StofogstuffAnmeldelser

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find inspiration og sy selv i vores unikke metervarer fra hele verden. Eller sy basisvarer i kvalitets stof fra førende europæiske leverandører.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Har ventet og ventet

Har ventet og ventet, og skrevet, for at få min pakke med nogle banale ting til at reparere albuerne på min kære trøje.
Men pakken kommer bare ikke selvom de har sendt den med almindelig post, b post for de siger man må vente op til 10 dage!
Det virker som en useriøs forretning, der ikke sender kunderne deres betalte produkter.
Så måske en ide for andre at overveje at handle et andet sted ☹️ så i ikke spilder jeres tid og penge?

25. oktober 2024
Stofogstuff-logo

Besvarelse fra Stofogstuff

Hej Peter.
Jeg beklager, din ordre sendt med brevpost som ønsket, ikke er nået frem til dig. Som jeg har mailet til dig, er dit brev kommet retur til mig, da den adresse, du havde angivet er "Ukendt på adressen", som PostNord skriver.
Du har ikke svaret mig på min mail, og jeg kan desværre ikke sende det returnerede brev videre til dig uden korrekt adresse.
De bedste hilsner Marianne, STOFogSTUFF.dk

Dybt uprofessionelt og dårlig service!

Bestilte EN vare.
Modtog kort tid efter, den helt forkerte vare. De ville så sende den korrekte vare. Da jeg modtog den, var den OGSÅ forkert!? .. bad derefter om at få mine penge retur. Det er nu 7 dage siden. Har intet hørt, intet svar fået på min mail, ingen penge retur.
Dybt uprofessionelt sted. Kan på ingen måde anbefale nogen at købe noget herfra.

7. marts 2024

Går ned med en fin trøje der er blevet…

Går ned med en fin trøje der er blevet slidt i stoffet , jeg Beder om der bliver syet nyt stof foran og bagpå så den bliver fin igen m eller uden rib forneden er op til hende
De har så valgt at bruge et tykkere stykke stof så trøjen slet ik har det fine fald og bare hænger tungt det bliver jeg ked af og går ned for at høre hvad vi kan gøre da det er det forkerte stof der er brugt (det skal nævnes at selve syningen er udført flot) hun siger hun slet ik har det stof og hun ik fik af vide hvilket stof jeg ønskede ? Jeg bad jo om at trøjen skulle blive som den var og gik naturligvis ud fra at de ville bruge det stof trøjen var lavet i og som det mindste da fortælle mig det hvis de ikke havde det stof inden de bare træffer en beslutning om at bruge andet tungere stof
Spildte penge og en trøje der er ubrugelig

19. september 2022

Virkelig ringe service

Bestilte en vare, fik den i en anden farve.
Jeg blev tilbud halv pris på den forkerte farve vare. Da de ikke ville sende den rigtige.

Brug dem ikke.

Har betalt 42 kr i porto for en vare som jeg så ikke kan bruge. Virkelig dårlig stil... Havde aldrig benyttet den hvis jeg havde vidst de ville sende det forkerte og ikke tilbyde alle pengene retur...

15. februar 2020
Stofogstuff-logo

Besvarelse fra Stofogstuff

Hej Christina.
Jeg beklager din dårlige oplevelse med dit køb af 2 meter gjordbånd i forkert farve.
Jeg tilbød dig, at du kunne returnere varerne, hvilket naturligvis stadig står ved magt.
Lad mig høre fra dig hvis du ønsker at returnere; selvfølgelig for min regning.
Dbh Marianne, STOFogSTUFF.dk

Da jeg kun skulle bruge meget lidt hør…

Da jeg kun skulle bruge meget lidt hør i farverne sort og hvid, var det rart at kunne bestille halve meter, frem for at skulle bekoste 2 hele meter.

Jeg bestilte stoffet tirsdag (sen eftermiddag) og havde det lørdag.

Eneste ærgrelse var at de ikke svarer særlig hurtigt på forespørgsler på Facebook. Svar tog 1½ døgn.

13. april 2019

En rigtig god oplevelse

Dette er første gang jeg har bestilt stof online, og første gang jeg ikke har mærket på stoffet inden køb, og jeg har haft en god oplevelse.

Stofferne er som lovet, og i høj kvalitet. Blødt og lækkert, og farverne er som på billederne. Udvalget på siden er bredt og spændende.

Desuden fik jeg en lille julehilsen med, og et brev med jule-te.

Siden er ret men og overskuelig, pakken blev afsendt den dag lovede dag, og jeg fik god information gennem hele forløbet.

Alt i alt, en rigtig god købsproces og samlet oplevelse...

28. november 2015

Tjente 34% ekstra på fragten

Jeg ved godt, at det er at gå i små sko, men det er samtidig dårlig service, når en butik tager 25 kr. for fragt, men fragten reelt har kostet dem 8 kr. I mit tilfælde betød det, at butikken tjente 34% ekstra. Så hellere gratis fragt og lidt dyrere produkter, så ville jeg ikke have den der irriterende følelse i maven...

22. maj 2013

Sælger ikke i hele meter

Misinformeret... købte stof under kategorien metervarer, men så er det åbenbart kun solgt i 0,25 cm. dvs. i stedet for at få de 3 meter jeg troede jeg havde bestilt, fik jeg kun lidt under en meter... Har aldrig handlet i en stofforretning der ikke sælger i hele meter.
Jeg kontaktede sælger, men de var fuldstændig ligeglade, dårlig kundeservice.

27. januar 2012

flotte stof

og meget hurtig levering. Ikke de billigste priser, men så får man også kvalitet for penge. Har lavet sengetøj til min søn og har vasket det mange gange, farvene er lige som på første dag! virkelig flot!

22. juli 2010