En virkelig god oplevelse
En virkelig god oplevelse,
Maden var super lækker og flot anrettet. Mange forskellige smagsindtryk.
Tjenerne var søde og præsenterede maden på en fin og venlig måde.
En virkelig god oplevelse,
Maden var super lækker og flot anrettet. Mange forskellige smagsindtryk.
Tjenerne var søde og præsenterede maden på en fin og venlig måde.
Rimelig mad til prisen, et par af retterne mindede dog meget om hinanden.
Betjeningen var venlig men det skader helhedsindtrykket at det tog 25 mins før vi fik vores drinks. (Vi var de eneste i restauranten på det tidspunkt)
Vi skulle også bede om vand 3 gange før vi fik det og fik først brød ved 3. servering.
Alt i alt nogenlunde ok uden at være prangende
Vi havde August som tjener og han gjorde vores aften fuldendt. Han var helt fantastisk. Maden var virkelig lækker. Vi havde bestilt 12 retters social dining og der var rigeligt og det smagte fantastisk. Kan virkelig anbefales🥂🍾🥰
Holdt d. 4. 11. 2024 sammenkomst efter bisættelse af min hustru. Vi har 38 voksne og 8 børn til smørrebrødsmenu, kaffe, lagkage og børnemenu.
super service og alt var bare i top og alle var tilfredse.
Jan
Min mand og jeg holdte vores bryllupsfest ved Sted1 den 31/8-24, for 57 gæster.
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse 🔥
Maden var lækker og velsmagende og der var rigeligt af det.
Vi havde nogle gæster der skulle have specialkost, men også her leverede de. De var meget tilfredse med den serverede mad.
Personalet var søde og opmærksomme, og gode til at sikre at ingen manglede noget i glassene.
Rammerne i Sted1 er helt ideelle til bl.a en bryllupsfest. Rummet er æstetisk smukt, og det er delt op så festen kan rykke i takt med aftenen skrider fremad.
Det er lækkert med en overdækket terrasse hele vejen rundt, som vi nød godt af hele aftenen.
Endnu et stort plus var, at den kuvertpris vi blev oplyst, rent faktisk var den pris vi endte med at betale. Man hører ofte at der kommer en masse oveni - men ikke her.
De eneste ting efterfølgende har tænkt vi kunne have ønsket anderledes, var ved receptionen.
Det havde måske givet mening at servere snacks sammen med bryllupskagen kl. 16 fremfor klokken 17 hvor det blev stillet frem, og der derved ikke var længe til forretten blev serveret ☺️
Desuden ville det for os have fungeret bedre at snacksene blev serveret på bordet hvor bryllupskagen stod, fremfor på bordene hvor folk sad. Da der ikke var siddepladser til alle til receptionen, følte de stående gæster ikke at de kunne gå hen og tage fra de andres borde.
Men det er vitterlig det eneste vi efterfølgende har tænkt over - resten stillede 100% ☺️
Tusind tak for at have stillet de perfekte rammer til en af de største dage i vores liv.
De varmeste og mest oprigtige anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skuffende
Kødet (vagtel) var råt. som komposition kunne man få en drink.
Meget små retter, vi var sultne der vi gik derfra.
Efter flere rosende ord fra flere venner blev det prøvet, men de levede slet ikke op til.
Vinen som blev bestilt var ikke den vi fik, vi ser det først da vi alle har fået et glas.
Inden vi bestiller for vi af vide at der flere ting der ikke kan bestilles da de har udsolgt ( vi kommer som de første den aften )
3retters blev bestilt suppen ok men hovede retten var et spil i lotteriet, enten var kødet mørt og koldt ellers var det varmt og sejt, mængden var også noget sparsom.
Desserten var fin indtil jeg fik et stort stykke ( som jeg tror ) husblas i munden så var den ret også ødelagt.
Alt i alt en ( som hovederetten ) kold/lunken fornøjelse.
Det blir den ene gang fra min side af.
Lækkert mad og drikke. God service og frisk og høftligt personale. Byens bedste udsigt. Og måske byens bedste G&T.
vi var for 2 gang til en firma julefrokost på sted1 - og jeg må nok sige det er sidste gang vi kommer der , så heller pølse vogn eller Mac donald.
jeg har laktose allergi og har diabeties - så der var bestilt smørrebrød.
vi havede bestilt en med flæskesteg og med leverpostej og en med æg uden rejer.
ja der var så ikke nogen af det der kom, der kom en med fiskefillet , den var så tør og våd og total uspiselig og jeg vil gætte på den var lavet om morgen og sat på køl uden at tænke ,og remouladen hmm ja det var da godt jeg havede en kniv til at skære skind af med og citroner hmm ja du kunne ikke presse en dråbe saft ud af dem.
