Stavrospizza

Uspiselig pizza.. pizzaen lugtede af bræk bogstavlig talt.. pomfritterne var helt slatne og ananas der var tydeligvis alt for gamle. De var så sure at jeg blev nød til at spytte maden ud .... Har ald... Se mere

Bestilt via JustEat - og modtog en ikke gennembagt deep pan, som iflg. menukort skulle have skinke, bacon og oksekød. Jeg betalte for ekstra bacon, men der var meget langt mellem slicene og oksekød va... Se mere

Jeg er homoseksuel og jeg havde en 3 timers lang snak med ham bag disken. Bedste service nogensinde, og han respekterede det så meget, at vi havde en privat fremvisning af vores pølser. Super fedt!

Helt fin mad fra Stavros pizza, men falsk reklame på deres hjemmeside om priser på maden, den stemmer ikke overens med det som de reel vil have for maden. Også falsk reklame at de tager imod næsten... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Aldrig mere!

Deep pan pizza hvor dejen smagte for gammel, fyldet smagte heller ikke just frisk slatne fritter, dog levering til tiden
. En klam oplevelse

1. oktober 2019

Føj en oplevelse:-(

Leveringen var fin, men pizzaerne var dårlige. De var kolde, og alt fyldet var bare smidt på, det lugtede underligt, som om det var for gammelt. Kunne på ingen måder spises, og ente bare med at ryge ud. De 300 kr. kunne være brugt på noget meget bedre. Ik køb hos Stavros!! Føj en oplevelse.

19. april 2019

Aldrig her jeg oplevet magen til kunde…

Aldrig her jeg oplevet magen til kunde mishandling jeg købte en stavro super
Men fandt den på ingen måde super
Jeg bestilte pizza’en kl19 via JUSTEAT
og jeg får besked om at den senest ville ankomme 19:50
Men jeg modtog først min mad 20:19
Og i den mellemliggende tid var jeg endda i kontakt med JUSTEAT for at rygge for den dette gjorde jeg ca. Kl 20:05
JUSTEAT fortæller efter de har ringet til stavros at mad ville ankomme 5 min. Senere.
Men det eneste jeg fik ud af de ca 400kr jeg betalte var en ikke gemmen bagt pizza og den var ovenikøbet aldeles kold.
Og ialt ventede jeg 40 min. Efter det forventede leverings tidspunkt
Derfor ringer jeg igen til JUSTEAT
Som er yderst venlige og medfølende.
JUSTEAT-medarbejderen nærmest skændes med stavros pizza.
Og da Medarbejderen vender tilbage til mig fortælder hun at stavros tilbyder mig 15% rabat på min næste bestilling men hun har gættet mine tanker og siger til stavros at jeg på ingen måde er tilfreds med løsningen.
Den eneste løsning stavro’s så kunne komme på var at jeg kunne vælge en anden restaurant. Igen var JUSTEAT medarbejderen yderst medfølende og tilbyde derfor at tale med sin leder om en løsning. Og ringer tilbage kort efter og tilbyder et gavekort på 250kr som et lille plaster på såret. kan på ingen måde anbefales.

29. marts 2019

Dårligste pizzeria i hele Aalborg

Det er en skandale har aldrig været ude for en mere respektløs behandling Hvis stavros pizza nå til kundepleje så er jeg en banan med fuldskæg.
I dag bestilte jeg pizza hos Stavros aldrig har jeg været udsat for en mere skandaløs behandling. pizzaen var over 40 minutter forsinket pizzaen var koldt og virkede ikke gemme bagt hvis det var en mulighed har jeg lyst til at klage til Ekstra Bladet.
Hvis de vil have et godt råd køb aldrig mad her

29. marts 2019

Virkelig ringe!

Jeg bestilte via Hungry.dk - Stavros godkendte og jeg fik besked på det ville være færdigt 17.30. Jeg var der i god tid kl.17.15 hvor maden allerede stod klar i pose. Da jeg kom hjem var det koldt, pommes var slatne, brødet var ikke færdigbagt og der var brusk i kebabben, så halvvejs igennem smed jeg resten ud, det var ikke værd at skulle kløjes i så ringe en omgang.

11. februar 2018

Elendigt...

Slatne og kolde pommes frites og pizzaen var virkelig elendig. Pizzaen var 50% ubagt skorpe, den var kold og baconen var råt og smagte af rejer. Den smagte virkelig virkelig dårligt... Deruover var der en stenhård klump på pizzaen som jeg ikke ved hvad var. Virkelig dårlig oplevelse, havde lyst til at stikke to fingre i halsen bagefter. Udover det var colaen varm, så den måtte i køleskabet. Kan på ingen måde anbefales, så hellere betale et par kr ekstra for noget der er værd at spise.

