Kan overhovedet ikke komme ind til kurset.
Kan overhovedet ikke komme ind til kurset.
Flot layout og funktionalitet, men nærmest uden fagligt indhold. Havde forventet meget mere kvalitet og indhold end blot 9 x 10 løse sætninger med tilhørende simple dialoger. Savner blot... Se mere
for lidt indhold til de penge
Flere falske 5 🌟 anmeldelser Trustpilot er underrettet, så tag det med et gran salt
Sådan handler vi 0 % gebyrpjat. Vi er en ren internetbutik, i sprogbutik.dk betaler du derfor kun varens pris - de anførte priser er inkl. moms. og forsendelse - her er INGEN ekspeditionsgebyrer, INGEN betalingskortgebyrer og INGEN forsendelsesomkostninger ved levering i Danmark. 99 % omgående levering. Bestil i dag og få dit kursus i morgen! Vi har kurserne på lager og sender samme dag vi modtager din bestilling (hverdage inden kl. 15 - levering med PostDanmark næste hverdag). 100 % sikkerhed for din betaling. Det er sikkert at handle i sprogbutik.dk da alle betalinger sker med kort og gennemføres via en krypteret SSL-forbindelse som er godkendt af PBS.
Vermundsgade 38A, 2100 , København Ø
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det er ikke første gang, jeg handler hos Sprogbutik, og bestemt heller ikke sidste. Meget venlig og kvalificeret personlig betjening/information via telefon, og efter bestilling lynhurtig ekspedition. Jeg har allerede før mit seneste køb anbefalet Sprogbutik til andre og kan ikke gøre det nok.
Meget let og overskueligt bestillingsystem og lynhurtig levering, kan kun anbefale dette sted
Hurtig bekræftelse og hurtig levering - alt OK.
Jeg syntes det var nemt at finde rundt på siden,nemt at bestille og super hurtig levering... Dejligt
Det var nemt at bestille lige det sprogkursus jeg havde brug for på hjemmesiden. Lynhurtigt kom der er en mail om at nu var produktet sendt afsted og i løbet af kort tid, var den modtaget på hjemmeadressen. Dejlig nemt og hurtigt....
Jeg undre mig dog over mængden af amerikanske kurser, i forhold til engelske sprogkurser.
Jeg har haft købt et program fra sprogbutik.dk som hedder World Talk - Islandi, og har lært en masse islandsk ud fra det program. det er simpelt opbygget som et lille spil, så alle aldre kan finde ud af at bruge det. man lærer nemt og hurtigt alle de mest simple ting, og det er samtidig sjovt. jeg synes det virker upåklageligt, og hvis jeg skal lære nye sprog i fremtiden vil jeg helt klart købe noget derfra igen. Jeg har allerede anbefalet det til mange venner og familie. Jeg har ingen klager over programmets indhold, men der kunne godt være lidt mere i det. men man lærer nemt og hurtigt alle de vigtige og mest simple ting, men synes der mangler lidt mere af det svære, men det giver en rigtig god forståelse af sproget. og så det jo vildt fedt med det indbyggede tale program, så man kan øve sig i at udtale ordende, og gennemlytte/genindspille det indtil man er tilfreds med den måde man selv udtaler ordet. eneste sådan store minus ved at bruge programmet er, at det er svært at ligge fra sig igen når man er begyndt hehe:-)
Mit produkt var billigere her end andre steder på nettet, og jeg bestilte fredag aften, modtog pakken tirsdag. Ingen problemer!
Jeg bestilte en sprog CD-rom på sprogbutiken, jeg modtog den allerede næste dag. Det var super hurtigt og dejlig nemt. De havde en stort udvalg og gav en god beskrivelse af deres varer. Det ikke sidste gang jeg handler der.
Det kan da ikke være nemmere, at bestille og lære nye sprog. Også speciele og anderledes sprog.
havde problemer med at bestille via net, ringede i stedet og blev behandlet fint og selv om det var om eftermiddagen havde jeg den bestilte vare dagen efter, det var meget fin betjening, tak
Super hurtig levering. Nem hjemmeside og gode priser. Helt perfekt.
Fin service fra sprogbutikken, desværre var post danmark noget langsom med at få sendt varen retur til sprogbutik da der var forkert adresse på. ( min fejl) det tog 14 dage for post danmark at få sendt den retur.
...men efterfølgende service var fin.
Helt igennem tilfreds. Bestilte på nettet den ene dag og næste dag lå produktet i min postkasse. Synes faktisk at det er fantastisk at det kan gå så hurtigt.