Strandparkengym Anmeldelser 8

3,0

3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Godt center, godt udstyr og søde trænere

En varm anbefaling herfra. Der bliver taget godt hånd om en lige fra starten af. Jeg fik lagt et program, som passer helt perfekt til mig og mine mål. Udover det er en træner til rådighed i centeret, som man kan stille spørgsmål til og som sørger for at man laver alle øvelser korrekt.

29. december 2023

Lækkert nyt udstyr og uddannede instruktører

Lækkert nyt udstyr. Uddannede instruktører, "voksne" medlemmer og god plads ved maskinerne.

Super holdtræning i dedikeret træningslokaler, hvor instruktøren har god forståelse for den enkelte deltager og de er meget opmærksomme på at man ikke kommer til skade. Man får tilbudt at få lagt personligt program uden ekstra omkostninger. Lidt dyrt i forhold til konkurrenterne men ser herfra er det pengene værd...

30. oktober 2023

Imødekommende og uddannet personale der…

Imødekommende og uddannet personale der sætter sig ind i dine behov. De husker dine skavanker og spørger ind til hvordan det går og justerer løbende. Der bliver holdt øje med om man løfter korrekt og de giver gode råd.
Var selv mega trist over at de lukkede ned på Amager strand, men er blevet glad for det nye.
Alt udstyr er nyt og der er pænt og rent. Der er plads til alle og der er en familiær stemning.
Så gider man ikke de store centre, så kom herned 😊

2. oktober 2023

Sikke et skod firma

Sikke et skod firma

Abonnement på udendørs træning som skulle stoppe automatisk.. Der trækkes stadig penge hver måned , syv måneder efter slut.

Nu er der så lukket ned og firmaet er flyttet.

Har talt med Jakob mange gange, som lover bod og bedring. Intet sker.

Jeg håber det hele går ned, også det nye sted i Copenhagen Towers.

4. april 2023

Snydt så det driver

Fedt koncept - men pas på jeres penge!

Trænede (min kone og jeg) i det oprindelige Strandparken Gym på Amager Strandvej.
En mandag fik vi en mail om at centeret skulle lukke om fredagen. 5 dages varsel.
Eneste mulighed fra centeres side - flyt med til de nye faciliteter i Ørestad. Langt fra hvor vi bor og helt urealistisk at få til at hænge sammen med hverdagen.

Ærgerligt - men endnu mere ærgerligt at vi havde betalt 12 måneder forud.
For vi har kæmpet for at få pengene tilbage i 2 uger og får ikke en krone - kun tom snak og afvigelser.
Så vi kan vist godt skyde en hvid pil efter vores penge. Useriøst og meget frusterende at miste mange penge på den måde, når man blot gerne ville støtte et fedt koncept og betale forud. Og ender med at blive snydt så det driver.

Pas på hvis du melder dig ind - for inden ugen er omme kan centeret være lukket og flere tusinde kroner smidt ud af vinduet. Med mindre du flytter med til næste cvr-nummer og lokation.

1. marts 2023

Snyder og ignorerer deres kunder

Jeg må så stemme til koret, om folk der er kommet i klemme hos Strandparken Gym's lukning ved Amager Strand. Har personlige trænings timer til gode som de ikke vil udbetale, selvom mine rettigheder ifølge købeloven klart siger jeg har krav på dem. Har skrevet og ringet til dem adskillige gange, uden svar eller tilbagevenden fra dem. Derudover ved jeg at de heller ikke har betalt trænere for deres arbejde.

"Kære" Jer, vi ses forbrugerklagenævnet! Til jer andre som tænker at melde jer til "dont do it!"

14. marts 2023

Dårlig etik og moral i Strandparken Gym

Jeg melder mig ind i Strandparken Gym centret på Amager Strand og lidt over en måned senere lukker centret og flytter til en anden lokation 5-6 km væk.

Alle medlemmer modtager en mail om at vores medlemsskab er sat i bero fra dagen før (!?) og med info om at centret lukker ned, med 5 dages varsel. Jeg synes det hælder til bedrag, at man tager nye medlemmer ind ganske få uger før at man lukker, da det jo nok ikke kan komme som en overraskelse for ejeren og ledelsen. Vi får en besked om, at vi kan træne i det andet center, hvilket jo ikke er relevant, da jeg har meldt mig ind i dette specifikke center af en årsag.

Mon ikke jeg bare kommer til at vinke farvel til de penge jeg så har tilgode, da jeg jo ikke kan træne i hele min resterende medlemsperiode.

Gør jer selv en tjeneste og meld jer ind i et andet center. Dybt useriøst!

6. marts 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto