Fantastisk oplevelse mikkel er sindssygt rar og høflig Virkelig dejligt sted han har og alt i alt bare en dejlig oplevelse Ville 100% komme igen med en anden bil
Super oplevelse ved Stage 3 👌🏻. - Professionelt ✅ - God service og hurtig mail korrespondance ✅ - Yderst renligt og opryddeligt værksted ✅ - Smilende, snaksaglig og venlige ✅ Mikkel give... Se mere
Fantastisk service, fantastiske gutter. Ja det ligger lidt ude på landet, men klart det værd at kører efter! 😁 Bilen fejler intet, uppen kan trække nu på motorvejen😋 selv som pige bliver du indra... Se mere
Jeg har lige haft min Audi A6 Avant 3,0 TDI Quattro forbi Mikkel og hans fantastiske team ved Stage 3. Fik en optimering af motor og gearkasse (s-tronic). Efterfølgende har bilen fået så meget mere ov... Se mere
biltuning, motortuning, justerbar benzintryksregulator, manifolde, banan, benzin, dyser, udstødning, tændspoler, silikoneslanger, lampdasonde, widebandsonde, AFR, Pauter, wiesco, je stempler, je-stempler, wastegate, 500hk, 600hk, 1000hk, megasquirt 3, ms, ms3, billig, kvalitet, chiptuning, remhjul, cylindre, effekt, programmeret, ombygning af bil, hjulspind, High Heat Coatings, total-seal, stempelringe ,E30, mondeo, cosworth, Stage3.dk tuning af alt Tuning, Amby, ms, mega, bmw, Stage3.dk tuning af bil, turbo, kompressor, megasquirt, smedede stempler, tykkere toppakning, ladetryksstyring, vild bil, rullefelt, motorcykel tuning, bmw, opel, toyota, ford, biturbo, dyno rullefelt, vems motorstyring,
Nørreager 1, 6950, Ringkøbing, Danmark
- info@
- www.stage3.dk
Top professionelle.
Top professionelle.
Mikkel møder dig med et kæmpe smil.
Leverede det jeg ønskede, og mere til. Meget tilfreds, kan klart anbefales!
Super fed oplevelse - Seat Ibiza 2016 1,4 TDi
Super fed oplevelse, der bliver taget godt imod kunden som det første når man kommer ind af døren 👍
Absolut professionelle lokaler, som er pænt og rent 😊
Kæmpe forkæl med den nye tuning, det er en helt anden bil at køre i, trækker ved lavere omdr. og helt op i højere end originalt, dejligt større moment og HK der absolut kan mærkes, kørte hele vejen hjem i 2,5 timer med et kæmpe smil på læben 😁
Selve tuning blev nøjagtigt som jeg ville have det, med diverse ekstra modificering så som fjernelse af original omdr. begrænser og en ny popcorn begrænser istedet, som lyder super sprødt 😄
Kan absolut varmt anbefales, alt i alt, hver eneste krone værd! De kommer helt sikkert til at se mig igen 😁👍
Ordenlig og billigt
Jeg har idag været hos Stage3 og få chip tunet min bil, den hr fået den lovede optimering på ca 60 hestekraftet. Meget til freds med resultatet det virkede som om han havde meget godt styr på bilen
Seat leon
Rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale andre, at give dem et besøg :-)
VW Golf 6 1.6 tdi fra 105hk til 150hk
Jeg har været nede med min golf 6 1.6 tdi, og det første der fangede mine øjne, var kvaliteten på deres arbejdsmiljø. Stærkt efterfulgt af serviceminded personale, der sætter dig godt ind i, hvad der kommer til at forgå. Min bil gik fra 105 hk til 150 hk. Jeg kan bestemt anbefale Stage3 til at optimere din bil. Så hvad venter du på? Giv dem et kald og du kommer ikke til at fortryde det!
Suzuki Vitara 1.9 ddis
Var ned med min Suzuki Vitara 1.9 ddis og få den optimeret lidt og det køre bare som det skulle.
Det er helt sikkert et besøg vær.
Citroen c3 BlueHdi
Har i dag haft et fantastisk besøg ved Stage 3 , hvor min Citroen trængte til en lille optimering !
Resultatet blev suværent,, er virkelig godt tilfreds med både servicen og resultatet!
Trænger din bil til lidt optomering, vil jeg helt bestemt anbefale Stage 3!
Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde !
Fantstisk tuning - BMW 328i
Fantastisk service hos Mikkel! Hurtig og nem chiptuning, mens man får en lille snak!
Kan helt klart anbefales! Fantastiske resultater!
Mazda 3
Rigtig god og venlig betjening, flot værksted. Fik pillet ved min Mazda 3 2017, benzin. Denne model er elektronisk begrænset til ca 120hk på trods af at den fødes med 165. Nu taber den ikke pusten over de 4000rpm, men trækker igennem til den når begrænseren. Kører som den burde have gjort fra fabrikken, og sikkert endnu bedre.
Kan varmt anbefales :-)
Fik lige chipet en passat idag
Fik lige chipet en passat idag
Damn en forskel.
Man følte sig velkommen fra det øjeblik man kom ind af døren.
Og Mikkel viste virkelig hvad han har med at gøre.
Kan kun anbefale Mikkel og stage 3 i allerhøjeste grad.
Og den næste bil jeg får skal også helt klart et smut forbi Mikkels magiske fingre😀
Stage3
Fik chippet en Renault hos Stage3. Rigtig god service og rigtigt fint resultat!
Vil klart anbefale Mikkel/Stage3 til andre.
Han tryllede med min lille clio
Han tryllede med min lille clio, til en lille raket... kan klart anbefale stage3😊
Super lækker service
Super lækker service, fantastisk chipning, min bil køre meget bedre og hurtigere B-) kan kun anbefale stedet.
Super Service og målbart :)👍
Super kunde service og giver go forklaring på hvilket der sker med bilen
Tænker ikk kun penge og gør som det nu passer men lytter til kunden
Kun go oplevelse her fra og målbart på bilen 👍
Vil klart anbefale videre
Super optimering
Fik Forden optimeret. Det var med rullefelt og forklaringer på hvordan motoren reagerer. Den trækker som en gal nu. Super.
Dygtige og flinke fyre. God behandling. Tumps up her fra.
Fantastisk service
Fantastisk service, utrolig flink og god til at forklare hvad der kommer til at ske og hvad det gør ved bilen osv.
Super tilfreds kunde herfra! - ikke sidste gang jeg kommer.
Dejlig dag
Var nede med min skoda citigo 2017 model. Før tuningen havde den 65 hk med kn filter, efter tuning kom den helt op 97 hk via en power tuning.
Service var rigtig god og prof. Godt tilfreds 👍
Min BMW har fået ny livsglæde.
Min BMW har fået ny livsglæde.
I anledning af Jeg var i Ringkøbing tænkte Jeg min bil trængte til en software optimering (man kan lige så godt udnytte bilens potientiale:-)). Det er et stort tillidspørgsmål når man skal ind og pille ved hjertet i bilen og Jeg valgte Stage 3 grundet positiv omtale. Jeg kan i den grad bekræfte god professionel behandling og et mærkbart resultat. Det er bestemt ikke sidste gang Jeg gæster dette fine værksted. Jeg vil sørge for at dele min positive oplevelse med flest muligt.
Stor tak til Mikkel.
Mens du besøger deres hjemmeside
Redigering : De har fået fjernet deres crypto miner fra deres hjemmeside.
Super god service.
Super god service. Helt igennem en god oplevelse og ikke mindst et rigtig godt stykke arbejde, er meget tilfreds.
Stage3 er helt klart et besøg hver.