Ontzettend blij met mijn nieuwe BMW X3. Prettige en snelle service en precies zoals het hoort. Zeker een aanrader voor als je nog opzoek bent naar een nieuwe auto. Bedankt Stadhuis Auto's en Luc!
Se, hvad kunderne siger
koop een BMW 645 ci is een probleem auto, maar werd verteld alles in orde! weet uit ervaring dat er veel aan mankeert, maar zij vertelde alls is in orde, APK nieuw, mnaar bij nieuwe keuring een waslij... Se mere
Onlangs heb ik mijn Porsche Cayenne bij dit bedrijf gekocht en ik ben erg tevreden over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Vooral Yari wil ik... Se mere
Boefjes! Jazeker heerlijke gepassioneerde auto boefjes. Waar vind je nog mannen met passie voor het product, juist ja bij Stadhuis te Hoogezand! Tymen en Pieter hebben ons uiterst plezierig begeleid... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Inkoop en verkoop van exclusieve auto’s
Kontaktoplysninger
Holland
- www.stadhuisautos.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Verspil geen tijd en geld bij dit bedrieglijke autobedrijf
Ik ben diep teleurgesteld in de ervaring die ik had bij stadhuis auto’s. Het begon allemaal met de veelbelovende advertenties en de vriendelijke ontvangst, maar al snel ontdekte ik dat alles een dekmantel was voor een schimmige praktijk van oplichting.
Na het kopen van een auto die werd geadverteerd als 'in uitstekende staat', begon het probleem. Binnen enkele dagen begon de motor te ratelen en verschenen er vreemde geluiden bij elke bocht. Toen ik een monteur bezocht, onthulde hij dat de auto ernstige mechanische problemen had die nooit waren vermeld tijdens de verkoop.
Het werd snel duidelijk dat stadhuis auto’s niet alleen onethisch was, maar ook bereid was om bewust gebrekkige auto's te verkopen zonder eerlijke openbaarmaking van hun toestand. Het was een verlies van tijd, geld en vertrouwen.
Ik raad ten zeerste af om ook maar één cent uit te geven bij dit bedrijf. Hun praktijken zijn misleidend en hun klantenservice is non-existent zodra de deal is gesloten. Blijf ver weg en zoek elders naar een eerlijker en betrouwbaarder autobedrijf.
Stadhuis auto's OPLICHTERS!
Stadhuis auto's OPLICHTERS!
Ik heb onlangs een auto gekocht bij Stadhuis auto's en het was een absolute nachtmerrie. De auto vertoonde meerdere gebreken, waaronder:
Foutcode Motor: Motor ECU P157000, Druk cil:1 P 15177
Storing Verlichting
Achterlicht RA stuk af
Deur Lv sluit niet goed
Olielekkage Motor
Bodemplaat mist
Einddemper zit op spanning tegen achterbumper
Achterbumper zit los
Deur Lv en La deurrubber zit los
Motorkapisolatie hangt los
Roest linker achterscherm
Condensor zwaar beschadigd
Bij aankoop teken je een verschrikkelijk dwang contract waardoor je niks op hen kan verhalen, zodra je getekend hebt ben je dus al opgelicht.
Deze auto is na heel veel zeuren weer terug ingeruild voor 500 euro minder in 2 weken, voor het resterende bedrag mocht ik een andere auto uitzoeken.
En ja je raad het al, weer een schade auto. Helaas moest ik deze wel aanschaffen omdat de andere auto binnen no time kapot zou lopen.
Tevens is deze auto al na 2 weken na het inruilen al weer verkocht, ik heb zo mijn twijfels of de gebreken wel opgelost zijn in zo'n kort termijn. Tevens stond er niks vermeld kwa schade in de advertentie.
Het gaat over een Volswagen Golf 7 GTI (zwart)
met kenteken R-692-KN
Oplichters, pas op
Oplichters, waarschuwen je niet voor grote gebreken aan een bij hun aangeschafte auto. Bieden vervolgens ook geen tot nauwelijks hulp en naaien je vervolgens weer. Controleer goed je koopcontract!!
Goede ervaring
Bijzonder vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe BMW 3-serie Touring. Ik kreeg alle vrijheid om een uitgebreide proefrit te maken & in goed overleg de auto kunnen reserveren. Voor mijn in te ruilen BMW kreeg ik een marktconforme prijs en in dezelfde week stond de nieuwe auto netjes klaar.
De zakelijke afhandeling gebeurde ook in alle rust en vertrouwen. Kleine glasschade aan de auto zwart op wit laten zetten en in goed overleg kunnen kortsluiten.
Op basis van mijn ervaring zou ik dit bedrijf gerust aanraden.
