Stage3 - Vi gør kvalitet målbart Anmeldelser

4,8

Fantastisk oplevelse mikkel er sindssygt rar og høflig Virkelig dejligt sted han har og alt i alt bare en dejlig oplevelse Ville 100% komme igen med en anden bil

Super oplevelse ved Stage 3 👌🏻. - Professionelt ✅ - God service og hurtig mail korrespondance ✅ - Yderst renligt og opryddeligt værksted ✅ - Smilende, snaksaglig og venlige ✅ Mikkel give... Se mere

Fantastisk service, fantastiske gutter. Ja det ligger lidt ude på landet, men klart det værd at kører efter! 😁 Bilen fejler intet, uppen kan trække nu på motorvejen😋 selv som pige bliver du indra... Se mere

Jeg har lige haft min Audi A6 Avant 3,0 TDI Quattro forbi Mikkel og hans fantastiske team ved Stage 3. Fik en optimering af motor og gearkasse (s-tronic). Efterfølgende har bilen fået så meget mere ov... Se mere

1. Biltuning

biltuning, motortuning, justerbar benzintryksregulator, manifolde, banan, benzin, dyser, udstødning, tændspoler, silikoneslanger, lampdasonde, widebandsonde, AFR, Pauter, wiesco, je stempler, je-stempler, wastegate, 500hk, 600hk, 1000hk, megasquirt 3, ms, ms3, billig, kvalitet, chiptuning, remhjul, cylindre, effekt, programmeret, ombygning af bil, hjulspind, High Heat Coatings, total-seal, stempelringe ,E30, mondeo, cosworth, Stage3.dk tuning af alt Tuning, Amby, ms, mega, bmw, Stage3.dk tuning af bil, turbo, kompressor, megasquirt, smedede stempler, tykkere toppakning, ladetryksstyring, vild bil, rullefelt, motorcykel tuning, bmw, opel, toyota, ford, biturbo, dyno rullefelt, vems motorstyring,

Rigtig go oplevelse herfra

Rigtig go oplevelse herfra. Virkelig dygtige og kompetente folk. Samt bilen køre virkelig godt og den tækker godt. Kan kun anbefales hvis man ønsker at optimere sim bil. Jeg kommer helt sikkert igen😀😀👍👍

13. januar 2021

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse, skulle have kodet en ny styrboks til min bil af et andet firma inden de skulle ligge ny software i, dette fik jeg gjordt online, mens jeg holdte inde på deres værksted. Jeg lagde derefter den gamle styrboks i mit bagagerum og fik bilen chippet hos dem. Da jeg så kommer hjem ligger der ligepludslig ingen styrboks i bagagerummet, og de benægter at have taget den fra bilen, men ingen andre steder været end hos dem. Dårlig stil!

5. januar 2021

Jeg er den lykkelige ejer af en del…

Jeg er den lykkelige ejer af en del vilde biler flere w12 og en del w8, og for mig er det mega vigtigt at de kører perfekt og yder alt hvad de kan år efter år
Dette har jeg et super værksted der kan, men så er der lige det der med at få dem optimeret og tunet rigtig så det rigtig spiller og der kender jeg kun en der kan det der og undertegnede har haft næsten alt vildt og er mest til W12 6,0 og der over, uden turbo bare det gode gamle princip, Hr Mikkel fra stage 3, han kan få en bil til at spinne så englene synger han er manden der uden tøven kan leverer noget der er fantastisk, godt gået Mikkel
Jan Harbo Jakobsen 16/12 2020

16. december 2020

Meget tilfreds

Meget tilfreds med både resultatet og servicen

Helt sikkert et sted man bruger igen næste gang

27. november 2020

skodamanden fra 2007

Jeg har fået en rigtig rigtig god servies . Man får kaffe og det man spørger om får man svar på , Det man får at vide af Mikkel , det kan man stole på og Mikkel siger han mening og det er helt sikkert at jeg kommer igen vis jeg skal ha en anden bil . tak for hjælpen drenge med venlig hilen skodamanden fra 2007

19. november 2020

det kan ikke blive bedre..

Har i dag fået optimeret min Audi A5 1,8 TFSI. yderst mærkbar forskel. Når vi så er færdige med at tale om at det er tydeligt Stage3 har styr på sit kram, så er det også yderst vigtigt at pointere den gode service. Der er mange der ser sig skeptisk på chiptuning, og hvis der er en tvivl så tag en snak med dem, for de tager sig tid til at svare på dine spørgsmål, og gøre dig klogere på hvad det egentligt er de gør ved din bil. Der er en grund til jeg har fået optimeret min bil for 2 gang ved Stage3, og det er at både deres tuning er i top, og deres behandling af kunder er i top. Tak for det gutter, vi ses når næste bil skal optimeres :)

18. november 2020

Super service. Kan kun sige at jeg havde 4 hyggelige timer. Sammen med Kasper og Mikkel. Jeg kørte derfra med mere power i DS5.

30. oktober 2020

Det værste sted at få lavet nogen løber…

Det værste sted at få lavet nogen løber fra sit ansvar og kan ikke finde ud af hva han laver det kostede mere at lave bilen igen efter han hade fejl chippet den og brugte ca 3 timer og fik div. Fejl på bilen og hele 4 hk ud af det han er helt til grin så kan kun sige BRUG HAM ALDRIG

24. oktober 2020

Var oppe ved dem med min fiesta i dag…

Var oppe ved dem med min fiesta i dag og fik den chippet 😁 synes de yder en fantastisk service, plus de snakker med en om tingene og fortæller hvorfor de gør som de gør.
Så alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse😁👌

23. oktober 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, min 207 VTI har aldrig kørt bedre. Hvis du skal have chippet din bil, kan jeg på det varmeste anbefale Mikkel fra stage 3, en mand som ved præcis, hvad han har med at gøre. Et geni intet mindre.
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde.

2. oktober 2020

Fantastisk

Fik min Fiesta chippet og nu kan den faktisk rykke skindet af en kop varm kakao. Super god service og godt arbejde, kan godt anbefales.

17. september 2020

Suzuki Baleno 1.2 blev optimeret og…

Suzuki Baleno 1.2 blev optimeret og kører mærkbart bedre. Jeg anbefaler at bruge Stage3 da det er dedikeret, professionelt og serviceminded personale. Ikke så meget pjat og turen fra Haslev var det hele værd. Jeg kommer igen og anbefaler til alle. Holistisk optimering.

14. september 2020

En lille 1,5 PSA diesel med 100hk som…

En lille 1,5 PSA diesel med 100hk som vi ønskede lidt mere moment i, til at komme hurtigere rundt om landbrugsmaskiner og “Bløde hatte” Intet problem sagde Mikkel. Han havde ret ! Ingen offentlige tal her, men Fruen kunne nu være den kvikkeste hjemmehjælper her på Djursland. Tak for god service. I er anbefalet herfra.
Mvh Anty & Kristian

13. august 2020