Steigenberger Hotels and Resorts Anmeldelser 54

3,2

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

In einem Steigenberger Hotel erleben Sie, was es heißt, Urlaub zu genießen. Für ein paar Tage werden Sie Ihren Alltag weit hinter sich lassen.

3,2

Middel

Mangler stadig at få mine penge retur…

Mangler stadig at få mine penge retur efter snart 16 dage, havde booket via. booking.com men alligevel ville de have betaling for opholdet, først højere beløb end booking.com, dette gjorde vi dem opmærksomme på ved check-in og de lovede os at vi ville blive krediteret ved udtjekningen og så trækker de beløbet istedet for at kreditere og nu er der gået 16 dage og stadig ingen penge retur.

Hold jer langt væk

7. juni 2025

Dårlig service jeg var afsted med min…

Dårlig service jeg var afsted med min mand. Vi betalte en formue. For også mad på hotellet. Som kom med et lille styk mørbrad lidt brød nogle grønsager, to personer. Til en pris 3100kr uden alkohol. 3 stk colaer. Ville gerne betale. Men for god service og god middag. Vi har bestil
Til 5 overnatninger. 2 dag vi er på vores værelse opdager jeg små ting kravle på væggen. Jeg går hen for at kigge. Ser det er væglus😩😳 vi ringer ned og for et nytværelse for betaling af ekstra. 380, danske, kr hvad sker der, helt seriøst. Vi betaler kontant og vi har også betalt for ophold mad og dvs ting som massage kontant.
Dagen hvor vi skal fra flytte hotellet. Spørger vi damen om hvornår vi for de 6000kr de har reserveret på vores konto hun siger 3 dage. Eftersom vi kommer hjem til dk. Har vi taget ikke fået vores penge retur;( en anden medarbejder siger OP til 10 dage. Nu er der gået 13 dage. De stadigvæk ikke kommet. Og vi for så dårlig service. Igennem telefon.

Sætter aldrig vores ben der igen

13. august 2024

Desværre meget uhøflig og ikke…

Desværre meget uhøflig og ikke servicemindet personale som taler og forstår engelsk meget dårligt, ikke tilfredsstillende rengøring. De har snydt os for morgenmad, jeg ønskede ikke morgenmad og ringede og sagde det og fik forkert information, sagde det igen da vi ankomst, fik igen forkert information, så vi har betalt for morgenmad som vi ikke fil, og de vil intet gøre men nu er der jo også betalt. Servicen svare nok mere til et 2 stjernet hotel. Aldrig mere den hotelkæde

9. juli 2024

Super oplevelse😎

Det var et dejligt hotel👍🏻Sød, venlig & hjælpsom personale. Lækker morgenmad. Deres spisekort til aftensmad kunne måske være lidt bedre. Parkering kunne måske også være lidt billigere. Men kan bestemt anbefale et ophold her👍🏻🇩🇪🥰

19. juli 2023

Er lige kommet hjem fra en tur i…

Er lige kommet hjem fra en tur i Hamborg, hvor jeg boede på Steigenberger Hotel. Fik ikke det værelse jeg havde bestilt og betalt for. Og personalet var sure og på ingen måde serviceminded. Find et andet hotel!

21. april 2022

Steigenberger Dubai

Vi har lige været 8 dage på Steigenberger i Dubai. Hotellet var egentligt fint nok, men servicen fra personalet i receptionen var virkelig dårlig. Vi fik ikke de værelser med udsigt vi havde booket og betalt for. De tilbød os nye værelser som vi takkede ja til. Der var så meget larm og virkelig høj musik fra restauranten som lå nedenunder og det var umuligt at sove, selvom jeg havde ørepropper i og en pude over hovedet. En medarbejder sagde at de værelser vi havde fået var frygtlige pga larmen, hun havde selv prøvet at overnatte i det ene. Værelserne blev flere gange ikke ordnet og vi skulle selv bede om rengøring. Vi bestilte en stor vogn da vi skulle til lufthavnen, men den kom aldrig for de havde glemt at bestille den, så vi måtte betale for 2 mindre vogne. Vi klagede flere gange over værelserne og at vi havde betalt for noget vi ikke havde fået men ingen kunne tage stilling til noget og hver gang der var nyt personale i receptionen skulle vi forklare alt forfra... De ødelage fuldstændig mine forældres 50 års bryllupsdag som vi var 8 mennesker afsted for at fejre.. Vi er færdige med Stigenberger og det er på INGEN måde et 5 stjernet hotel.

12. april 2018

dårligt hotel og dårlig service

Jeg besøgte Steigenberger hotel I hamborg, hvor jeg hvade booket en suite. Alt ialt havde jeg en ekstremt dårlig oplevelse med hotellet. Suiten var slet ikke et 5 stjernet hotel værdig. Der var ingen varm vand før efter knap 10 minutter, hvor vandet løb for fuld tryk. Jacuzzien fungerede ikke. Lyset på badeværelset blinkede constant. Ventilationen var ekstremt støjende.
Om eftermiddagen (ca. kl. 14.30), hvor jeg ankom til hotellet bookede jeg en massagebehandling I hotellets Spa. En sur dame modtog min anmodning om massage og oplyste at jeg kunne komme kl. 18.00.
Lidt senere fandt jeg ud af, at jeg alligevel ikke kunne komme kl 18.00, da mine planer for aftenen blev ændret. Jeg forsøgte adskillige gange at komme I telefonisk kontakt med hotellets spa, men uden held. Til sidst måte jeg indtale en besked på spa'ens telefonsvarer.
Til min store overraskelse forlangte hotellet penge for den ikke udførte spabehandling, da jeg tjekkede ud fra hotellet. Jeg protesterede naturligvis. Manden I receptionen forklarede at behandlinger skulle afbestilles minimum 24 timer inden behandlingen. Jeg forklarede dels, at jeg først havde bestilt behandlingen ca. 4 timer før behandlingen, dels at ingen havde oplyst mig om afbestillingspolitikken. Den flinke mand I receptionen sagde at han forstod min situation og at han personligt var enig I at jeg ikke skulle betale, men at det var hans chef, der havde den endelige afgørelse. Jeg bad om at tale med hans chef, men fik oplyst at han ikke var tilgængelig. Herefter forlod jeg hotellet.
Jeg har efterfølgende konstateret at hotellet uden min godkendelse blot har hævet beløbet på mit kreditcard. Jeg har naturligvis protesteret, men uden resultat.
Efter min vurdering er der tale om tyveri.
Jeg har anmodet min bank om at tilbageføre beløbet, men det er ikke sikkert dette er muligt.
Mit bedste råd: FIND ET ANDET HOTEL
Thomas

30. november 2015

Rar personale, dårlig WiFi

Var på Steigenberger aparthotel Zingst.
Personalet er flinke, omgivelser er bedst om sommeren, vi var der tidlig forår, der er alt stortset lukket.
Værelse med sea view, stort og med 2 gode soveværelser. Dog skulle man betale 5 Euro for at åbne skabene i køkkenet - det er for dårligt når værelset er dyrt nok i forvejen.
Der er INGEN WiFi på aparthotelet, der er over på selve hotelet, 256Mbit., så langsomt så det gør ondt. det var som at være i 1995 internettet har tydeligvis ikke fundet vej til Steigenberger zingst.
Det burde de rette op på nu. Byen er stille og med mange ok turist butikker. ikke et sted for små børn, der er ingen legepladser.

20. marts 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (54 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto