Stella Nova Gulve Anmeldelser 43

4,6

Alexander kunne hurtigt vurdere om han kunne tage opgaven og vi er meget glade for at han kunne. Vores gulve er blevet virkelig flotte. Jeg kan kun anbefale Stella Nova gulve.

Jeg har benyttet Stella Nova nu to gange - med ~12 års mellemrum. De gør det dælme godt! Nem og klar kommunikation. Ingen slinger i forhold til aftaler. Og bedst af alt - gulvene er blevet slebet... Se mere

Stella Nova Gulve kan varmt anbefales. Arbejdet blev hurtigt lavet og kunne nemt indordnes når der var vanskeligheder med tid osv. fra vores side. Udføren var meget behjælpelig og forstående. Jeg... Se mere

1. Gulvlægger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stella Nova Gulve tilbyder professionel afslibning med kvalitet i mikroskopet og service i højsædet. Alle har fortjent at få en ordentlig behandling af deres største møbel. Derfor lægger vi ingen dårlige eller middelmådige produkter. Vores lakker er specialimporteret fra Tyskland, så kun den højeste kvalitet når frem til dit gulv. Vi har bl.a. den eneste usynlige og stærkeste lak i verden.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Tak til Alexander

Tak til Alexander - du er så dygtig og omhyggelig til dit arbejde. Det er så fint det du har lavet:) Ud over du er dygtig til dit arbejde, er du en person man føler man kan stole på. Jeg kan kun sende dig mine bedste anbefalinger. Og til jer der læser dette, tjek også hans priser, i får meget for jeres penge.

29. september 2025

Super flotte gulve

16. september 2025

Uovertruffen - på flere parametre!

Jeg har benyttet Stella Nova nu to gange - med ~12 års mellemrum.
De gør det dælme godt!
Nem og klar kommunikation. Ingen slinger i forhold til aftaler. Og bedst af alt - gulvene er blevet slebet med omhu og behørig påpasselighed overfor paneler mv.
RoyalMat-lakken som Stella Nova benytter er uovertruffen.
Jeg kan meget klart - og har også gjort det tidligere til venner og bekendte - anbefale Stella Nova til dine gulve!

1. november 2022

Ekstremt positivt overrasket!

Til at begynde med, troede jeg aldrig at det ville blive gulv igen, men det gjorde det i den grad. Alexander informerede hele vejen igennem forløbet, så jeg kunne træffe de rigtige beslutninger, så jeg ikke bare modtog en regning og “måtte leve med hvordan gulvet så ud”. Alex reddede os fra at lægge nyt gulv - tak for det😊

6. maj 2022

Fejlfrit resultat og god kommunikation

Jeg brugte første gang Stella Nova i 2011, da jeg skulle have afslebet og olieret gulve i min lejlighed. Meget tilfreds med resultatet. Da jeg for nyligt skulle have ordnet gulvene i vores nye hus, var jeg glad for at kunne få fat i Stella Nova igen. Alexander har været helt utrolig dygtig og serviceminded, og hans arbejde med vores gulve er fuldstændigt upåklageligt. Alle gulve, trin, kanter, smårum og flere lidt svært tilgængelige steder er blevet afslebet og olieret, og det hele er simpelthen blevet så fint. Alexander har holdt os godt informeret undervejs, og har bl.a. hjulpet med at få indkøbt og ordnet nogle lister, der skulle udskiftes, og også afslebet og olieret nogle yderdøre, der virkelig trængte. Fem stjerner og stor anbefaling herfra.

21. maj 2021

Verdensklasse gulv service!

Jeg stødte på Stella Nova Gulve ved en tilfældig google søgning. Det var heldigt, da det var en særdeles dedikeret, professionel og verdensklasse service ... og så endda til en fair pris! Alexander har ikke store armbevægelser, som mange andre i branchen (talte med 4-5 stk.), men er til gengæld bund solid og troværdig med stor specialviden. Han tog sig tid til at sætte sig ind i hvad præcis mit hus havde brug for og gulvene er lagt fantastisk flot. Han har mine absolut bedste anbefalinger! Jeg hiver fat i dig igen næste gang, jeg skal have lavet gulve Alexander! Mvh Thomas

