købte et par støvler/vandre sko i outlet i ikast, de er en ufattelig dårlig kopi af vikings sko som jeg har haft flere par af og har været så glad for. Bunden i kopien er så tynd at du kan mærke alt d... Se mere
Steenholt
Fik "næsten" hvad jeg havde bestilt. Næsten fordi den farve jeg havde bestilt i ikke fandtes. På forespørgsel fik jeg at vide, at de kun havde en blå farvekombination, men når de beskriver en farve so... Se mere
varen var ikke i særlig god pakning,Så det firma vil jeg ikke bruge mere . Vil benytte dem jeg kender og der er til at få fat på.
Fint hjemmeside og varerne er helt i top, men vi oplevede en uventet lang leveringstid. Vi havde fået den forventning, efter at havde læst deres hjemmeside, at varerne ville blive leveret efter 1 - 2... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Steenholt er et 100% danskejet tøjfirma. Vi skaber klæder, ikke mennesker. Steenholt designer og producerer tøj, der giver rum for personlig udfoldelse.
Cypresvej 4, 7400, Herning
- kundeservice@steenholt.com
- www.steenholt.com
Flot og hurtig levering. Søde mennesker i den anden ende af telefonen.
Smart og lækkert tøj med overskuelig HP samt hurtig levering
Bestilte 5 kjoler til tøsen og de er bare så flotte. Den ene af modellerne var lidt smal i det, men heldigvis er tøsen slank. Og så skulle jeg også lige have et tørklæde i den skønnest lakse-agtige farve til mig selv.... simpelthen fantastisk
Huritgt og nemt
Nem og overskuelig hjemmeside, små priser og meget hurtig levering
Billigt, hurtig levering, fine varer.
Fik anbefalet af en kollega og blev ikke skuffet. Købte pige tøj, enkelt drenge tøj og et par topppe alt sammen fuldt tilfreds.
Tøj er ok, men samme str svinger meget i forhold til hvilket du man køber
kvalitet+ levering er ok, men str.-134-140 svinger meget fra t-shirt til polo,langærmetbluse,joggingbukser.
Joggingbuker er meget store i den str.
Alm t-shirt passer i str,
Andre bluser er er korte-
polo- t.-shirt er meget lange
dvs der er stor forskel i den samme str man køber i forhold til hvilket stykke tøj man køber
Kvalitetsprodukter til rimlige penge
Hver gang jeg bestiller tøj kommer det inden for få dage, og kvaliteten svare til det lovede. Selv tørretumbleren kan det holde til.
Hurtig og perfekt bestilling og levering
Str. på tøjet svarer til den str. som tøjet er angivet i og der er hurtig og nemt ekspeditions- og leveringstid.
Tøjet er af god kvalitet.
hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. To dage efter afgivelse af ordren, er varene i hus.
Super Firma
Super firma
Utrolig fine vare af god kvalitet
Overskuelig hjemmeside, det er let at bestille
Jeg er utrolig glad for at jeg har opdaget forretningen
Her kan jeg også købe til min mand
Rigtig fin
Rigtig fint sted at handle og super fint tøj og alt var bare i den skønneste orden. Ville dog bare ønske at de lavede tøjet i størrelsene 140 og opefter.
Rigtig hurtig levering
Har lige købt to hættetrøjer ved Steeholt.com som jeg er meget glad for de var hurtig til at sende varene til mig" de kom før en der stod de skulle komme i mailen" det er ikke sidste gan jeg handler hos Steeholt.com
Sanne
Lækkert tøj
Hurtig levering, fornuftige priser og generel god kvalitet. Kan varmt anbefales
Faldt for farver
Det var et tilfælde, jeg fik øje på et link til Steenholt. Jeg er, med leddene fulde af gigt, blevet meget glad for at købe mit tøj på nettet, alligevel var det såmænd også et tilfælde, at jeg gik ind og tjekkede, hvad Steenholt kunne byde på. Og de kunne blandt andet byde på FARVER.
Jeg faldt helt for en tunika i coral, som jeg absolut bare måtte eje, og så smuttede der en hættetrøje i lilla med. Det var som nævnt farverne, der tiltrak mig, men prisen var bestemt heller ikke uden betydning. Tilbudene, som jeg gik efter, var simpelt hen bare gode. Og så viste det sig til min store overraskelse og glæde, at der var en form for mængderabat, bare man købte to forskellige stk. tøj.
Da jeg læste, hvor hurtigt jeg ville modtage de bestilte varer efter bestillingen, troede jeg ikke rigtigt på det. Men det var sandt. Jeg bestillte en aften, og jeg havde dem ikke dagen efter men dagen efter igen. Det kunne andre firmaer godt lærer noget af.
Både tunika og hættetrøje ser ud til at være af god kvalitet. Jeg har dog ikke nået at bruge dem endnu, vejret er lidt for koldt, men jeg glæder mig til den dag, jeg kan tage min coralfarvede tunika på eller min lilla hættetrøje.
Når jeg giver fire stjerner og ikke fem, er det blandt andet, fordi jeg endnu ikke har brugt mine indkøb og ikke har prøvet at vasket dem, så jeg er ikke sikker på den femte.
Steenholt.com
Steenholt.com
købte herretøj og var fuldt ud tilfreds med ekspiditionen og leveringen
Billig basistøj
Hele familien fik fyldt klædeskabet op med basistøj til billig penge.
Det holder fint i vask og kundeservice var helt i top.
Super godt
Har købt en t-shirt. Det var nemt at bruge hjemmesiden og varen kom hurtigt og problemfrit frem til mig.