Sprogbutik Anmeldelser

1,1

Flot layout og funktionalitet, men nærmest uden fagligt indhold. Havde forventet meget mere kvalitet og indhold end blot 9 x 10 løse sætninger med tilhørende simple dialoger. Savner blot... Se mere

1. Sprogkursusudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sådan handler vi 0 % gebyrpjat. Vi er en ren internetbutik, i sprogbutik.dk betaler du derfor kun varens pris - de anførte priser er inkl. moms. og forsendelse - her er INGEN ekspeditionsgebyrer, INGEN betalingskortgebyrer og INGEN forsendelsesomkostninger ved levering i Danmark. 99 % omgående levering. Bestil i dag og få dit kursus i morgen! Vi har kurserne på lager og sender samme dag vi modtager din bestilling (hverdage inden kl. 15 - levering med PostDanmark næste hverdag). 100 % sikkerhed for din betaling. Det er sikkert at handle i sprogbutik.dk da alle betalinger sker med kort og gennemføres via en krypteret SSL-forbindelse som er godkendt af PBS.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Ingen mailmulighed

Vores eneste problem har været, at den tilsendte CD er defekt. Dette har vi prøvet at maile til jer, men mailen kunne ikke leveres, og vi har ikke kunnet ringe pga. helligdagene. Det er træls, at man ikke kan maile til en virksomheds mailadresse.

29. maj 2012
Sprogbutik-logo

Besvarelse fra Sprogbutik

Vi beklager meget at du ikke har kunnet komme igennem med en mail til os.

Vi kan dog ikke se at der skulle være noget i vejen med den anførte adresse, da vi løbende modtager emails til adressen.

Vi bytter naturligvis defekte CD´er.

venlig hilsen
sprogbutik.dk

Perfekt

Bestilte 3 dvd'er med norsk sprog undervisning,de 2 fik jeg dagen efter,og en mail på den sidste ville komme fra England,og det derfor godt kunne tage et par dage extra,den kom så også efter få dage.Så en god oplevelse hele vejen igennem.

22. maj 2012

intet at klage over

pakken kom prompte, og manglede intet.
der medfulgte et papir hvor der var redegjort for fejl der kunne opstå grundet opdatering i windows.
verdensklasse!

17. maj 2012

Super

super god sprog DVD man leger og spiller sig gennem det nye sprog en super måde at lære hurtigt på. Har købt en del gennem sprogbutik da de også er markedets billigste og hurtigste (til forsendelse)

10. april 2012

for simpel

Meget lidt for pengene. For simpel. Ordene er ikke lige relevante f.eks FLODHEST. Dette får vi ikke menge normalt begavede børn på 7 - 8 år til at sidde ved ret længe.
Stor skuffelse for farmor, som får børnebørnene hjem fra USA til sommer.

29. marts 2012

hurtig levering

Det har været nemt at handle og varen kom i løbet af 2 dage. men selv CD svar ikke til mine forventninger. Jeg synes at der er for lidt variationer i opgaverne og en meget lille ordforråd.

20. marts 2012