1. Legetøjsbutik
  2. Børnebutik
  3. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sto-Fen offers complete line of flash enhancement products.

2,9

Middel

Opsigelse hos Stofa..

Husk at hos Stofa.. Er opsigelsen en måned udover den måned man er i..
Så en måned opsigelse hos Stofa betyder man skal betale for den måned man er i og den efterfølgende..
Det vil sige hvis man opsiger d.01.08 - betaler man til og med d.30.09. - 2 måneders opsigelse..
Fiberbåndet er stabil og godt, men det kan man så ikke sige om deres tv, den udbyder jeg har været mest utilfreds med angående smartboks, mange udsendelser kan man ikke spole tilbage/starte forfra/ se hvis man ikke har trykke forfra mens filmen på programmet, og man kan ikke altid regne med tv-guide.
Det mest irriterende er man ikke kan spole frem, kun tilbage el. forfra.
Tit og ofte om aften og speciel om natten der er fejl på billede.. Boksen går sort..

Jeg vil ikke anbefale Stofa, ked af elselskabet stoppe samarbejde med Waoo, og tvangs flytte os til Stofa..

26. august 2015

Glad kunde

Fandt det produkt jeg havde kigget på i DK til ca. halv pris på producentens egen hjemmeside (i USA) og endda med en meget rimelig leveringspris, selvom varen skulle sendes fra USA til DK.

Varen ankommer ca. efter 7-8 dage og træk på kreditkort passer med den til varen er afsendt på.

Jeg handler der gerne igen og anbefaler gerne shoppen til andre.

24. juli 2009

Er dette din virksomhed?