Brugte tjenesten til at finde en fotograf til et firmaevent, hvilket var super nemt i stedet for at skulle sidde og Google. Fotografen henvendte sig selv, så det var virkelig nemt og sparede mig hel... Se mere
Hurtig og nemt service. Vi blev, som lovet, kontaktet af fagfolk inden for 24 timer
Imødekommende trods en hård behandling men godt
Super godt da tilbud kommer hurtigt!
StarOfService vous permet de trouver le professionnel de confiance pour tous types de services, que vous soyez à la recherche d'une DJ, d'un plombier ou encore d'un cours de Yoga, StarOfService géolocalise et identifie pour vous les meilleurs prestataires près de chez vous !
128 rue de la Boétie, 75008, Paris, Frankrig
- contact@starofservice.com
- www.starofservice.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Oplever også spam.
Det kan godt være at i sletter indlæg i…
Det kan godt være at i sletter indlæg i henhold til jeres retningslinjer, men det ændre ikke ved det faktum at anmelderene har ret, jeg har samme oplevelse
SPAM
SPAM
Har modtaget samme mail, som jeg kan se mange andre herinde har modtaget.
Fik samme mail som jeg ser mange andre…
Fik samme mail som jeg ser mange andre har fået her. Min virksomhed er reklamebeskyttet, så jeg svarede pænt tilbage at hvis de henvender sig igen, bliver de anmeldt. Jeg har ikke bedt om deres service, eller mangel på samme!
Heldigvis er mailen så uprofessionelt udformet, så der ikke er nogen tvivl om at der er noget lusket ved det.
Naughty, naughty firm, shame on you! (Is that polite enough for you Trustpilot?)
Citerer en anden anmelder:
“Firmaet udgiver sig for at representere andre firmaer og sende XXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer) samt tilbud ud på deres vegne, der er en tidligere dansk XXXX XXXXXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer) bosat i horsens bagved den danske del.
Firmaet er kun et XXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer) firma, som er gemt i et internationalt netværk af LLCer i England, tilknytning til Franske og Amerikanske XXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer) firmaer.
Undgå helt at bruge dem, ved heller ikke hvad de laver på trust pilot da de ikke driver en reel virksomhed”
Fik selv denne mail:
“Hej,
Hvis det er okay med dig, kontakter jeg dig på vegne af Mona.
Sandheden er at vi har travlt med at finde et ledigt arkitekt til et job i Allerød (eller omegn).
Jeg fandt din online firmaprofil og jeg håber inderligt at informationen jeg fandt er korrekt :)
Angående jobbet sendte Mona mig flere detaljer som du kan se på siden nedenfor.
Hvis du er tilgængelig for dette projekt bedes du svare direkte til vores klient her:
www.XXX LINK FJERNET
Jeg modtager lignende projekter ret ofte, så hvis den ovenfor lyder interessant for dig, vil jeg gladeligt sende dig flere.
Hvis du har spørgsmål, tøv da ikke med at spørge, jeg er her for at hjælpe.
Hav en god dag :)
Med venlig hilsen,
Klaus Andersen - Business Manager
StarOfService
PS : Hvis du ønsker at vide mere om vores unge iværksætteri, kan du nedenfor finde vores interview på LCI ( en fransk tv-kanal) : XXX LINK FJERNET
Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra vores service, kan du afmelde dig ved at klikke på følgende link: LINK FJERNET“
Update 1:
Jeg var nødt til at redigere min anmeldelse pga et “forbudt” ord:
“Tak for din anmeldelse af starofservice på Trustpilot.
Starofservice har rapporteret din anmeldelse for at indeholde sprog, som er anklagende eller nedgørende. Det problematiske indhold er følgende:
"XXXXXX" (jeg må ikke XXXXX XXXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer) da det hentyder til at XX XX XXXX XXXXXXX XXXXXXXXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer))
Vi tillader ikke denne form for udtalelser på Trustpilot, da de risikerer at støde folk og er i strid med vores brugerretningslinjer og muligvis også loven.
Vi vil gerne have din anmeldelse online igen, du skal blot ændre eller fjerne ovenstående formuleringer.”
-Really Trustpilot??!?
Update 2:
"Hej, Tak for dit svar. Vi bemærker, at din oplevelse hos StarOfService ikke har været tilfredsstillende, og vi vil gerne vide mere for at forbedre os selv.
Kan du give os en e-mail-adresse eller et nummer til at kontakte dig for at diskutere mere detaljeret? Tak på forhånd, StarOfService"
- Øh, så I kan være sikker på at XXXXXXX (censureret væk jvf. Trustpilots retningslinjer) mere med links til services jeg aldrig nogensinde har bedt og bede mig vende tilbage på tidligere forespørgsler, der aldrig har fundet sted, alt sammen holdt i en casual tone for at jeg tror, at det virkelig er et almindeligt mailsvar, med hyggelige danske navne strøet med løs hånd ud over det hele??
- Det bliver et Nej Tak herfra - Over and Out
Update 3:
Nu skal jeg censurere 4 typer ord og formuleringer væk i min anmeldelse - derfor alle "XX"-erne ovenfor.
Ja, ja, det gør jeg da bare - med et SMIL! :-D
:-D
SPAM!
SPAM!
Hvis disse mails ikke er genereret af virksomheden selv, er det noget de burde få stoppet omgående.
I hvert fald er denne ligesom de andre, meldt grundet kedelig spam.
Samme oplevelse og så er der fyldt med…
Samme oplevelse og så er der fyldt med stavefejl og dårlig kommunikeret budskab.
SPAM!!
SPAM!!
Deres trustpilot score er falsk og det samme er firmaet.. en mail mere fra dem og de bliver politi anmeldt..
Spam
Jeg har, ligesom de øvrige, modtaget nedenstående mail fra "Klaus Andersen, Business Manager", og ligesom de andre gennemskuet det som spam. Mailadressen ender på.com, så jeg ved ikke, om det er StarOfService selv, der sender disse mails ud, eller andre, der misbruger adressen (hjemmesiderne ser ud til at være ejet af forskellige tjek selv på whois.domaintools.com), men jeg kan se, at StarOfServices svar her på siden er det samme copypast til alle, så...
(Jeg har så netop fået det samme automatsvar, de har skrevet til alle de andre, hvilket bekræfter min formodning om, at de handler med spam.
Jeg kan i øvrigt se, de er berygtet over hele Europa, og at samme mail kan findes citeret på andre sprog på Google.)
Hej,
Hvis det er okay med dig, kontakter jeg dig på vegne af Shahnaz.
Sandheden er at vi har travlt med at finde et ledigt tolk til et job i Køge (eller omegn).
Angående jobbet sendte Shahnaz mig flere detaljer som du kan se på siden nedenfor.
[Link]
Hvis du har spørgsmål, tøv da ikke med at spørge, jeg er her for at hjælpe.
Hav en god dag :)
Med venlig hilsen,
Klaus Andersen - Business Manager
StarOfService
PS : Hvis du ønsker at vide mere om vores unge iværksætteri, kan du nedenfor finde vores interview på LCI ( en fransk tv-kanal) : [Link]
Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra vores service, kan du afmelde dig ved at klikke på følgende link: [Link]

