Montage in de eerste instantie uitgesteld maar duidelijke communicatie over het hoe en waarom. Geen probleem dus. Prompt 7.30 uur arriveerde monteur om volgens afspraak aan de renovatie te beginnen.... Se mere

1. Badeværelsesrenovering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

St. Pieter is de specialist op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en natuursteen voor uw vloeren en wanden, voor binnen en buiten.

4,6

Renovatie badkamer en toiletruimte

Hans Dirks heeft me heel prettig en goed geholpen bij de opdracht (renovatie van badkamer en toiletruimte). De monteurs hebben de renovatie sneller uitgevoerd dan ik had verwacht (binnen een week). Ik ben zeer tevreden met het resultaat en geniet er elke dag van. Alle uitgezochte spullen (tegels, toiletten, meubel etc.) zijn mooi en degelijk.

26. januar 2026

Positieve ervaring

We zijn op een prettige manier geholpen door Hans in de showroom. Hij neemt de tijd en geeft een goed en eerlijk advies.
In 1 week is onze badkamer gerealiseerd door het team van Pascal Voets. Zeer kundige, nette werkers
Kortom, wij zijn super tevreden.
We wachten nog wel op 1 klein dingetje dat nog moet worden aangepast, maar verwacht dat dit goed komt

13. oktober 2025

Erg prettig contact met verkoper Pim

Erg prettig contact met verkoper Pim. kan zeer goed luisteren en denkt proactief mee. Straalt vertrouwen en vakkennis uit en is helemaal niet opdringerig. Onze ideeën werden zeer vlot omgezet in prachtige 3D voorstelling.

12. august 2025

Top bedrijf

Wij zijn bij St Pieter Tilburg heel fijn geholpen met het realiseren van onze nieuwe badkamer!
Meedenkend, behulpzaam, probleem oplossend en bovenal vriendelijk! Blij met onze nieuwe badkamer, dank!

12. juli 2025

Geweldige badkamer

We zijn vanaf het eerste moment goed ontvangen en geholpen. We zijn continu goed gesdviseerd. De uitvoering was helemaal top. Netjes, secuur, elke dag werd alles zo netjes mogelijk achter gelaten

12. maj 2025

Echt een topservice van begin tot eind!

Echt een topservice van begin tot eind! Een aanrader. Pim heeft ons in de zaak tegels helpen kiezen. Bij ons is de hele dekvloer eruit gehaald, vloerverwarming en opnieuw dekvloer gestort en tegels gelegd. Frans was het aanspreekpunt en wat is hij een topper! Samen met zijn collega's zijn ze het perfecte team. Zelfs onze buren werden netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Het ligt er supermooi in.
Ik kan St Pieter iedereen aanbevelen!!! :-)

24. marts 2025

Mooie facelift van badkamer en toilet door St. Pieter

Nieuwe badkamer en toilet door St. Pieter laten installeren. Vaklui die snel en deskundig mijn zeer verouderde badkamer en toilet een mooie facelift hebben gegeven. Issues die wat later boven water kwamen ook snel en netjes opgelost. Maar ja, daar betaal je dan ook wel voor. Fijn bedrijf met duidelijke communicatie die met je meedenken.

16. december 2024

Grote tegels woonkamer

Tegels zijn echt perfect gelegd door Frans. Wij hebben gekozen voor 1,2x1,2 en zijn er heel blij mee. Iedereen denkt mee, komen afspraken na en hebben echt vakmensen in dienst

10. februar 2025