1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Spywarefri tilbyder en udvalgt samling af sikkerhedsprogrammer til din computer. Undgå ventetiden hos lægen - køb dine vacciner her hos os. Vi yder den service, de andre tale om.

1,8

Under middel

Spywarefri.dk er FUP

Spywarefri.dk er, som nævnt i seneste anmeldelse blevet overtaget af Media Group Denmark, der står bare bl.a Nyheder24/Dagens/denoffentlige/pensionist/sporten24/“XXXXXby”24, har overtaget domænet, og lavet det om til et af deres “nyheds”medier: Så desværre kan man som pc-bruger ikke mere få nogen som helst hjælp til løsning af ens problemer, som tidligere.
Ydermere er de såkaldte "nyheder" vist ikke skrevet af objektive journalister efter indholdet at dømme. Skam jer at misbruge et tidligere godt sted på nettet.

13. oktober 2024

Domænet er overtaget af MGD og lavet om til clickbait nyheder

Media Group Denmark, der står bare bl.a Nyheder24/Dagens/denoffentlige/pensionist/sporten24/“XXXXXby”24, har overtaget domænet, og lavet det om til et af deres “nyheds”medier der består af clickbait, løgn, skræmmeteknik, omskrivning af gamle nyheder som nye nyheder, tyveri fra andre medier og alt andet det kan lokke folk ind på deres over 100 domæner. De har kun ansat skribenter, og ingen rigtige journalister.

23. april 2024

Fuldt ud dækkende

Jeg vil KLART anbefale Spywarefri.dk til enhver person der vil holde sig lidt opdateret på virus, malware og alle andre fronter omkring nyheder omkring PC/Internet brug.

Spywarefri virker som en uafhænging side, men har selvfølgelig folk fra alle slags firmaer der kender til computer og internet. Jeg har altid fået god hjælp i deres forum og af dem selv.

19. juli 2013

Kæmpede med virus og de løste det :)

Ja jeg kæmpede med en virus som blev ved med at komme igen, selv efter en formatering. Så oprettede jeg et indlæg og fik superhurtigt et professionelt svar og at have gjort et par ting så var det løst, YES.

God og overskuelig side og meget professionelle suppotere.

Kan klart anbefales :)

3. december 2009

Flot initiativ

En fremragende hjemmeside, der yder hjælp en professionel og endog gratis, frivillig hjælp til at få renset ens computer for utøj - her kan alle få hjælp til at komme af med spyware/malware/virus! og få råd med på vejen til at sikre sin computer!

4. oktober 2009

For lidt spyware

For lidt anmeldelse af spyware. Koncenterer sig mest om antivirus og anbefaler dittetn og datten sikkerhedspakker som koster guld og grønne skove. Prøv at få hr. og fru hansen til at registerer en af deres anbefalede sikkerhedspakker online og indstil deres firwall. Jeg kender ingen. Halvdelen ad de anbefalede gratisprogrammer virker ikke under opdaterede systemer bl.a. Vista 64 og Windows 7. Nogle kan ikke engang køre under XP sp 3. Kan god ske de var eksperter dengang Win98 var moderne, men der findes mange dedre alternativer ved at bruge Google i 5 min. Der anbefales bl.a. AdAware som i sig selv indeholder en toolbar som tillader reklamer fra inficerede internetsider. DET KALDER JEG SPYWARE FRI, Ha ha.

27. maj 2009

Fri rådgiving

Har bruget Spywarefri.dk mange gange, til og finde ting til og lave min computer. Gode links til forskellinge sikkerhedsfirmaer og virusscannere

30. marts 2009

No title

Min varmeste anbefaling. Sælger kun de bedste produkter, til konkurrencedygtige priser, samt super service.

31. januar 2008

No title

Super sted at handle og ligeså fin hjælp når man har brug for det,kan kun anbefale på det varmeste.
Jeg håber der efterhånden er flere der får øjnene op for at man her kan få enmasse hjælp så man undgår hackere og spam mm.

27. oktober 2007

No title

En meget alsidig side. Som nævnt drevet af folk med en dyb indsigt i IT-verdenen. Og med Antispyware som kerneområde.
Jeg ved ikke hvor jeg eller rettere mine pc'er ville være uden denne site.
Ligeledes Forum og shoppen er 100% seriøst.
Og så er alt skrevet til, at forstå!

2. september 2007

No title

Spywarefri et er dybt seriøst site af frivillige eksperter ud i sikker og med speciale i spyare. Deres shop leverer kun kvalitetsprodukter indenfor sikkerhed og varen leveres omgående. Deres support hedder "forum" Bliv meldem og log ind. Alle mulige emner behandles. Det er mluigt at lægge en logfil ind og få bedømt om man har en "ren" computer.
100 ud af 100 er min rating.

Hilsen Mogens

30. august 2007