Ufatteligt dårlig kundeservice
Jeg havde ønsket mig nogle pære og nogle fatninger fra stofledning.dk i fødselsdagsgave. Det er så heldig at jeg får i gave (selvom min familie havde nogle problemer med at få dem leveret, da de ikke var på lager).
Et stykke tid efter springer den ene pære, dvs. det ene af de to lysstofrør den består af. Altså er "halvdelen" af pæren sprunget. Jeg ringer til stofledning.dk med en forventning om at de selvfølgelig sender en ny pære, da det er en ret dyr pære (og Bahne har 10 års garanti på samme pære). Dette er desværre ikke tilfældet. Istedet for bliver jeg mødt af en noget uvenlig person, som først siger at det er min strøm der er noget galt med og der ingen reklamationsret er på pære. Dette får mig til at hæve stemmen, hvilket resultere i at hun gerne vil undersøge om det kan lade sig gøre at jeg får tilsendt en ny/får pengene tilbage.
Et par dage senere får jeg tilsendt denne mail:
"Kære Line
Jeg har nu undersøgt sagen. Da det er almindelig kendt, at en elpære er en sliddel/slidgenstand, kan jeg som erhvervsdrivende ikke stille nogen garanti for, at den holder den tid, som producenten har estimeret den til.
Det er altid en estimering og ikke en lovning.
Hvis det havde været en lampeskærm, hvor lakken var begyndt at skalle af, ville du få en ny skærm. Det forholder sig desværre anderledes med slidgenstande som f.eks. batterier og lyskilder.
Jeg beklager rigtig meget.
God weekend."
Jeg er meget utilfreds med den kundeservice jeg har oplevet hos stofledning.dk og jeg vil aldrig handle der igen eller anbefale dem til andre. De vil gerne tage ens 1400 kr, men de vil ikke hjælp en, når de sælger vare med fejl på.