Dårlig oplevelse
Denne anmeldelse jeg skriver "nu" er kort, Stanley kræver af Trustpilot der skal stå Ref. Fra dom i retten i Glostrup, der kommer så her i korte træk, alt der nævnes her stå i retsagen og domsafsigelse (da de anmelder denne anmeldelse hele tiden):
Jeg ingår aftale med Stanley om at købe et vidoovervågningsanlæg (kan bekræftes via mail som også ligge i sagen og dommen).
Jeg skriver under, men det jeg skriver under på er ikke en købskontrakt som aftalt, men en lejekontrakt der løber 6 år og efter de 6 år hvor jeg så troede jeg havde købt anlægget, ja så løber det videre og den dag du siger det op, tages det hele ned.
Vi klager over kvalitet da man ikke kan genkende personer eller se ansigt, det var vi blevet fortalt af sælger, men i Stanleys betingelser skal man blot kunne se hvad der foregår, altså en bil bevæger sig, men ikke kunne læse nummerplade eller genkende ansigt.
Vi opsiger samarbejde med Stanley. Desværre skal Stanley iflg. deres betingelser ikke leve op til det vi mente ville være normalt mht opsigelse eller kvalitet, yderligere skal vi betale for de 6 år, omkostninger ved retssag og slidtage på kameraene (slidtage som Stanley selv kan sætte). Det er den dom vi har fået fra retten i Glostrup.
Fakta er: Alt der aftales i telefon og skriftligt på mail ER ligegyldigt, det er kun hvad der står i kontrakten der gælder, da kontrakten linker til deres betingelser vie at URL i kontrakten, så skal man som erhverv også imødekomme alt det link, linker til... Så det tabte vi alt på, dette ville ikke være lovligt hvis du er/var privat men ikke for et erhverv, Stanley henvender sig "sjovt nok" kun til erhverv (sagt i retten af Stanley).
Det er meget vigtigt for Stanley vi siger vi har tabt i Byretten i Glostrup, så nu siger vi det lige igen...
Vi har anket sagen til Landsretten, så sagen er ikke afsluttet endnu og fakta er det er og har været et meget dyrt bekendskab, vi glæder os til af få sat et punktum og komme videre med et andet selskab, med anden morale og etik end den Stanley udviser.
Brug penge på at få en advokat til af læse din kontrakt igennem, det råd ville jeg gerne have betalt rigtig mange penge for den dag i dag...