Altid super service!! Thomas og team er ikke kun AutoMester. De er Mester i super troværdig og god kundeservice. Stort tak endnu engang for hurtigt hjælp.
Sandager 10, 2605, Brøndby, USA
- www.steenandersenbiler.dk
Altid super service!
Godt værksted
Har været fast kunde gennem de sidste par år.
Både til alm service, forsikringssag da vores cheverolet blev påkørt af en knaldert, samt almindelig vedligehold og reparation.
De har altid været pålidelige, hjælpsomme og transparante.
Har lige fået lavet min Passat DH.21013…
Har lige fået lavet min Passat DH.21013 Hos Steen
super firma og rigtig god service, der kan man rolig tage hen.
Peter
God oplevelse
God oplevelse. Aftaler bliver altid overholdt og vi bliver altid informeret løbende vedrørende vores bil.
Utrolig dårlig service.
Utrolig dårlig service.
Først fortæller de ikke at de skal bruge bilen 2 dage så jeg kommer intetanende dag 1 om eftermiddagen for at hente bilen hvilket ikke kunne lade sig gøre.
Dag 2 var bilen ikke lavet færdig men jeg kunne dog få den med og de ville ringe når de fik de sidste stumper. 2 måneder senere ringer jeg selv gor at høre om de har gået fat i delene, jooo dem havde de skam liggende-hvorfor f.... har de så ikke ringet.
Det værksted vil jeg kraftigt fraråde at man bruger.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Jeg havde en aftale med værkstedet, at de skulle undersøge min bil for at se om der var tale om en mekanisk skade – noget som min forsikring ville dække, hvis det ikke var tilfældet. Jeg bliver mødt med en attitude fra Sten, som pludselig konkluderede, at bilen havde en mekanisk skade, UDEN at have undersøgt den. Det var en skuffende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale deres service
Jeg afleverede min hyandai i10 i…
Jeg afleverede min hyandai i10 i mandags og skulle ha lavet 2 skader,og 2 dage efter har de lavet den og vasket bilen og støvsuget👍👍super god service 5 stjerner herfra….
Perfekt service
Perfekt service. Utrolig hjælpsom. Skal du ha god service er det her du skal til.
Værkstedet havde efter 14 dage stadig…
Værkstedet havde efter 14 dage stadig ikke sendt skadesvurdering til forsikringsselskabet (fs). Jeg kontaktede værkstedet efter 4 dage og fik at vide, at de afventede godkendelse fra fs.. Efter 14 dage havde fs ikke modtaget noget. Værkstedet havde mange grunde til at have syltet sagen, men det havde været god kundeservice at have sendt en sms eller lign. til mig vedr. forløbet og måske meget tidligt have anerkendt, at de ikke magtede opgaven. Fair nok, men det skete ikke. Kan ærlig talt ikke anbefale dette værksted, hvis det her er niveauet for faglighed og kundeservice.
Jeg brugte 30 min for vurdering og tidsbestilling på et andet værksted. Så let kan det gøres.
Super fast, dygtige service folke
Hurtig og professionel værksted.
god service
Har leveret min bil flere gange til service. De er super flinke. Der bliver ikke lavet mere end nødvendigt og bil er altid færdig til tiden til en rimlig pris
Bilkabule + tryktab
Har fået lavet en bilkabule gennem mit forsikringsselvskab, og aftalte efterfølgende at få kontrolleret et dæk som taber tryk. Afleverede bilen fredag morgen, og både skade samt dæk var færdigt mandag eftermiddag. Blev modtaget med et smil, og god service begge dage. - Den udleverede lånebil kørte ligeledes upåklageligt.
Klart et sted jeg vil komme igen, og vil anbefale.
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem, kan klart anbefales!
meget smilende ejer og medarbejdere
meget smilende ejer og medarbejdere. Grundigt arbejde. Fik lakeret bagkofanger og en del karossen. Alt var perfekt på nær en lille bitte fejl, som også blev rettet efter 20 min med smil på læben. Kan klart anbefale dem.
Jeg kan kun anbefale dette sted
Jeg kan kun anbefale dette sted. Gennem mere end 10 år kun oplevet dygtige og servicemindede folk her. Er gode til at give tilbagemeldinger om status. Pålidelige og altid venlig betjening.
Er rigtig glad for Steen Andersen …
Er rigtig glad for Steen Andersen biler. Den aftale man indgår, holder de altid. Man bliver oven i købet orienteret om forløbet på tlf. Alt er forløbet efter indgået aftale d.d., både mht. hjulskift (vinterdæk), service og bilen skulle synes samtidig. Altid flinke, imødekommende ejer, værkfører og mekaniker. Tak for god service. Hilsen Kim Gastech Energi. Kan kun anbefale dette værksted til andre.
Meget ufleksibel ejer og dårlig behandling
Meget ufleksibel ejer, og dårlig kommunikation da jeg skulle have rettet nogle ridser i min bil.
Først siger de at det tager 3 dage, men det tager så åbenbart 4. Det er ikke noget problem, selvom de godt kunne have informeret om det - hvilket de ikke gør. Den dårlige service kommer dog da ejeren ringer til mig torsdag kl 13, og siger at bilen er færdig. Da jeg ikke havde hørt noget, er det svært at planlægge hvornår den kan hentes. Jeg siger at jeg skal lige undersøge hvornår jeg kan hente den. Det var åbenbart ikke godt nok, da de skulle bruge lånebilen dagen efter, hvilket gav mig 3 timer til at få hentet bilen. Ellers ville han kræve at jeg skulle betale for leje af bilen, selvom jeg ikke har haft nogen mulighed for at vide hvornår jeg kunne regne med bilen var færdig. Generelt var tonen meget hård og direkte og på ingen måde venlig eller imødekommende.
Hvis du vil have lavet din bil og modtage ordrer for hvornår du skal hente den, kan jeg klart anbefale dette værksted. Hvis du har en travlt hverdag, som kræver planlægning og lidt fleksibilitet, kan jeg overhovedet ikke anbefale dette værksted og vil gå langt uden om. Jeg kommer der på ingen måde igen.

Besvarelse fra Steen Andersen Biler
Skulle blot have skiftet til sommerdæk
Skulle blot have skiftet til sommerdæk, men trods den korte tid på værkstedet kunne man nemt mærke gæstfriheden og hjælpsomheden. Helt sikkert et værksted jeg ville bruge igen!
Utrolig hjælpsomt værksted
Fik ødelagt min bil lørdag, valgte at bruge Falck`s favorit værksted det var så Steen Andersen. Med den behandlig jeg har fået skulle man tro jeg havde været kunde hos dem i mange år. De skaffede lynhurtigt lånebil, har hjulpet mig hele vejen gennem forløbet med forsikringsselskabet med råd og vejledning sådan så jeg fik en rigtig god pris for den gamle bil. Jeg er ikke i tvivl om hvor mine biler skal laves i fremtiden.
Mine varmeste anbefalinger til Steen Andersen