OPLICHTERS GEEN AUTO KOPEN BIJ DIT…
OPLICHTERS GEEN AUTO KOPEN BIJ DIT BEDRIJF
Vandaag een prachtige S-Klasse…
Vandaag een prachtige S-Klasse opgehaald bij Stadhuis auto’s erg vriendelijk behandeld en een prachtige auto! Complimenten voor de prachtige showroom ! Top bedrijf.
Groeten Henk B
Prettig ontvangen
Prettig ontvangen, door vriendelijk personeel. Na een snelle en eerlijke onderhandeling mijn eerste auto gekocht! Hartstikke bedankt!
Goed ontvangen bij binnenkomst en zeer…
Goed ontvangen bij binnenkomst en zeer nette auto’s.
Begin Januari een Jaguar F-type gekocht…
Begin Januari een Jaguar F-type gekocht bij Stadhuis auto's, zeer nette auto waar ik absoluut geen spijt van heb. Mijn oude Jaguar XJ ingeruild voor een zeer schappelijke inruilwaarde.
Ik kom hier in de toekomst ongetwijfeld weer terug!
Geweldig!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de jongens van Stadhuis Auto’s! Mooie auto’s en er is nooit iets te veel gevraagd! Ik kom zeker terug!
Onlangs een mooie S8 gekocht. Goed geholpen en zeer tevreden met de auto.
Ik ben blij met de hulp van Pieter
Ik ben blij met de hulp van Pieter, op voorhand een video van de auto gehad- deal snel gemaakt en super geholpen
Voor mij een super aankoop geweest
Bmw 535d touring
İn december bij Stadhuis autos geweest met een auto die ik destijds bij hun had gekocht ik had al een auto op het oog zonder afspraak heen gereden en de auto stond bij hun nieuwe locatie in de showroom heen gereden en zag er zeer goed uit kleine gebruiksporen maar kun je verwachten van een auto van 2016 uiteindelijk toch maar de deal rond gemaakt kon voor 480€ 6 maanden garantie bij kopen toch maar gedaan jongens jullie krijgen 5 sterren van mij piet bedankt voor de tosti !! 👍🏻👍🏻👍🏻
Groeten Ali
Gaat niet ver rijden om hier te kopen!
Betreft de Audi a6 met kenteken: J-391-HV.
Na telefonisch contact besloten heel veel uur te rijden want de auto was in bijna perfecte staat…. 1: de velgen zijn verweerd 2: slecht bijgewerkte steenslag schade op de motorkap 3: roest op de rand van de rechter wielkuip achter 4: schade op de achterbumper onder de kofferklep 5: verschillende kleine krasjes en tot slot 6: de tik in de motor bij de koude start, vraag nadrukkelijk om een koude start! De kleppen krijgen te weinig olie. Daarbij komt natuurlijk dat je ervan uit kunt gaan dat iemand enigszins eerlijk is, hier niet! Ga nooit maar dan ook nooit uit van hun zeggen en beoordeel zelf de auto! Ga niet lang rijden, is het niet waard!
Oplichters 1e klas
Oplichters 1e klas,
Koop hoe dan ook geen auto hier!
Het is heel verleidelijk om hier een auto te kopen aangezien de prijzen en autos die ze hebben staan. Maar om ellende te besparen doe het echt niet! Ze werken soms ook met contracten enz niet doen . Dit bedrijf heeft ons zo veel geld gekost. Tijd voor alberto stegerman .
Oplichters
Bedrijft koop reviews. Oplichterij ten top. Auto's met enorm schadeverleden en teruggedraaide KM-stand. Sla dit bedrijf absoluut over!
Een en al ellende bij Stadhuis auto's
Een en al ellende bij Stadhuis auto's, van teruggedraaide kilometerstanden tot auto's met ernstige gebreken en schade-auto's waar achteraf nog flinke kosten bij komen kijken.
De zogenaamde goede reviews plaatsen ze zelf met verschillende accounts, maar ertussen kun je de ervaringen van hun echte klanten lezen... een wonder dat deze oplichters nog auto's mogen verkopen en nog verwonderenswaardiger dat er nog mensen intrappen
Oplichters
Waardeloos!!! Wat een bedrijf… de kopers met een goede ervaring hebben geluk want ze rippen je! Ik heb daar een leuke prachtig uitziende Fiat 500 gekocht maar al snel begon de ellende.. de auto heeft meer bij de garage gestaan dan ik er in heb kunnen rijden. Achteraf bleek de auto op LPG te hebben gelopen en de km teller was min 100.000 terug gedraaid. Voor mij NOOIT weer een import auto!
Ik heb een auto gekocht
Ik heb een auto gekocht, alles is in orde, ik ben blij
Mooi autobedrijf en vriendelijk personeel
Wij hebben al meerdere jaren ervaring met dit autobedrijf. Altijd een ruime voorraad auto's op voorraad, vriendelijke personeel en denken mee met de klant.
Wat ons betreft zeker een aanrader!