18. maj 2021

Bulet linoleumsgulv med revner

Alexander lagde nyt linoleum i vores opgang (villalejlighed). På trappen blev det pænt, og derfor to stjerner. Men selve gulvet blev tydeligt bulet, der er sprækker på 2-3 cm flere steder rundt i kanten, plastliste gaber forneden (pga. det ujævne gulv), en del af listen har klister på overkanten (aktiv skidtsamler?) osv.
Efterfølgende dialog har været præget af meget forskellige opfattelser af, hvad der er blevet sagt og nikket til undervejs. Og meget forskellige opfattelser af, hvorvidt arbejdet er veludført eller slet ikke ok.
Slutresultatet er, at vi har fået et gulv, vi på ingen måde er tilfredse med, og selv efter en rabat på arbejdstimer, løb antal timer op i det dobbelte af, hvad der blev vurderet på forhånd.
Jeg er simpelthen ærgerlig over at måtte give så dårlig en anmeldelse, men jeg er også virkelig træt af at betale så mange penge for et gulv, som min 9-åriges første og umiddelbare kommentar til var "skal det være så bulet?"

Tilføjelse efter svar: ok, det er ret vildt! Der er de buler, revner og klister som beskrevet. Og derudover som nævnt meget forskellige opfattelser af, hvad der er blevet sagt og lovet. Selvfølgelig siger vi ikke ok til et bulet, revnet gulv.
Jeg vil undlade at svare i detaljer og lade det være op til andre at vurdere Alexanders måde at kommunikere på.

2. marts 2021
Stella Nova Gulve-logo

Besvarelse fra Stella Nova Gulve

HA!.. I er udspekulerede typer, der er blevet spekuleret i det.

Jeg laver altid et godt stykke arbejde, og når jeg ikke gør, så retter jeg det.
Men jeg retter ikke jeres gulv, da jeg gjorde præcis hvad du bad mig om og hvad der var aftalt på skrift, der er ikke en 14-dages fortrydelsesret på håndværk.

Man skulle have en Trustpilot for dårlige kunder.

Nu når du angriber mig personligt så får du også svar på angreb:

TL:DR: Hun er sur over kjolen hun selv har valgt ikke skjuler bulerne og ikke gør hende tyndere og 10 år yngre. Jeg har stået ved siden af og vejledt og sagt det ikke hjælper bare med en ny kjole, men hun insisterede flere gange på at det bare skulle være en ny belægning, det måtte være nok.

For at udvise ekstrem velvilje gav jeg undtagelsesvist hele entréen gratis og i er alligevel ikke tilfredse. Den velvilje er opbrugt. Entréen nu er uendeligt mange gange flottere end før jeg kom, og den var gratis.

Jeg sagde til at starte med, og før overslaget, at gulvet skulle skiftes, ny belægning ville ikke gøre gulvet jævnt. Siger det også flere gange undervejs både til dig og underboen. Men du insisterer på at du ønsker ikke at skifte gulvet og der skal bare ny belægning på, da det er billigst. Hvilket man sagtens kan, det er som at skifte bremsebelægning på en bil - men dækkene vil stadig være skæve og hjulet rustet.

Trappen var en mellemstor fuld vinkeltrappe med hundredevis af søm, som var blevet sømmet i fordi man har prøvet at få belægningen til at holde længere da den har løsnet sig. Har aldrig set så mange søm i en trappe før.

Prøver flere gange at overbevise dig om at skifte gulvet. Forklarer at i kan få en VVS'er til at installere gulvvarme da i havde vand lige ved siden af, hvis man ønskede det, men du bliver ved med at afvise og insistere på at det ikke gør noget, selvom jeg har sagt det bliver ikke mindre bulet og skævt end det var før uden at gulvet bliver oprettet, det vil lave lyde, gynge og selvfølgelig være skævt og bulet som det var før. Det er nøjagtig samme størrelse belægning, 2,5mm lino.

Undervejs i arbejdet spørger du om man kunne putte spånplader på, og jeg siger ja, det kan man sagtens, men så bliver byggehøjden en del højere og der vil formentlig også komme et mærke alligevel da undergulvet er skævt, ikke er stabilt og vil give sig over tid i samlinger, samtidigt skal døre, paneler og alt andet skæres til og det passer ikke til kældernedgang, entréerne osv. Man kunne have brugt nivellerende spartel, gulvet var meget skævt så det ville også give en del cm i byggehøjde, og det vil også blive grimt, en grim lappeløsning. Du siger igen at du ikke vil skifte gulvet, det må vente til senere og du vil heller ikke have spånplader på og jeg skal bare fortsætte med at skifte belægningen. Intet sted har vi heller aftalt spånplader, opretning eller nyt gulv.

