Stephansenshotel Anmeldelser 16

4,3

1. Hotel
  2. Familiehotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stephansens Hotel er et hyggeligt familie-ejet hotel beliggende i Randers midtby.

4,3

Kan bestemt anbefales!

Kan bestemt anbefales! Hyggeligt hotel i centrum af Randers - super stemning med et meget tilstedeværende værtspar. Fint værelse og skøn morgenmad. Kommer gerne igen.

10. september 2025

Fantastisk overnatning i Randers

Fantastisk overnatning i Randers.
Værelserne var hyggelige, gårdhaven skøn, morgenmaden dejlig.
Værtsparret var yderst imødekommende, hjælpsomme og omsorgsfulde.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

24. juli 2024

Danmarks hyggeligste hotel

Danmarks hyggeligste hotel, der er tænk over alle detaljer. Der er rent og indbydende og der serveres en dejlig morgenmadstallerken. Hyggelige værter, rar atmosfære og når lejlighed byder sig kommer vi helt sikkert tilbage.

23. april 2024

Super hotel

Super hotel - bruger det jævnligt. Får altid en meget serviceminded og venlig behandling. Fine værelser og god morgenmad

18. september 2023

Rigtig dejligt hotel

Rigtig dejligt hotel, hvor det gik fint med at tjekke ind. Skønt morgenbord. Eneste minus jeg har, er at i "palmehaven" er der en plante som skjuler gelænderet ved de sidste trappetrin. Når vores balance ikke er helt god, vil vi gerne have et gelænder at holde fast i.

7. september 2023

Hold jer langt væk fra dette hotel!

Min mand og jeg skulle giftes d. 12.08.2023, og vi havde i den forbindelse booket værelser til vores bryllup tilbage i februar måned. Værelserne var bestilt fra d. 11.08.2023 -13.08.2023.
Vi havde et par spørgsmål til hotellet for at sikre os at vores værelser var i orden, da jeg ved et uheld havde booket et ekstra værelse. Jeg ringede for nogle måneder siden, for at spørge, hvor lang tid før, vi kunne afmelde dette, hvis vi ikke skulle bruge det, da vi havde familie fra udlandet til brylluppet og det kunne måske være at de skulle bruge det.
De forsikrede os om at vi kunne afmelde 24 timer før ankomst. Vi tænkte fint, så venter vi med at gøre noget. Men mandagen op til brylluppet d. 07.08.2023, ringer vi og spørger om det er muligt at afmelde det ekstra værelse, og om det er muligt at min mand kunne checke ud kl. 13, da han skulle gøre klar til brylluppet. Her fik vi af vide, om det ikke var bedre at vi afmeldte hele l*rtet og flyttede ned på et andet hotel, da de ikke gad at bruge tid på at vi ændrede værelse og tidspunkt, selvom det fremgår af både deres hjemmeside, deres ordrebekræftelse på værelserne og de har sagt det til os mundligt, at vi kan afmelde det dagen inden ankomst. Damen var virkelig grov i munden og havde ingen empati eller forståelse for vores situation. Så jeg fortalte hende at jeg lige ville ringe tilbage inden for en time, hvis jeg kunne finde noget andet. Vi fandt heldigvis et meget bedre hotel!
Jeg bad derfor min mand om at ringe og aflyse alle værelser. Min mand undskylder høfligt og pænt for at vi havde uoverensstemmelser omkring værelserne. Herefter får vi af vide af ejeren at vi har ligget som vi har redt, og at vi selv var skyld i situationen. Herefter sender jeg en mail om de ikke vil være søde at sende en bekræftigelse på at vi har afbestilt de værelser. Jeg får herefter en opringning om at de ikke sender sådan noget ud, og de aldrig har sendt mig en bekræftigelse på at vi har fået værelserne. Min mand fortæller så, at vi meget gerne vil have det, og spørger så, om hvordan vi så kan vide at de ikke kan trække pengene fra os. Dette siger han at de ikke gør og vi IKKE får en bekræftigelse. De siger så igen at vi selv er skyld i situationen, og at vi har ligget som vi har redt. Jeg fortæller dem så, at vi ikke kommer til at anbefale dem til nogen og der bliver lagt på.

Men 3 sek efter der bliver lagt på, får vi så en bekræftigelse på at vi har afbestilt vores værelser.

Vi vil på det kraftigste anbefale at holde jer langt væk fra dette hotel!! Vi har ALDRIG oplevet en dårligere service!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

7. august 2023

Dejligt hotel.

Dejligt og hyggelgt hotel. God morgencomplet, fine værelser, fin opholdsrum, tæt på centrum. Meget fine værter. Ligger ret tæt på retten i Randers

1. marts 2022

Fantastisk hyggeligt lille Hotel

Fantastisk hyggeligt lille Hotel. De sødeste oprigtig og en fantastisk imødekommenhed som man sjældent møder, både fra ejeren og personalet.
Dejlige rene og hyggelige værelser. Jeg vil varmt anbefale dette dejlige Hotel, i hjertet af Randers.
5 stjerner fra
Alice Byrholt

16. august 2020

Lille hyggeligt hotel

Lille hyggeligt hotel. Kan varmt anbefales.
Super god service/ betjening af ejer og personale.
Maden var helt i top.
Et dejligt ophold vi vil tænke tilbage på, og gerne besøger igen.

19. juli 2020

Er dette din virksomhed?