Stofledning Anmeldelser 5

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ufatteligt dårlig kundeservice

Jeg havde ønsket mig nogle pære og nogle fatninger fra stofledning.dk i fødselsdagsgave. Det er så heldig at jeg får i gave (selvom min familie havde nogle problemer med at få dem leveret, da de ikke var på lager).
Et stykke tid efter springer den ene pære, dvs. det ene af de to lysstofrør den består af. Altså er "halvdelen" af pæren sprunget. Jeg ringer til stofledning.dk med en forventning om at de selvfølgelig sender en ny pære, da det er en ret dyr pære (og Bahne har 10 års garanti på samme pære). Dette er desværre ikke tilfældet. Istedet for bliver jeg mødt af en noget uvenlig person, som først siger at det er min strøm der er noget galt med og der ingen reklamationsret er på pære. Dette får mig til at hæve stemmen, hvilket resultere i at hun gerne vil undersøge om det kan lade sig gøre at jeg får tilsendt en ny/får pengene tilbage.

Et par dage senere får jeg tilsendt denne mail:

"Kære Line

Jeg har nu undersøgt sagen. Da det er almindelig kendt, at en elpære er en sliddel/slidgenstand, kan jeg som erhvervsdrivende ikke stille nogen garanti for, at den holder den tid, som producenten har estimeret den til.
Det er altid en estimering og ikke en lovning.
Hvis det havde været en lampeskærm, hvor lakken var begyndt at skalle af, ville du få en ny skærm. Det forholder sig desværre anderledes med slidgenstande som f.eks. batterier og lyskilder.

Jeg beklager rigtig meget.

God weekend."

Jeg er meget utilfreds med den kundeservice jeg har oplevet hos stofledning.dk og jeg vil aldrig handle der igen eller anbefale dem til andre. De vil gerne tage ens 1400 kr, men de vil ikke hjælp en, når de sælger vare med fejl på.

1. september 2014

Egen uvidenhed mødte stor forståelse - og service!

Jeg bestilte fatning, ledning og pære.
Straks efter blev jeg ringet op fra butikken, fordi de ville gøre opmærksom på at den størrelse fatning jeg havde bestilt, ikke matchede størrelsen på de bestilte pærer.

Da jeg afhentede bestillingen spurgte jeg ind til lyskvaliteten af de bestilte pærer og jeg fik lovning på at kunne returnere dem hvis jeg ikke var tilfreds. Jeg testede dem - og byttede dem til en anden model. Super god og personlig service!

20. februar 2012

Leveringsfristen overholdes ikke

Jeg bestilte 4 meter ledning søndag d. 31 juli og produkterne have en leveringstid på 1-3 dage. Idag fredag har jeg stadig intet set og når jeg prøver at kontakte virksomheden får jeg blot en telefonsvare.

Jeg står og skal bruge det bestilt allerede imorgen lørdag og havde derfor håbet at stofledning.dk var i stand til at overholde tidsfristen, men jeg er da blevet slemt skuffet over virksomheden indtil nu.

5. august 2011
Stofledning-logo

Besvarelse fra Stofledning

Kære Christian
Vi beklager meget forsinkelsen. Grundet sommerferien har vi haft lidt længere leveringstid. Normalt sender vi samme dag eller dagen efter, at vi får ordren.
mvh
Lisbeth May

Bestilte stofledning kl 12, en time efter var det faktureret og sendt - lå i postkassen dagen efter. Prisen var dog lidt høj - 4 meter ledning 267,-

Dette inkulderer så 59,- i fragt på trods af at portoen var på 24,-

Jeg havde dagen inden købt en pakke med 3 meter tilsvarende ledning for 50 kr i silvan - den viste sig bare at være for kort.

22. september 2010