Stage3 - Vi gør kvalitet målbart Anmeldelser

4,8

Fantastisk oplevelse mikkel er sindssygt rar og høflig Virkelig dejligt sted han har og alt i alt bare en dejlig oplevelse Ville 100% komme igen med en anden bil

Super oplevelse ved Stage 3 👌🏻. - Professionelt ✅ - God service og hurtig mail korrespondance ✅ - Yderst renligt og opryddeligt værksted ✅ - Smilende, snaksaglig og venlige ✅ Mikkel give... Se mere

Fantastisk service, fantastiske gutter. Ja det ligger lidt ude på landet, men klart det værd at kører efter! 😁 Bilen fejler intet, uppen kan trække nu på motorvejen😋 selv som pige bliver du indra... Se mere

Jeg har lige haft min Audi A6 Avant 3,0 TDI Quattro forbi Mikkel og hans fantastiske team ved Stage 3. Fik en optimering af motor og gearkasse (s-tronic). Efterfølgende har bilen fået så meget mere ov... Se mere

1. Biltuning

biltuning, motortuning, justerbar benzintryksregulator, manifolde, banan, benzin, dyser, udstødning, tændspoler, silikoneslanger, lampdasonde, widebandsonde, AFR, Pauter, wiesco, je stempler, je-stempler, wastegate, 500hk, 600hk, 1000hk, megasquirt 3, ms, ms3, billig, kvalitet, chiptuning, remhjul, cylindre, effekt, programmeret, ombygning af bil, hjulspind, High Heat Coatings, total-seal, stempelringe ,E30, mondeo, cosworth, Stage3.dk tuning af alt Tuning, Amby, ms, mega, bmw, Stage3.dk tuning af bil, turbo, kompressor, megasquirt, smedede stempler, tykkere toppakning, ladetryksstyring, vild bil, rullefelt, motorcykel tuning, bmw, opel, toyota, ford, biturbo, dyno rullefelt, vems motorstyring,

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik tunet min Citroën C4 1,6 HDI 110 HK

Fik tunet min Citroën C4 1,6 HDI 110 HK for ca et år siden. Allerede da jeg var ved at få den tunet var der problemer med at den ikke ville starte efterfølgende. De lavede så problemet og jeg fik min bil tilbage. Den har sådan set også kørt helt fint, lige indtil i søndags hvor jeg brød sammen. Der er røget en dyse lød det fra mekanikeren, og så spurgte han om jeg havde fået den tunet ved stage 3. Jeg svarede ja og han sagde åååååhhh nej. De har haft samme problem med 3 biler med samme moter. Så nu står jeg og kan risikere at skal have skiftet alle 4 dyser og måske en ny motorstyring. Så vær opmærksom når i får tunet biler ved stage 3!!!!

1. april 2022

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse, både bedst tænkelige service, kompetente medarbejdere og formidabelt resultat! Hvis man ønsker at for opgraderet sin bil, i trygge hænder, så skal man helt sikkert kigge forbi Stage3! Her får man den bedste oplevelse og bliver inkluderet og guidet igennem fra A-Z. Helt igennem god oplevelse, og de varmeste anbefalinger herfra!

10. marts 2022

Formidabel oplevelse

Formidabel oplevelse!
Suveræn service og indsigt i processen fra start til slut. Kundeservice så det basker og et fedt lokale og faciliteter så selv os dødelige kan følge med.

Top top karaktere fra to sjællendere!
Mathias og Jonathan

5. marts 2022

Endnu en succesoplevelse

Så blev det tid igen, denne gang med en E90 330d med målet om at gå en anelse længere på literen. Det må man sige den gør nu, og som bonus trækker den som et godstog uden dødpunkter hele vejen og bliver bare ved!

Her i familien har vi fået optimeret mange biler hos Stage3 gennem tiden, og der har aldrig været noget bøvl, det spiller bare når gutterne omhyggeligt tager hånd om bilen og service er altid helt i top. Altid godt humør og kunden i fokus!

1. marts 2022

BMW 530d (E39) remap

Jeg har fået lavet flere biler nede ved Mikkel og altid til stor tilfredshed. Senest har jeg fået remappet en ældre BMW 530d fra 03 (E39) med 260.000 km på bagen. Den kører da godt, men sådan en "morfarslæde" fra 03 er altså lidt gumpetung i det. Eller rettere den VAR for efter et omhyggeligt remap på rullefeltet kører den nu som sådan en BMW skal - nemlig med masser af overskud som især gør sig gældende med rå trækkraft i mellem accelerationer dvs overhalinger i overlegen stil hvor man ikke behøver være bange for om man nu når forbi. Og som en bonus endda lidt længere på literen end før og det var ellers ikke et mål i sig selv da jeg gik efter mere power som udgangspunkt.

