Fantastisk oplevelse mikkel er sindssygt rar og høflig Virkelig dejligt sted han har og alt i alt bare en dejlig oplevelse Ville 100% komme igen med en anden bil
Super oplevelse ved Stage 3 👌🏻. - Professionelt ✅ - God service og hurtig mail korrespondance ✅ - Yderst renligt og opryddeligt værksted ✅ - Smilende, snaksaglig og venlige ✅ Mikkel give... Se mere
Fantastisk service, fantastiske gutter. Ja det ligger lidt ude på landet, men klart det værd at kører efter! 😁 Bilen fejler intet, uppen kan trække nu på motorvejen😋 selv som pige bliver du indra... Se mere
Jeg har lige haft min Audi A6 Avant 3,0 TDI Quattro forbi Mikkel og hans fantastiske team ved Stage 3. Fik en optimering af motor og gearkasse (s-tronic). Efterfølgende har bilen fået så meget mere ov... Se mere
biltuning, motortuning, justerbar benzintryksregulator, manifolde, banan, benzin, dyser, udstødning, tændspoler, silikoneslanger, lampdasonde, widebandsonde, AFR, Pauter, wiesco, je stempler, je-stempler, wastegate, 500hk, 600hk, 1000hk, megasquirt 3, ms, ms3, billig, kvalitet, chiptuning, remhjul, cylindre, effekt, programmeret, ombygning af bil, hjulspind, High Heat Coatings, total-seal, stempelringe ,E30, mondeo, cosworth, Stage3.dk tuning af alt Tuning, Amby, ms, mega, bmw, Stage3.dk tuning af bil, turbo, kompressor, megasquirt, smedede stempler, tykkere toppakning, ladetryksstyring, vild bil, rullefelt, motorcykel tuning, bmw, opel, toyota, ford, biturbo, dyno rullefelt, vems motorstyring,
Nørreager 1, 6950, Ringkøbing, Danmark
- info@
- www.stage3.dk
Man møder nogle mænd med styr på…
Man møder nogle mænd med styr på tingene. Og skide rare mennesker.
Kan klart anbefales
Altså jeg kom til Mikkel
Altså jeg kom til Mikkel, Stage3, og hans kammerat "HC" som gir' et nap med ved travlhed på værkstedet, med den idé om at jeg har købt en 55 kW./75 hk. Renault Clio IV 1,5 Dci med ca. 200 Nm. i drejningsmoment. Bilen viste sig til at yde lidt mere end det fra starten af. Men Men Men. Efter at Mikkel gjorde "hans magiske besværgelse over køretøjet" har den nu 90 kW/123 hk. Med 280 Nm. I drejningsmoment.....!! Af hjertet tak for god behandling idag, + at du/i gav mig det jeg kom for..🙂 En overhaling er nu muligt imens at man føler sig sikker i trafikken..
Dbh. Mathias Helbo Frederiksen.
Nem og venlig.
Ærlige folk og nemme at snakke med. Selvom der var lidt bøvl med min bil havde de den rigtige tester og fik det til at virke i en fart. Kan kun anbefales.
Top Klasse Service
Top Klasse Service.
Jeg stod med en bil der ikke ville starte. jeg ringer til satge3 og vi får en snak om hvad han kan hjælpe med og fortæller at jeg har fået fat i en styrebox da bilen melder fejl på den som sidder i bilen. vi aftaler jeg skal sende dem over så Mikkel kan lave sin magi på dem. og det må man sateme sig han har. verden klasse service samt en af de mest rolige mennesker jeg har snakket med hvad angår den slags. så her fra er der kun en ting at sige og det er mikkel du kommer til at få mere arbejde fra mig af da jeg har 2 driftbiler der også skal kører ind og 1 rallycross bil der også skal fin tunes.
Suverent god oplevelse
Suverent god oplevelse. Jeg må sige Mikkel virkelig har forstand på det.
Om det bare er en enkel otimering eller om det er en indkøring, så ved jeg bestemt hvor jeg skal gå hen næste gang 😊👍🏻👍🏻
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Fik chippet min gamle audi hos dem. Og det viste sig at være en lidt mere kompliceret opgave. Og den klarede de så hurtigt og uden problemer. Servicen, stemingen og humoren og helt vildt dygtige! Ikke sidste gang jeg kommer her igen!
Tak for et godt service og en mega…
Tak for et godt service og en mega hyggelig snak
Det er kun til at anbefale du får bilen til at køre endnu bedre🤩🚗🚗
Altid en god service og hyggelig snak…
Altid en god service og hyggelig snak 😊
Man føler sig altid velkommen
Tak for en super fed oplevelse og god…
Tak for en super fed oplevelse og god service
Har fået optimeret min Fiesta idag ved…
Har fået optimeret min Fiesta idag ved Stage3, og den kør fantastisk nu. Sindsyg god service af Mikkel, og så har han bare styr på det han laver. Kan klart anbefales. 10 ud af 10 herfra ✌️✌️
Nu det tredje gang jeg er forbi med en…
Nu det tredje gang jeg er forbi med en bil og jeg kommer aldrig skuffet der fra igen, fantastisk service hver gang man kommer forbi Stage 3 👍😊 tredje men bestemt ikke sidste gang jeg svinger forbi Mikkel 🏁
God kvalitet, og styr på tingene
Altid god fornøjelse at samarbeide med Mikkel!
Har styr på tingene, og ved hvad han laver! 😃
Tak for en god bedhandling og gode…
Tak for en god bedhandling og gode service i altid yder ude ved jer 😀😀
Super fedt sted med god service og…
Super fedt sted med god service og flinke personale fik gjort et super arbejde med min pickup
Super oplevelse med stage3.dk
Super oplevelse med stage3.dk. Fantastisk dygtige og fleksible. Kan helt klart anbefales!
Fantastisk oplevelse og god service
FANTASTISK oplevelse
FANTASTISK oplevelse! Han kunne gøre noget ved bilen andre har afvist kan kun anbefales