Stal Doorstap Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zieke mensen die deze stal runnen. Nooit een paard kopen, tenzij je opgelicht wil worden. Deze mensen verdienen het niet om paarden te mogen houden. Mishandelaars!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben super goede ervaringen met het hele team van stal Doorstap. Onze Mayna is nog 6 weken bij hen gebleven omdat onze nieuwe stal nog niet beschikbaar was. We zijn er meerdere keren geweest en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

0p en top gelukkig met het paardje van Stal Doorstap.Zeer eerlijke mensen die het paard perfect omschrijven ook makkelijk tot zaken komen met Melanie.De pony is bovenverwachting en super gezond.Netjes... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niets dan lof voor Melanie, fantastisch zakelijk inzicht. Een hele harde werker en erg vriendelijk. Als je voor een paard komt kijken wat je gereserveerd hebt, krijg je alle tijd en zeker alle mo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hestepension

Skrevet af virksomheden

Kopen, africhten, verkopen van paarden en pony's op een diervriendelijke manier. Webshop.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een zeer goed bedrijf en zeer…

Het is een zeer goed bedrijf en zeer betrouwbaar ik heb een super lief en eerlijk paard gekocht een merie van 10 jaar waar ik veel kan leren

29. august 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Dank je wel Sven!! Nog heel veel plezier met knappe Sheba...

Gezond en eerlijk bedrijf

Er wordt zoveel negatief geschreven over een paarden stal . In dit geval totaal onterecht ons inziens.
Stal Doorstap is heel goed voor de dieren en eerlijk naar de koper is onze ervaring .

Besvarelse fra Stal Doorstap

Dank je wel Dennis! Er wordt inderdaad veel negatiefs geschreven, heel jammer. Want wij doen al meer dan 25 jaar ons best.... de mensen die negatief schrijven zijn gek genoeg zelf vaak nooit geweest...

Heel tevreden!

Afgelopen vrijdag heb ik mijn lieve paard Apollo opgehaald!😍 We zijn super goed ontvangen op stal doorstap. Peter liet ons alles zien en ik mocht net zolang rijden als ik wilde. Het is een super braaf paard en ik ben zoooo blij met hem. Melanie nam alle tijd voor ons. Het ophalen was zo leuk, hij kwam de stal uit met een mooie strik om zijn nek. Wij zijn heel tevreden!

Besvarelse fra Stal Doorstap

Dank je wel Maud en nog heeeeeeeel veel plezier met elkaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze dochter had meteen een klik met…

Onze dochter had meteen een klik met het paard Apollo, hij stond in een zeer nette stal met meer dan genoeg stro en hooi. Echt een prachtig paard. Peter heeft hem opgezadeld gelongeerd en bereden, daarna mocht onze dochter zelf rijden. Ondanks dat Peter Engels spreekt kon hij ons duidelijk en veel vertellen. Daarna zijn we aan de tafel gaan zitten met Melanie, zij nam alle tijd voor ons en zo kwamen we tot een koopovereenkomst. Vier dagen later hebben we hem opgehaald ook toen werden we netjes ontvangen. Onze dochter is super blij met haar prachtige paard. Melanie en Peter bedankt

Besvarelse fra Stal Doorstap

Het ligt ook wel aan de mensen zelf : geluk kun je niet bij een paard kopen, maar eerlijk en positief zijn , tegen zowel de ruiter als de stal, maakt ALLES uit ! Veel geluk met knappe Apollo!!!

beschuldigingen

aan de reacties te lezen wat ik allemaal op mijn mail binnenkrijg ben je me nou aan het beschuldigen. ik heb 1 reactie onder jou forum geplaats en wat andere mensen plaatsen wil niet zeggen dat ik dit ben. heb jou via whatsapp ook al gezegd dat je mij met rust moet laten en mij niet moet gaan lastig gaan vallen door met verschillende nummers te gaan appen en te bellen. bij deze ga ik me tijd niet meer verdoen aan jou onzin. ik mag hopen dat je nu gewoon mij met rust laat

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ich habe heute mein Herzen Pferd…

Ich habe heute mein Herzen Pferd bekommen. Ich bin sehr glücklich. King ist ein Super braves, noch junges Pferd.
Ich bereue nicht den weiten Weg auf mich genommen zu haben.
Ja die Kommunikation war manchmal etwas schleppend und schwierig, aber trotzdem ist alles geklärt worden. Immer wieder gerne.
Jenny und Power of the King.

