Standtall.se Anmeldelser

1.954

5,0

Snabb leverans. Trevligt med ett personligt meddelande. Bra beskrivningar på hemsida. Mycket nöjd. Aldrig hört talas om företaget innan, men skulle rekommendera andra som är intresserade av skate... Se mere

Vilket fantastisk företag med en otrolig service och support! Är nybörjare på snowboard och ville ha en bräda att kunna utvecklas med. Fick toppenhjälp och svar på mina frågor (även om det var på helg... Se mere

Så otroligt bra service, jag lyckades beställa fel till en början och det gick snabbt, enkelt och var inga problem att ordna det. Bemötandet var verkligen toppklass och kände att personalen genuint v... Se mere

Helt klart min favorit butik. Mina fördomar om Sveriges baksida får sig alltid en törn när jag handlar här 😉. Alltid snabba leveranser och aldrig något strul. Jag har även vid några tillfällen... Se mere

1. Vintersportsbutik
  2. Sportstøjbutik
  3. Butik med udendørstøj og -udstyr
  4. Skateboardbutik
  5. Snowboardbutik
  6. Sportsbutik

Vi är en säker svensk e-handel med lager och butik i Göteborg. Alla som jobbar på Standtall.se har en lång bakgrund inom snowboard och skateboard. Vi är här för att hjälpa er att hitta rätt produkter till era behov! Hos oss genomför du trygga betalningar och vår service är personlig. Hör av dig så hjälper vi dig :) Tveka inte att fråga oss om råd / Patrik, Karl, Jacob & Samuel

Standtall.se

Fri frakt över 499kr
1-3 dagars leverans
Fria byten* & 30 dagars öppet köp

Standtall.se

Det låter klyschigt men för oss har det alltid handlat om att dela med oss av det vi är bäst på och låta kundservicen sprida ryktet om Standtall.se som en butik att lita på. Att få dela med sig av passion och glädje till snowboard anser vi vara en av de viktigaste byggstenarna i vår verksamhet.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.954)

288 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snabb leverans

Aldrig hört talas om företaget innan, men skulle rekommendera andra som är intresserade av skate och liknande.

7. juli 2026

Tack så mycket

Tack så mycket, grabbar, för leveransen av brädan – den är grym! Tack till hela gänget! Snabbt och proffsigt – jag är supernöjd! 🤘🤜🤛 Respekt från Polen

17. juni 2026

Toppen

Toppen, personal som ger ett intryck av att gilla det dom gör och kan sin sak. Jag uppskattar verksamhet som inte bara vill sälja utan även kan ge något!!!

19. maj 2026