Der er altid en god service nede ved Mikkel med kaffe på kanden. Bilen bliver altid rullet først for lige at se hvordan den har det inden han går i gang med ændringer. Man kører en prøvetur bagefter og er man ikke tilfreds bliver den bare rullet om uden vrøvl.

Jeg kan klart anbefale at køre herned med bilen og få en snak med Mikkel om hvad man ønsker.

1. marts 2022

Fik min bil chippet hos stage3

Fik min bil chippet hos stage3. Bilen trækker meget bedre og er blevet mere økonomisk at køre i. Rare og serviceminded. Kan anbefales hvis man overvejer at få sin bil chippet

22. februar 2022

Kæmpe anbefaling, jeg kommer igen!

Var i dag forbi stage3 med min golf 7 gtd, for at få den chippet, og gearkasse optimeret.

Hele teamet hos Stage3 skal have stor tak for fantastisk service, og et fremragende resultat af deres arbejde som de er så skide dygtige til 💪🏼💪🏼

Jeg glæder mig til at komme igen næste gang!

8. februar 2022

Super god service

Super god service, pisse finke folk. Og et perfekt resultat. Kan 100% anbefale Stage 3 til andre der tænker bare lidt på deres bil og der pung.
BMW 530D 2004💪

2. februar 2022

Følelsen af ren lykke, Stage 3

Hej hej med jer alle sammen på Stage 3 ;) Jeg har lige fået chippet min nye bil hos jer, og den kører sku som en drøm og spinner som en mi😍s. Jeg har tidligere fået chippet biler, men jeg har aldrig brugt Stage3 og set i bagklogskabens lys, kan man jo undre sig over hvorfor. Jeg kan i hvert fald konstatere at den næste bil jeg får der skal chippes, også kommer med den lange tur over vestpå til Ringkøbing. For den service, åbenhed, inddragelse og høje faglighed man finder hos Stage3 skal man lede længe efter. Det er simpelthen alle ubehageligheder over at køre på landevej værd, så må fotobokse og andre udfordringer skubbes til side. Tak for super service og en noget federe tur hjem.

Mvh Bmw 325d

23. januar 2022

Peugeot 308…

Jeg har været forbi med min peugeot 308 1.6 bluehdi hos stage3 og kan kun anbefale værkstedet.
Mikkel har gjort alt for at få bilen til at køre ordentligt og det lykkedes.
Næste bil skal også fordi dem.

6. december 2021

Kæmpe fub firma. Brug dette firma hvis i vil have problemer med bilen.

Fik chippet min bil hos stage 3 og efterfølgende kommer der kun problemer! Mikkel prøvede at rette op på det men som jeg kan læse på andre anmeldelser også så er hans arbejde bare ikke godt nok og skaber kun problemer, jeg skriver så efterfølgende til ham jeg forlanger en refundering også grundet at de bare havde slettet pops and Bangs som jeg havde fået lagt i fra et andet firma. Det ender så med jeg skulle betale for det 2 gange og Mikkel nægter at betale en krone tilbage i refundering og fralægger sig alt ansvaret…

Aldrig brug sådan et amatør firma. Føj

3. december 2021

man er med hele vejen

fik en rigtig god snak inden og efter bilen blev optimeret. fik forklaret hele processen og hvad der kunne forventes. jeg fik mit ønske opfyldt om mere bundtræk og lidt mere power. bilen køre super godt nu. kan klar anbefales og jeg vil da komme igen!

30. oktober 2021

Var forbi Stage3

Var forbi Stage3 i går og fik tunet min golf 5, 1,4 tsi auto 170 hk til 205 hk 239 nm til 273 nm og fik optimeret gearkassen 👍 Hold op den rykker nu…. Det er som at få ny bil.
Super oplevelse at møde Mikkel og han’s kolega som virkelig har styr på tingene. Jeg blev informeret hele vejen igennem og kunne selv bestemme hvad der skulle ændres, Alt var hele turen værd på 380 km hver vej. Kan varmt anbefale Stage3. 10 ⭐️ herfra 👍

21. september 2021

Golf

Jeg fik min golf 7 gti clubsport chippet hos Stage 3 god service og de hed sku hvad de laver jeg kan kun anbefale og få chippet jeres biler hos dem 😎

2. september 2021