Besvarelse fra Stal Doorstap

Wir wünschen dir viel Spaß und Glück zusammen, Jenny. Der Kontakt war super.:)

Onprofessioneel personeel

Zeer onprofessioneel personeel. Zodra je kritiek hebt of een negatieve opmerking dan hebben ze nooit schuld en is er altijd een maar. Vele reacties gelezen dat de paarden niet gezond zijn. Dat klopt inderdaad en is niet gelogen. Dus voor de volgende mensen. Kijk altijd revieuws en laat je niet zomaar iets wijsmaken.
Ik kon er in ieder geval niet meer

13. september 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Dit is een en dezelfde persoon, die teleurgesteld is dat ze bij ons van een paard is gevallen. Dit zien wij aan het ip adres.
in ieder geval moeten wij als bedrijf instaan voor zowat ALLES als wij een paard verkopen , en dit gaat heel ver. Als een paard niet gezond mocht zijn, wordt dat tijdens een verkoop, nog eens sterk aangedikt , vermeld!

Nooit meer naar toe

tijdje terug bij deze stal geweest. paarden zien er erg slecht uit en de waarheid word ook niet erbij verteld. ook de eigenaar is erg onvriendelijk.

Ik zit nu te kijken dat ik antwoord terug heb gekregen. Nou waar dit op slaat weet ik niet. U beschuldigd mij dst ik iets heb te maken met die berichten hier onder en over een ip adres. Ik mag dus niet schrijven wat gezien heb en denk. Wat dat met die andere berichten te maken heeft gaan mij niks aan. Maar kijk maar op Bokt .nl daar zie je genoeg .

9. december 2023

Wat jammer dit bericht.
We zien aan het adres dat dit allemaal een en dezelfde persoon is, die bij ons van een paard is afgevallen....

Zeer slecht!!

Pas een review geplaatst over dat we aangevallen werden door een paard en onze ruiter bij het opstappen al gelanceerd werd. Ook zaten de paarden onder de schurft en schimmel. Dit werd er ook bij gezegd. Dit zou zogenaamd door de deken komen maar geen enkel paard had een deken op. Vervolgens hier een review over geschreven. Hierop hebben we reactie gehad van melanie (de eigenaar) dat dit zogenaamd onze eigen schuld is en dat wij geen verstand hadden van paarden omdat dat geen schurft zou zijn. Duidelijk is te zien dat de paarden onder de korsten zitten die ook niet behandelt zijn. Al onze kleren bij thuiskomst gelijk in de was gedaan aangezien dat zeer besmettelijk is. Ons zal je nooit meer op stal doorstap zien! Ik mag hopen dat de dierenbescherming hier actie gaat ondernemen. Ik hoop dat deze stal gesloten word want het welzijn van deze paarden is zeer slecht.

Besvarelse fra Stal Doorstap

Wat een ongelooflijk trieste aanval is dit op onze stal, die reeds van 1998 bestaat.
Kunnen wij verder telefonisch of, beter nog, in levende lijve communiceren?

Algemeen bekend is dat Stal Doorstap erg goed is voor hun paarden en geen enkele kosten noch moeite bespaard.
De plekken die een paard van ons had door een lekkende deken bij een vorige eigenaar, zijn niet besmettelijk. Dit is door de dierenarts ook bekeken en beaamd. Tuurlijk is het wel fijn dat u uw kleren wast.......
Over het paard wat u lanceerde hebben we het al gehad. Niet ieder paard accepteert iedere ruiter, die er op ieder soort manier op wilt stappen....

Toppers

Super ontvangst. Super begeleiding bij de kennismaking van het paard. Eerlijke en correcte omschrijving van de eigenschappen van het paard. Professionele hulp bij het passen van het zadel.

14. oktober 2023

Dank je wel familie Küsters
Nog heeeeel veel plezier met Goody 💋

Goede stal

Hele leuke paarden, goede verzorging en eerlijke mensen. Ik kom er met veel plezier.

29. august 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Wat leuk om te horen Anne :)
Graag tot gauw!

Erg tevreden over de service van Stal Doorstap

Enige tijd geleden gingen we kijken bij Stal Doorstap. We zagen daar een Iers volbloed waar onze dochter gelijk voor viel. Helaas bleek dit paard niet geschikt als springpaard, waarvoor ze dit paard uiteindelijk wilde gaan gebruiken. Op advies van Melanie verder gekeken naar een geschikt paard voor onze dochter. We hebben alle weiden bij Stal Doorstap doorgelopen, op zoek naar die ene. En daar stond hij dan: een prachtige volbloed arabier ruin van bijna 4 jaar. Het was liefde op het eerste gezicht. Veel tips gehad van de dames bij Stal Doorstap over hoe dit paard verder te trainen. Ook heeft Melanie ons goed geholpen met een passend zadel en hoofdstel.

