Brændt mad og får ting i man ikke har…
Brændt mad og får ting i man ikke har bestilt
Virkelig dårlig
Pizzaria og personale snakker virkelig grim til folk
Og siger man lyver og kalder folk grimme ting
Ikke køb derfra 🤬🤬🤬
Ja jeg forstår godt alle de dårlige anmeldelser, alt kødet er fra frost, og de ejer inden tange til at tage salaten med, alt bliver taget med hånden uden handsker på og ingen håndvask i sigte...
Håber ikke jeg for dårlig mave af den her oplevelse..
Virkelig dårlig pizzaer. Alle 3 slatne og våde og uden smag. Desuden var ingen af pizzaerne lavet efter ønske.
Det var virkelig en klam oplevelse at åbne bakken. Pizzaen var helt våd, alle ingredienserne ligger og flyder rundt på bakken.Pizzaen var uspiselig, og helt slasket selvom jeg bestilte den ekstra sprød.Bestiller aldrig derfra igen kan slet ikke anbefalede det har ondt af folk der falder i lige som jeg gjorde.
Tæt på uspiselig pizza og en skænsel for kokkefaget.
Det er ikke der man får en god oplevelse.
De ville dumpe med et brag, hvis de kom til en eksamen. Kan på ingen måde anbefale dette sted.
Ved bestilling via stedet app, er man tvunget til at købe en plastic pose til 4 kr. - kan ikke fravælges.
Det er ikke prisen, men princippet...
Jeg har udtrykt på stedet, at jeg er uforstående over for deres holdning. Jeg fik først fortalt at det var loven der tvang til at sælge mig en pose, derefter blev det ændret til at det var app udgiveren det tvang dem til at sælge mig en pose 🤷
Har været kunde hos stedet i flere år, men slutter her med deres holdning til emballage.
Deres pizza er i øvrigt fine - over middel.
Vi har altid været tilfredse med maden og servicen. Virkelig gode pizzaer🍕 og altid høflighed og smil når jeg afhenter. Kan varmt anbefales!
jeg syntes ikke det smagte godt, jeg bestilte en pizza og en burger til min hustru, men det hele smagte ikke særlig godt, jeg gad ikke engang spise op.
håber de bliver bedre.
Værste pizza Nogensinde! En billig frysepizza er af bedre kvalitet! ALDRIG spiser jeg noget derfra igen, deres biks er gået stødt ned ad bakke og har nu nået bunden. Luk jeres biks og lad andre komme til!
Jeg har aldrig set en så kedelig salat før. Jeg bestille en kyllingesalat, og der stod det var med både kylling, salat, majs, ananas mm. Jeg fik lunken salat og to slattende skiver tomater. Hverken majs eller andet. Ikke pengene værd, nøj hvor var jeg skuffet. Og kyllingen var der bestemt også sparret på. Sidste gang jeg bestiller derfra! :(
Bestemt ikke pengene værd, virkelig triste råvare.
Vi bestilte fire pizzaer og skulle afhente dem efter en halv time.
De var forsinket i 15 min. og den ene pizza var ikke slet ikke den vi bestilte. Én helt andenpizza ud fire. 25% fejl er bare ikke godt nok. Utroligt
Levere aldrig til tiden. Flere gange oplevet forkert pizza, og andre gange forkerte/manglende ingredienser. Denne gang, som også bliver sidste gang, var alt maden kold da det kom efter det var leveret for sent. Pomfritter halv rå slattende og kolde. Pizza brændt i bunden og rullekebab smagsløs.
Ubeskriveligt dårligt mad
4 ud af 6 pizzaer var brandte, 2 med forkert indhold,
Generalt meget dårligt. Savner ord.
Fy for HEL*****, hvad er det dog jeg har gjort.
jeg bestiller min aftensmad gennem just eat, jeg får min mad ret hurtigt, men allerede ved døren konstatere jeg at der må være noget galt her.
jeg bestiller en lækker bacon/cheese burger, som menu.
dvs. jeg skal have burgeren med pommes og en coca cola.
jeg får en klam slatten illelugtene burger, som smagte af sur gammel og kold ost, bacon var skinkestrimle, dressingen var ja, jeg ved det faktisk ikke, en blanding af noget jeg helst ikke vil tænke mere over. jeg får en frem cola ( BILLIG COLA FRA NETTO) jeg får til gengæld dyppelse nok til de 20 stk, under tilberedt pommes. uspiseligt!! jeg smed det hele ud, det eneste jeg beholde var den billige cola til 3 kr.
jeg bestilte også nachos med ost og kylling, det kan man fanme ikke "fu***" op. eller jo det kan stella pizza.. 55 kr direkte i skralderen.. jeg vil ikke spise det de har serveret til mig!
150 kr ud af vinduet, nu skal jeg så ud og købe mere mad et andet sted, som helt sikkert ikke er stella pizzaria. fy for HEL****!!
alt var koldt, klamt og ulækkert. USPISELIGT
anmelder stedet til fødevarestyrelsen.
De kom næsten 2 timer for sent så pizzaerne var kolde, vi havde også betalt for tilbehør som ikke var på nogen af pizzaerne, så det er sidste gang vi bruger dem
Ikke en gang en hund ville spise det dette pizzaria leverede den 3. november 2012!!!
Denne anmeldelse omhandler:
Ordre nr. 20126289
Dejen var ikke færdig - dvs. ikke gennembagt. Fyldet/Kebab-kødet + pølser var brændt, de var helt sorte!!!
Der var bestilt ekstra dressing som tilbehør, dette blev ikke leveret - såvel som hverken chili eller hvidløg indgik i leveringen.
Mit råd er at finde et andet sted, da det her handler om tillid, specielt da "varen" faktisk er fødevarer - altså mad som du skal spise.
Det var simpelthen uspiseligt! Jeg er dybt skuffet og at have spildt mine penge, og det står lysende klart at kvaliteten er helt i bund.