Jeg gav ingen fast pris, står udtrykkeligt at jeg kørte på timeløn ved denne opgave, netop ved gamle smadrede trapper med gammel belægning hvor alt muligt kan overraske - og vejret overraskede også flere gange - kunne ikke skære andre steder end udenfor, sad på plade i fuld sne og skar, der var snestorm og tøsneregn i stride strømme flere gange. Blev nødt til at stoppe flere gange og tage linoen ind selvfølgelig. Der sneede på et tidspunkt så meget at stregen var sneet over inden jeg nåede at strege en vej. Hentede også selv linoen da jeg ikke kunne risikere fragtmanden satte det udenfor i kulden for længe.

Jeg gav et slag på tasken hvis det var en almindelig trappe, nemt at tage af, ingen lister, almindelige hyldevarer og der ingen overraskelser kom og det skrev du var helt fint flere gange og du accepterede det på skrift. Og det blev ikke dyrt, helt sikkert ikke dyrere end hvad andre ville have taget for samme opgave, i samme situation. Du har fået faktura for ca. 1 1/2 dag mere end mit slag på tasken - ved en helt almindelig trappe, som din slet ikke var. Jeg skrev et slag på tasken var ca. 2-3 dage ved en helt almindelig trappe, det afhang af mange ting, om der skulle nye lister på, beholde dem, spartelarbejde eller hvad du ønskede, alt det står i overslaget. Det blev ca. 1 1/2 dag ekstra, med skaffevarer, med nye lister i top, en del tilskæring, lukning af mange huller, udbedring af flere rådnede brædder, ligner der har været vandskade og en del udbedring, bl.a. fra vandrør, slibning, hundredevis af søm og ekstra spartling. Den endelige pris du har fået er, med garanti, det samme, eller billigere, end de fleste andre ville have taget for din opgave.

Ringede undervejs 2 gange, og sendte sms, hvor du også svarer ok, specifikt kun for at informere dig om at det ville tage længere tid, så du har undervejs hele tiden været fuldt bevidst om at det tog længere tid. Kan ikke holde en kunde underrettet mere. Hvis det havde været gamle dage uden telefoner...... Underboen har været hjemme hele tiden og kiggede ud et par gange eller mange så hun har også set det hele, som du også talte med, da du bl.a. havde glemt din kat, så den gik på trappen på nogle uheldige tidspunkter, men det gjorde ik så meget, den fik en enkelt gang en lille smule spartel på poterne som nemt gik af. Prøvede at stille noget i vejen og fange den et par gange, men den ville ikke fanges. Næste dag gik den ind til underboen og blev der.

Jeg valgte så at slibe en del af toptrappen, som var lagt skævt af tidligere håndværker, det var alt for ujævnt til at kunne spartles væk. Sleb på den gamle spartel i entréen gratis for at være flink, for at tage det værste af ujævnhederne, og så var der massive huller som jeg lukkede i entréen, rådnede brædder jeg udbedrede og huller fra vandrør, noget slibnig og en helt masse udbedring bl.a. fra tidligere radiator.

Vi kan være enige om at entréen ikke er helt jævn og ikke noget jeg ville have gjort, og slet ikke en løsning jeg anbefalede på noget tidspunkt, jeg frarådede det udtrykkeligt flere gange.

Der er selvfølgelig gab på nogle af bundlisterne i entréen da dit gulv er skævt. Der er ingen revner, som ikke skal være der, og der er intet 'klister' på nogen 'overkanter'. Der er fuget pænt på nogle af listerne, med en prof Sika hyflex-fuge for at være flink og gøre det så pænt som muligt, det er normalt noget maleren gør, men i var selv maleren sagde du. Samtidigt har jeg også vandtætnet hele trappen ekstra, gratis, det er en ekstra bonus og ikke noget man behøver.

Og så skriver du bagefter at du ikke vil betale før jeg har taget affaldet væk gratis, som vi ikke havde aftalt jeg skulle tage. Hvis man har penge nok privat til at betale en håndværker timeløn for at køre på lossepladsen, så er det aftalt på forhånd, så står det normalt i prisen, specielt ved nye kunder. Jeg kørte det så væk gratis da jeg jo gerne ville have mine penge, for kunden har jo altid ret ik?................