Erg blij met deze aankoop en de service van Stal Doorstap!

12. august 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Ontzettend bedankt Astrid! mensen zoals jij maakt dat we doorgaan met ons werk!

Traumpferd gefunden!

Habe dort mein Traumpferd gekauft! Sehr netter und ehrlicher Kontakt! Empfehle ich gerne weiter!
Vielen Dank aus Deutschland sendet Svenja

1. maj 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Sehr viele dank Svenja und viel viel spaB mit einander!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben eetn super braaf paardje

We hebben een super braaf paardje , Tara, nergens bang van en ontzettend lief. Wij zijn heel erg blij met haat

10. juli 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Ontzettend blij dat Tara naar jullie is gegaan Stefaan! Nog heel veel plezier met elkaar

Dankjewel Stal Doorstap!

Ik ben zeer tevreden met Stal Doorstap! De eigenaars zijn top mensen (Melanie en Hans), ze zijn zeer enthousiast en waren super vriendelijk. Ook hebben ze altijd geholpen met enige vragen die ik had en verzoeken die ik maakte (of ik ook een hoofdstel kon kopen). Lieve had geholpen met de keuze te maken voor mijn eerste paardje, ze was heel eerlijk ook in haar mening over welk paardje beter past bij mij en had me heel goed verder geholpen, zelfs toen ik vroeg om een paardje te bekijken was ze super eerlijk en zei ze ook dat het paard af en toe durft te bokken, echt ongelooflijk eerlijk! Dit was super, door de eerlijkheid en de vriendelijkheid was mijn keuze zeer makkelijk geworden en heb ik ook echt de juiste keuze gemaakt.
Ook worden de paarden daar super goed verzorgd, ze genieten van de aandacht en zijn vaak zeer mensgericht.
Ik ben super tevreden met mijn paardje en Queen heeft bij mij zeker een goed huisje 😊

24. juni 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Wat zijn wij toch blij met klantjes zoals jullie !
Heeeeel veel geluk en plezier met elkaar familie de Beuckelaar en Queen 😀

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een prachtig paard (Jolaine)…

Wij hebben een prachtig paard (Jolaine) gekocht bij staldoorstap. En ik moet eerlijk zeggen wat een top service. We zijn echt super fijn geholpen. En ze hadden alle tijd voor ons. Ik zeg een dikke 10 voor de toppers van staldoorstap

27. maj 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Wat GEWELDIG om dit te horen Raoma ! nog heeeeeeel veel plezier met elkaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lief paard voor onze dochter

In onze zoektocht naar een brave rustige en betrouwbare e pony werden we door de lieve, toegewijde berijdster van meerdere paarden in deze stal voorgesteld aan Eglise. Mijn dochter had gelijk een klik en reed er moeiteloos mee weg, binnen en buiten. Ondanks dat er al een recent positief keuringsrapport aanwezig was hebben wij ervoor gekozen om dit paard zelf nog te laten keuren. Dit was allemaal geen probleem, de staleigenaren dachten met ons mee, gaven ons ook de nodige begeleiding. De keuring verliep goed en ons paard loopt nu lekker in de wei van de manege tussen de pensionpaarden. Ze moet nog wel wat aankomen en een beetje conditie opbouwen (na de winter) maar we zijn er superblij mee.

2. maj 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Fam. Van Wijgaarden: wij zijn jullie dankbaar.
Sorry dat ik, Melanie, wel nors over kan komen, maar dit is omdat het best allemaal een hele verantwoordelijkheid is , dit paardenbedrijf leiden. Door de jaren heen zie je zelf ook overal de gevaren van in. Ook negativiteit naar en van "paarden"mensen ligt op de loer, maar dat gaan we weer omzetten in Posi Posi, zeker door zulke berichten als deze van jullie!
Heel veel geluk en plezier met Lady Eglise!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn super goed en fijn opgevangen…

Wij zijn super goed en fijn opgevangen door de dames van de doorstap!!! Zelfs op Pasen mochten wij onze prachtige Heaven ophalen!! Dank je wel mel dat je hier tijd voor wilde maken🙂 Wij zullen zeker terug komen al is het voor vakantie!!

9. april 2023

Besvarelse fra Stal Doorstap

Het was zo fijn om jullie te ontmoeten 💋
Veel geluk met Heaven , en graag tot ziens 😀