Svindel og humbug
Svindel og humbug. Har fået samme mail som alle andre til mit firma

Det er spam
Det er spam. Gå ikke ind på linket. Jeg har modtaget samme mail som alle de andre.
StarOfService bliver flagget som …
StarOfService bliver flagget som Phishing forsøg af Heimdal PC security.
Har haft samme oplevelse som flere her på sitet.
Jeg modtog også en henvendelse fra en "Klaus Andersen" der udgav sig for at søge en bryllupsfotograf i København. Jeg måtte ærlig indrømme det hele så troværdigt ud, indtil jeg så at flere herinde har fået nøjagtig samme mail, alle de samme ord, bare byttet ud med de forskellige stillinger vi nu har. Vanvittigt.

Søren Andersen
Firmaet udgiver sig for at representere andre firmaer og sende spam samt tilbud ud på deres vegne, der er en tidligere dansk dømt svindler bosat i horsens bagved den danske del.
Firmaet er kun et spam firma, som er gemt i et internationalt netværk af LLCer i England, tilknytning til Franske og Amerikanske spam firmaer.

Besvarelse fra StarOfService
SPAM og chikane af højeste kaliber
SPAM og chikane af højeste kaliber.
De burde være meldt til politiet for lang tid siden.
En af deres kontaktmails er nedenstående.
klaus.dk(at)starofservice.com
Kan kun opfordre til at man holder sig langt væk fra dem og ikke svarer tilbage!

Besvarelse fra StarOfService
Som om vi ikke har andet at tage os …
Som om vi ikke har andet at tage os til:
Hvem kan stoppe dem?
Sender spam og kan ikke afmeldes!!
Svindel
Ja, jeg røg også ind i dette foretagende der sender falske forespørgsler fra opdigtede kunder. Gratis i starten og derefter skal man købe credits. Der ER ingen kunder. Ren svindelnummer.