Skamløs og ulovlig behandling af kunderne
Min familie og jeg skulle rejse hjem fra efterårsferie i Nice med Swiss Air (som er en del af Star Alliance). Vi fik at vide, at flyet var overbooket, så der var ikke plads til os alle fem. Min familie rejste hjem, og jeg måtte blive og vente i lufthavnen i 4 timer, til der var et nyt fly via London. Fik at vide i gaten, at jeg bare skulle kontakte Swiss Air ved hjemkomst for at få min kompensation på 400 Euro + udgifter til mad og drikke. Det har jeg forsøgt på flere gange både telefonisk og på e-mails og via Swiss Airs hjemmeside, men de svar jeg får, er henholdende og ulogiske, og når jeg påpeger det, er der tavshed fra Swiss Air. Ifølge EU lovgivning skal der udbetales kompensation for den lange forsinkelse og afvisning i gaten, men det ignorerer Swiss Air/Star Alliance. De håber vel på, at jeg opgiver, så de kan slippe for at betale. Al dokumentation er indsendt indtil flere gange. Det er en skamløs og ulovlig behandling af gode kunder. Aldrig mere Swiss Air! Vi troede, at Star Alliance var en garanti for god kundeservice og høj kvalitet? Ser frem til svar og til den kompensation, jeg ved lov har ret til.