Du skrev at du ønskede en forklaring på hvorfor det blev dyrere, selvom jeg har oplyst dig og underboen om det undervejs, også på sms, og jeg forklarer det udførligt i punktform på en mail igen, som ovenstående, og din næste mail afslutter du med: "Yderligere diskussion ser jeg desværre ikke føre nogen steder." Så skrev du en sur anmeldelse bagefter. Og det er nemlig helt rigtigt, det fører ingen steder hen, du får ikke mere rabat.

Har strukket mig alt for langt, været alt for flink og holdt hånden ud over rælingen alt for længe, men nogen kunder vil bare drukne. Kan selvfølgelig godt se nu at jeg bare skulle have afvist hende til at starte med, men det er nemt at være klog bagefter og en dårlig oplevelse skal ikke skygge for resten.

Professionelt udført arbejde

Professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefale Alexander til afslibning af gulv. Har fået slebet og markeret 110kvm teak rudeparket i parcelhus med RoyaMat lak med et super flot resultat. Alexander overholdt alle aftaler og arbejdede lange dage for at nå den aftalte tidsplan.
Alexander er venlig og imødekommende.

Vil helt bestemt anbefale Stella Nova til venner og bekendte der skal have slebet gulve i fremtiden.

8. september 2020

De varmeste anbefalinger

Vi har fået slebet og lakeret vores fyrretræs- og egetræsgulve med RoyalMat samt lysnet egetræsparketgulvene i stuerne.

Inden arbejdet gik i gang, havde vi en rigtig god dialog med Alexander, som mødte op til aftalt tid og lyttede nøje til vores ønsker. Trods synlige varmerør og gamle smedejernsradiatorer på ben, der gjorde det svært at komme til, lykkedes det Alexander at slibe alt fernis væk og lakere helt ind til kanten.

Resultatet blev præcis, som vi ønskede os, og vi vil til enhver tid kontakte Alexander igen. Vi giver ham de varmeste anbefalinger.

1. januar 2020

Kvalitetsarbejde og god rådgivning

Vi fik slebet og ludbehandlet godt 100 m2 fyrretræsgulve i to etager I Hørsholm med er fremragende resultat. Tilmed fik vi god rådgivning, konkurrencedygtige priser og en tillidsfuld oplevelse.

18. november 2019

Flot arbejde

Alexsander fra Stella Nova Gulve har afhøvlet 50 kvadratmeter askeparket gulv og dørtrin i vores hus.

Flot udført arbejde til aftalt tid og pris.

Man mærker straks at Alexander er fagligt dygtigt og går omhyggeligt til værks. Både før og efter var han meget god til at vejlede og meget serviceminded.

3. oktober 2019

Et godt valg

Alexander fra Stella Nova gulve har afhøvlet 200 m2 gulve, samttrapper og dørtrin i vores bolig. Fyrtræs plankerne blev hvidlud + sæbebehandlet- sildeben fik hvidlud og hvidolie.

Vi er super tilfredse med alt det udførte arbejde. Der blev startet rettidigt og afsluttet inden aftalte deadline.

Tydeligt at mærke kvaliteten af arbejdet er meget vigtig for Alexander, der blev gået meget omhyggeligt til værks.

Efter arbejdets afslutning har Alexander været behjælpelig i forhold til spørgsmål og har i det hele taget været utrolig serviceminded.

En rigtig god oplevelse og et flot resultat med smukke gulve

23. januar 2018

Vi har været superglade for Alexander …

Vi har været superglade for Alexander fra Stella Nova Gulve og giver ham varm anbefaling! For det første er resultatet blevet supergodt, og for det andet er Alexander rigtig behagelig og god til at informere undervejs - både om praktik og logistik, men også om selve arbejdet, man kan virkelig mærke den faglige stolthed.

Og endelig var Alexander rigtig fleksibel ift vores ønsker om at ændre dagen for arbejdet - superfedt, når man skal have håndværkerkabalen til at gå op!

Varmeste anbefaling herfra!

15. januar 2018

fantastisk arbejde

Vil herigennem anmelde alletiders gulvsliber. Alexsander, en meget venlig person og en fantatisk gulvsliber.vi har fået ordnet 3 rum på ca 80m2 Og det er bare blevet så flot,så brug Stella nova gulve

7. august 2017

Grundigt arbejde

Venlig, engageret, god vejledning til senere behandling og ikke mindst et flot og grundigt slibearbejde. Kan varmt anbefale Stella Nova og Alexander til alle der skal have ordnet deres gulve.

18. juni 2016