoli.
Vi blev taget fint imod, så det startede egentligt okay. Efter vi blev vist ind i vores lokale kunne vi konstatere at der var alt for mange gæster til lokalet. Personalet kunne slet ikke komme rundt pga. stole og borde over alt, hvilket tilsyneladende har været frustrerende for dem. De var utrolig svære at få kontakt til, så man skulle side og vente længe hvis man ville bestille mere at drikke. Når man endeligt fik kontakt til personalet fik man en sur og ubehøvlet behandling.
Vi betalte en høj pris for maden, som var forudbestilt til alle personer. Vi startede med koldt bord, hvor der slet ikke var nok mad på bordene. Nogle fik sild og æg, men ingen karrysalat, nogle fik sild og karry og ingen æg, nogle andre fik ingenting.
Det gider man ikke når man betaler mere en 400 kr/kuvert. så skal det være i orden.
Det gør tilsyneladende ikke så meget, for en restaurant er placeret i Tivoli, så vil gæsterne jo blive ved med at vælte ind.... Jeg kommer ikke igen.

4. februar 2019

Dårlig oplevelse hos Streckers på Frederiksberggade

Besøgte Streckers sammen med en del venner onsdag den 1. november.
Oplevelsen var ikke særlig rar. Sofaerne er efterhånden meget miserable og ulækre med store huller,
Tjeneren serverede Cappuccino i almindelige små kaffekopper. Kaffe Galliano blev serveret uden flødeskum i en stor Cappuccino kop - og ikke i glas.
Og endelig må det siges, at toiletterne ikke er særligt lækre.

7. november 2017

Ubehøvlet personale

Dårligt sted. Man beder om at få musikken skruet lidt ned, da den pludselig blev skruet op, så man ikke kunne høre hvad man selv tænker. Det hjalp lidt og sp gik naboen derop som var Nordmand og bad om at skrue længere ned. Kort tid efter kom en serveringsdame smed regningen på bordet og skældte ud, fordi jeg have bedt om at skrue ned for musikken. Jeg har aldrig ført fået sådan en skideballe og jeg havde slet ikke snakket med vedkommende i baren. Vi skred med det samme og kommer aldrig mere. Magen til ubehøvlet personale findes ingen steder i Danmark.

6. december 2016

Ringe sted...

De anmeldelser der er skrevet her er spot on. Stedet har helt igennem ringe betjening, ringe service, tvivlsom mad til prisen og afsindig dårlig manager som er meget uhøflig...

Absolut ikke et besøg værd...

3. november 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto