Jeg havde bestilt nogle fødevaregodkendte handsker. 3 par i min str. og 1 par i fruens. Ordren blev behandlet og godkendt, samt jeg fik en ordrebekræftelse. Pludselig bliver ordren annulleret med... Se mere

Jeg bestilte en hjelm. Og til stennevads ros blev den afsendt rimelig hurtigt. Da den ankom var det bare ikke den farve jeg havde bestilt. Jeg forsøgte et par gange i løbet af dagen at ringe uden no... Se mere

En sikkerhedshjelm der vejer 380 g koster 99,00 Kroner at få leveret i Danmark, og der er gået over fire arbejdsdage siden orderbekræftelse, så det er ikke forbi det er ekspress.

AL for længe leveringstid - begge gange jeg har handlet. Grundet div misforståelser mellem Stennevad og fragtfirma. Pisse irriterende !

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi dækker alt indenfor Personlige værnemidler, Arbejdshandsker, Svejsehandsker · Teknikerhandsker · Spalthandsker · Vinterhandsker · Kunststofhandsker · Kemikaliehandsker sikkerhedsudstyr Faldsikring, seler, veste, faldblokke, brøndhejs, reblåse, handsker, karabinhager, stilladskroge, eftersyn og repration af faldsikring, Miller, Falcon, baracuda, scorpion, manyard, miniblokke, personligt sikkerhedsudstyr, arbejdshandsker, personlige værnemidler, høreværn, hovedværn, balancehjelme, hellberg, bilsom, sikkerhedsbriller, øjenskyl, åndedrætsværn, friskluftmasker, støvmasker, sikkerhedssko, plum, svejsebeklædning, svejseskærme, førstehjælp, sikkerhedsskilte, service af faldsikring.

2,3

Under middel

ok service/levering

Jeg købte sikkerhed gummistøvler gennem Stennevad
blev leveret efter et par dage.
Fine lette støvler, som jeg har brugt i stalden gennem 25-30år
Har vel slidt 5-6 par op på den tid.
Godt at beskytte tæerne når hestene får trådt på dig

1. december 2014

Fantastisk kundeservice!

Jeg bestilte 2 fingertutter i læder. De kunne være i en storkuvert. Jeg modtog mail: "Fragt nedsættes fra kr. 99.- til kr. 9,50".
Hvis det ikke er service, hvad er service så???

25. oktober 2014

Fin service

Blev ringet op hurtigt, da der var en af varerne i restordre. Vi aftalte det videre forløb, som derefter fandt sted som aftalt. Varerne på lager var hurtigt fremme.

Fragten er for dyr, og dyrere end nødvendigt. Det skal være muligt at vælge GLS pakkeservice, som gør det til en lavere pris end fragtmænd og Postdanmark.

11. august 2014