26. juni 2017

Bestilte pizza i stavrospizza jeg …

Bestilte pizza i stavrospizza jeg ventede på den i ca 1 time få at få den leveret men ham der arbejder kan ikke finde ud af adressen at jeg bliver nød til gå langt men ikke nok med det pizzaen er rigtig hård at man ikke kan spise den ordenligt og den smager slet ikke godt

9. april 2017

Farligt pizzabud

Kl. 19:30 9/3-17 i mørke og regnvejr overhalede de mig højre om på Hobrovej med 80-90km/t hvorefter jeg ender med at holde bag dem for rødt. Deres bremser virker ikke til at være helt i orden, de bruger dem ihvertfald ikke når de holder for rødt, derimod gynger de frem og tilbage på koblingen og hamrer den op på 80-90km/t inden de når at holde for rødt igen få sekunder senere. Det sidste jeg så af dem var at de høj fart kørte lige ind for næsen af en cyklist da de drejede ind imod sygehus nord fra vesterbro.

9. marts 2017

Tilbud: Halv pris - Men kun det kvarte mad

Bestilte en kebabbox fra stavros på hungry.dk. Der var 50% rabat på den og den var dermed sat ned fra 90 kroner til 45 kroner. Da den ankom vidste jeg ikke om jeg skulle grine eller græde. I "boksen" der var 6x8x6 cm, var der cirka 150 gram pommesfritter og 50 gram kebab kød.

Jeg føler mig snydt og jeg gav endda "kun" de 45 kroner. Jeg kan ikke forstå hvordan den normalt kan koste 90 kroner.
Bestiller aldrig der igen!

16. februar 2017

Kolde og forbrændte "familie"-pizzaer

Vi var 5 venner der tænkte at vi godt kunne tænke os at dele 2 familie pizzaer. Vi fik så bestilt de her to pizzaer og 45 minutter modtog dem, var de både kolde og forbrændte og deres definition af en familie pizza var det, vi ville kalde en lidt større almindelig pizza, men ikke i nærheden af hvad man bør kunne forvente af en familie pizza til den høje pris.

1. februar 2017

Dårlig pizza!

Virkelig utilfreds!
Mig og min kæreste bestilte 2 deep pan pizzaer ved jer. Da pizzaen kom var den lunken, ikke bagt og så havde det slet ikke noget at gøre med en Deep pan! Pizzaen var på størrelse med en lille dessert tallerken. Den var på tykkelse med en alm. pizza måske 3 millimeter tykkere...

Virkelig dårligt! er så utilfreds!

12. januar 2017

Uacceptabelt!

Har du god tid, og samtidig kan lide flabet personale, så bestil pizza ved Stavrospizza.. bestilte 2 pizzaer med levering hurtigst mulig, efter 1,5 time ringer jeg til dem for at høre om de har glemt min bestilling. Får at vide at pizzaerne bliver leveret om 10 min, men dette er ikke tilfældet.. 30 min efter første opringning, ringer jeg igen (2 timer efter bestillingstidspunkt). En anden ansat tager telefonen, og jeg spørger hvornår jeg kan regne med at mine pizzaer kommer nu hvor de ikke blev leveret for 20 min siden som lovet. Får det flabede svar tilbage at "du er jo nok ikke den eneste der har bestilt pizza", hvorefter han slutter af med at sige at de bringer dem ud om 5 min.
Tilsidst kom pizzaerne så, 2,5 time efter de blev bestilt... Ikke nogen særlig smagsoplevelse oveni købet.

Kan kun anbefale andre om at holde sig fra Stavrospizza, og deres ringe service og opførsel.

3. januar 2017

Den dårligste mad!

Vi bestilte over just eat og da vi fik maden har jeg aldrig været så skuffet - det er det klammeste mad jeg nogensinde har set og vi smed det direkte ud.
Lad vær med at spise der!

18. december 2016

Dårligere service skal man lede længe efter

Min kæreste og jeg havde bestilt en indbagt pizza og en burger menu. Da vi får maden er den indbagte pizza åbenbart en pastaret i en foliebakke og salatmayonaisen til burgeren er frossen. For det første er pastaretten dynget til i jalapenos og den bader i væde. Vi ringer herefter til pizzariaet og forklarer situationen. Han siger så, at de vil komme med en indbagt pizza, hvis han får den anden ret tilbage. Han havde direkte tænkt sig at videresælge den pastaret som min kæreste allerede havde åbnet for, hvilket ikke kan ses som hverken hygiejnisk eller lækkert (?). I stedet for at lave god service og beklage bliver han ved med at give os skylden og sige, vi kan få rabat næste gang. Alt i alt; dårlig oplevelse, forfærdelig mad og servicen er under al kritik (!!). Vi vil BESTEMT IKKE anbefale Stavros til nogle!

23. august 2016

En dårlig oplevelse

Maden er smurt ind i dressing og der var fejl i leveringen - priserne er højere end gennemsnittet - spøjst når graden af kvalitet er tilsvarende lavere. Kan ej anbefales.

7. august 2016