rullepølse maden jeg de skiver vendt alle de tørre kanter op føj føj . så kommer æggemad ja den var klisteret ind i noget grøn snask som ikke skulle være serveret for nogen levede.
så håber man jo så dessert er god. hold nu op - jeg man servere færdig lavet æblegrød med so meget sukker at man som diabetiker vil falde død om og og ingen laktosefri flødeskum , nej en gang tynd mælk de har forsøgt at skumme op .
ja morgen mad ja det var samme gang pålæg så tørt at de skriver - ost ja man er chokket over det morgen bord- så skulle man jo også mene at man havede brugt tid på at vaske borde af efter aftens julefrokost - nej det mente man jo nok ikke man havede tid til med alle det de morgenmads gæster op - nåe ja det er gik jo 1 time før vi må fortælle dem i receptionen at de skulle låse elevatoren op
jeg vil på ingen måde anbefale sted1 til nogen der kan li mad
Det er virkelig et fantastisk sted. Hamrende god service, fantastisk mad og nok af det. Dejlig hyggelig stemning og en fed udsigt. 5 kæmpe stjerner herfra
Vi holdt 90 års fødselsdag for min mor og alt var bare helt ok. Lækker lækker mad, pænt opdækket bord og pænt lokale med den skønneste udsigt, dejlig vin, sød betjening ja alt var ok. Urolig lækker snack til velkomstdrinken og dejlig natmad. Alt var bare ok👍🏻 Vi vil klart anbefale Sted 1 også til 90 års fødselsdag.
Vi valgte Sted1 primært for at prøve fjæsing som hovedmenu (menukortet for juli/august ifølge online oversigt.)
Imidlertid fik vi præsenteret lange, hvilket ikke var i orden.
Køkkenchefen fortalte det var en fejl, men der kom ikke antydninger om imødekommelser eller anden kompensation i øvrigt, hvilket er stærkt utilfredsstillende.
Undersøgte “fejlen”, som ikke er blevet rettet her 24 timer efter på menuen online, hvilket tangerer fupmageri efter min mening.
Ellers veltilberedt og velsmagende mad, dog ret dårligt afstemt mellem forret og hovedret, hvilket er afgørende for at den generøse ekstra 2. stjerne gives hermed efter min samlede bedømmelse.
Snacks og forret var super god, men kødet ved hovedretten var skuffende, og så blev man stegt, da der var så varmt. Man savnede A/C, så lidt blandet oplevelse
Super sted, med pragtfuld udsigt ud over havnen. Velsmagende god 3 retters menu 4 aftner på stribe og alle 50 pax i gruppen fik mad på samme tid og personalet var smilende og imødekommende.
Morgenbuffet er også alletiders
Vi fik 12 retter mad.
Vi startede ud med en cocktail og lidt snacks, suveræne cocktails de har!
Så hyggelig en stemning og en vanvittig udsigt.
Derefter kom maden over 4 omgange, hvor tjenerne var søde og præsentere, nogen bedre end andre 😅, men var så fint.
Maden var bare pisse god altså!!!
Efter 3 timer med 12 retter mad og 3 cocktails gik vi derfra så glade og vi vender klart tilbage 😊
Mega lækker mad. Vi fik 12 retter. Desværre var oplevelsen med tjenerne ikke så god. Den første ret blev præsenteret rigtig godt. De næste retter fik vi kort af vide hvad der var, men ikke det hele, en enkel ret blev bare sat hvorefter tjeneren gik igen og vi sad og vidste ikke hvad vi skulle have. Tror der var ca 4 tjenere hos os igennem aftenen. Desserten ventede vi i 45 minutter på, selvom der blev sagt, at den ville blive fundet nu.
Da vi bestilte drikkevarer, glemte de vinen til den ene af os.
Virkelig lækker mad, og særdeles flinkt og kompetent personale.
Nordjysk Dining oplevelse i særklasse!
Efter en lang ferie der tog os rundt i hele Jylland, er dette sted nok det der står klarest og bedst hos min kæreste og jeg.
Sted1, har en fantastisk udsigt. Vi ankom lige inden solnedgang og drak et par Gin tonics hvor de har kæmpe udvalg af.
Dernæst gik vi til en fænomenal 3 retters menu med vin til hver ret. Maden var særklasse og alt var lavet til perfektion, og vinen valgt til hver ret kunne ikke have været bedre.
Servicen var kanon og de gav os plads, men var altid klar hvis vi havde brug for det mindste uden at være over os hele tiden.
og omgivelserne vi fik var så smukke, og mulighed for kiggert ved alle borde ud mod kanten hvor man kunne se ud over havet og havnen.
Er du i Nordjylland, så skal du opleve dette!