Strathe Security Anmeldelser 9

4,3

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fede produkter til arbejdsbrug

Tak Frank Strathe for endnu en stak fede produkter som bare dur til arbejdsbrug. Alle politifolk, sikkerhedvagter og beslægtede vagter bør have clean-hands mm i bæltet.
Shortsene fra Legionen passer perfekt ;-)

De bedste hilsener

Henrik Skovmand

17. august 2022

God service og hurtig levering!

Forespurgte prisen på et par bukser, og Strathe gav sig tid til at svare dybdegående. Jeg bestilte bukserne men så der var fejl i leveringspris, og kontaktede Strathe igen. Vi fik ordnet det, og ordren blev sendt, og modtaget hurtigt! Stor ros til Strathe! Det er ikke sidste gang jeg handler dér.

20. januar 2017

Hej Andreas.
Godt at høre du er tilfreds, og tak for de pæne ord.

Elendigt

Jeg købte et produkt hos Strathe security over nettet. Jeg fik oredrebekræftelse, og en mail om at nu var mine vare afsendt. Så langt så godt. Efter 4 dage var mine vare stadig ikke kommet. Jeg var også blevet lovet en URL til en form for tracking af mit produkt. Den URL enten evnede eller gad Strathe security ikke at sende. Jeg sendte derfor en mail for at høre hvor mine varer var henne. Så fik jeg af vide at GLS (transportfirma) havde prøvet at aflevere mit produkt to gange, og derfor havde lagt det til afhentning i min lokale postbutik. Da jeg pt har uddannelsesorlov fra mit job og derfor sidder hjemme og skriver opgave, ved jeg med 110 % sikkerhed at GLS ikke har været forbi. Hvorom alting er mente Strathe security at jeg nu kan hente mit produkt i min lokale postbutik. Men qua at GLS ikke har været forbi, har jeg ingen papire på noget. Jeg tænker at jeg må vente til produktet kpmmer retur til Strathe security, hvorefter jeg jo så må kæmpe for at få mine penge retur. Alene det at han har valgt at distribuere via GLS siger jo alt om firmaet. Jeg underviser til dagligt indenfor lager og transport, og GLS er et af de firmaer vi griner højlydt af. For er der et firma der ikke kan finde ud af kundeservice, og at pakke en lastbil/varevogn... Så er det GLS.

13. september 2015

Hej Rune,

Da du meddeler os at du mangler din pakke, går vi øjeblikkeligt ind og sporer den og sender dig trackingen på mail.

Af denne fremgår det at GLS forgæves har været hos dig og forsøgt at aflevere pakken. Når pakken ikke kan afleveres til kunden, bringes den tilbage til nærmeste pakkeshop, hvorfra den kan afhentes. Dette er standard, og det samme havde været gældende hvis den var sendt med post, DPD, etc.

Hvis GLS ikke har efterladt en seddel, skal jeg beklage dette på GLS' vegne.

Vi har ikke tidligere oplevet uregelmæssigheder ved levering af pakkerne. Det ændrer selvfølgelig ikke ved at det er beklageligt hvis en seddel ikke skulle være blevet afleveret hos dig.

Du havde dog været velkommen til at kontakte os vedr dette, så vi kunne have løst problemet for dig. Det valgte du så ikke at gøre.

Der er ingen kunder der skal "kæmpe" for at få deres penge retur hos os, så der er afsendt en mail til dig d.d. Hvor vi skal bede om dit kontonummer så vi kan refundere beløbet til dig med det samme.

Vi påtager os selvfølgelig et vist ansvar for det kurerfirma vi bruger hos os, og afhjælper gerne eventuelle problemer der må opstå. Selve din kritik af GLS vil jeg dog henvise til firmaet selv, som også er at finde her på Trustpilot.

FS
Strathe Security

God solid betjening og professionelt personale. Udmærket udvalg af produkter og skal man bytte noget, træder de sågar til i en weekend. Det kalder jeg service.

16. maj 2015

Hej Morten,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er som regel i nærheden af butikken, og hvis vi har mulighed for det træder vi gerne til i aftentimer og på helligdage.

Ok service

Lidt ærgerligt at de bruger post Danmark, men ellers absolut god service, også selvom varen skulle byttes, høflig betjening over telefonen, selvom jeg ringede en del gange. :-)

Michael

27. august 2013

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi bruger i øvrigt GLS nu :)

Hav en god weekend.

Kanon service!

Har handlet hos Strathe security
med stor succes.
Tak.

2. december 2010

Hej Brian,

Det er rart at høre. Tak for din anmeldelse.