Stolbjergcopenhagen Anmeldelser

4,8

Jeg fik en pop-up kortholder i julegave fra dette sted. uheldigvis gik plastikskyderen i stykker og jeg henvendte mig til kundeservice. De havde desværre ikke flere på lager så jeg endte med at få pen... Se mere

Har handlet hos Stolbjerg Copenhagen lige fra begyndelsen og er vild med alle deres lækre og holdbare designs. Servicen er i top med hurtig levering, smuk indpakning og et opklarende opkald fra de sø... Se mere

For nogle uger siden bestilte jeg nøgleringe med personlig indgravering. Både kvaliteten, servicen og leveringen var i top. Produkterne blev leveret i hver deres gaveæske med en lille tekst om hvem o... Se mere

1. Taskebutik

Online blog about fashion and jewelry

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super fin taske

Super fin taske, god pris og hurtig levering! Tak 👍😊

18. juli 2020

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Tak for den søde respons 🙏🏻☺️ Så skønt at høre!

Smukke tasker, god service

Jeg er kæmpe fan er Stolbjergs smukke, tidsløse designs. Jeg elsker den subtile underspillede luksus de udstråler. Derudover er deres produkter i en lækker kvalitet, servicen er i top og når du åbner de fine æsker og dustbags for at finde din nye taske første gang, føles det i høj grad som verdens bedste "fra mig til mig gave" .

30. juni 2020

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Wauw for en flot anmeldelse! Dén er vi virkelig glade for!!! SÅ dejligt at høre 💛 Tusind tak for den.
Kh. Fredeikke og Anders

Super kundeservice og flotte varer

Et fantastisk første køb. Jeg bestilte to nøgleringe med tryk til min mand i fars dags gave og de er så flotte. Han blev rigtig glad. Der var dog fejl på den ene og da jeg kontaktede dem, svarede de med det samme og tilbød at sende en ny og jeg måtte beholde den anden som plaster på såret. :-)

22. juni 2020

Kære Carina
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi virkelig glade for :)
Kærligst Frederikke og Anders

Super lækre tasker og nøgleringe og…

Super lækre tasker og nøgleringe og rigtig god og hurtig service. Kan varmt anbefales!

13. juni 2020

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Hvor dejligt med sådan en fin anmeldelse 🤗 Tusind tak for det!

Er så glad for de super lækre tasker

Er så glad for de super lækre tasker

19. maj 2020

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏻 Det er vi bare så glade for at høre 😊
Kh. Frederikke og Anders

Sympatisk firma med lækkert design

Stolbjerg Copenhagen fortjener topkarakter for service, lynhurtig levering og bedst af alt varer af en kvalitet, der faktisk overstiger prisen. Luksus, som de fleste har råd til. Kan kun anbefales.
Susie

29. april 2020

Kære Susi

Så dejligt med sådan en flot anmeldelse :) Tusind tak for den!
Mange hilsner
Frederikke og Anders

Det er en fornøjelse at handle med…

Det er en fornøjelse at handle med Stolbjergcopenhagen. En nem hjemmeside og hurtig ekspedition. Jeg blev ringet op i forhold til levering - det betyder noget, når man føler, man får personlig betjening - også i en webshop. jeg har gennem tiderne købt en del - og altid været meget tilfreds. Fine, lækre produkter som man bare ønsker sig flere af.

25. marts 2020

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Tusind tak for din meget meget søde og fine anmeldelse! Den værdsætter vi meget :) Dejligt at høre du er tilfreds.
Mh. Frederikke og Anders

Lækker kvalitet og fantastisk…

Lækker kvalitet og fantastisk service... Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet her :-)

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for :)
Mh. Frederikke og Anders

Jeg har efterhånden fået købt mig en…

Jeg har efterhånden fået købt mig en hel del fra Stolbjerg Cph, både til gaver og mig selv. Deres håndlavede kernelæderprodukter er jeg vild med, bliver kun lækrere med tiden. Og Infinity serien er så fin at have hængende og super smart at have med i sommerhuset.
Og så er de bare venlige, hurtige til at sende ud og så hjælpsomme ved spørgsmål

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Hvor er det bare nogle søde ord. Så dejligt at høre du er glad for at handle hos os. Tusind tak :)

Kvalitet og lækkerhed 🙌🏻❤️

Virkelig lækre produkter i fantastisk kvalitet.
Jeg har 7 forskellige produkter (5 tasker, 1 toilettaske og 1 nøglering). Jeg er vanvittig glad for dem alle ❤️
Fed detalje, at man kan få initialer på nogle af taskerne uden merbetaling.
God service og hurtig levering - og produkterne ankommer i lækre kasser.
Jeg kan kun anbefale Stolbjerg Copenhagen.

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Wauw hvor dejligt med så trofast en kunde som dig. Tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for os :)
Mh. Frederikke og Anders

Man er inderligt velkommen i butikken

Jeg kom til lagersalg og fik en dejlig snak om alt muligt ❤️ , mens jeg fik lavet min taske .. følte mig meget velkommen og dejlig service . Ikke sidste gang jeg kommer forbi ..

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Hvor dejligt at høre! Du er altid velkommen :) Tak for din fine anmeldelse!

YNDLINGS!!!

Har nu 3 produkter fra Stolbjerg Copenhagen, og jeg elsker dem alle! Det er fantastisk god kvalitet og så er det dejligt at vide at det er fremstillet med fokus på miljøet også 😊 derudover yder firmaet altid god service både når man er i kontakt med dem og i form af deres leveringstider!

Kan kun sige at jeg bliver ved med at handle der og at de har fremstillet 3 af mine yndlings ejendele ❤️ Tak for jer Stolbjerg Copenhagen

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Yndlings ligefrem :) Hvor fantastisk dejligt at høre. Vi er smigrede og glade for din meget meget flotte anmeldelse. Tusind tak for den!
Mh. Frederikke og Anders

Super service - hurtig afsendelse og så fin taske!!!
Kan kun anbefales 👌🏻😊

12. december 2018

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Tusind tak for de fine ord :)

Toilettaske som gave.

jeg bestilte en toilettaske som gave.
Den blev desværre væk i fragten.
Istedet for at jeg skulle vente på at den blev fundet eller der blev fundet en løsning med distributøren, sendte de en ny pakke med det samme og jeg modtog den dagen efter.
Toilettasken er rigtig god kvalitet.
Super god service!

Hilsen Thomas

24. april 2018

Besvarelse fra Stolbjergcopenhagen

Tusind tak for den fine anmeldelse :) Den er vi glade for!
Mh. Frederikke og Anders

Køb kvalitet og få god service her

Jeg har købt en crossbody taske og kvaliteten er bare... usammenlignelig god! Aldrig har jeg købt noget der bare emmer af kvalitet ❤
I går bestilte jeg så toilettasken str. S - og den ankom i en pakkeshop tæt på mig I DAG 😍👏 wauw! God service og MEGA lækker toilettaske.
Jeg anbefaler HELT klart at handle her 👌

27. januar 2018