Banner for SportsShoes.com

SportsShoes.com Anmeldelser

112.938

4,5

Super god service med varer til gode og fornuftige priser. Da der opstod en fejl i en levering var deres kundeservice mega hurtig til at svare og hjælpe med at få rettet fejlen. Kan varmt anbefales.

De sælger 2. Sorterings løbesko uden at skrive det. Det betyder at skoene mangler stødabsorbering og derfor giver skader. Har handlet her 2 gange (Order #18569813). Begge gange har jeg modtaget punk... Se mere

Meget tilfreds, selvom leveringen selvfølgelig tager lidt længere (og er lidt dyrere) end fra en dansk butik.

god info under hele handlen- hurtigere levering end ventet. godt produkt. som forventet.

1. Løbebutik
  2. Sportstøjbutik

SportsShoes.com, the UK's number 1 Run, Gym & Hike retailer. We specialise in footwear and apparel for beginner enthusiasts to elite level athletes. Our teams work tirelessly to make our customer experience better and better so people can choose the right shoes and apparel to achieve their fitness goals.

113 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(112.938)

23.128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan virkelig ikke anbefales.

Kan virkelig ikke anbefales.
Min pakke er aldrig kommet, fordi den blev sendt tilbage.
Efterfølgende skriver jeg til dem og de siger så at de ikke længere har dem på lager!
Fik bagefter pengene tilbage, men det var rigtig dårlig service!

21. december 2023

Besvarelse fra SportsShoes.com

Good morning, thank you for your review.

I am sorry to hear about your poor experience on this occasion.

I've passed your feedback on to our logistics team. If you'd like any further help, or to provide us any extra info, please email customerservice@sportsshoes.com - with the subject FAO Tom.

Kind Regards,
Tom

SportsShoes snyder kunderne

Dette er et upålideligt firma som jeg vil fraråde at bruge, da de snyder kunderne.
Jeg købte et par sko som blev væk i fragten, og SportsShoes vil ikke refundere skoene, selvom fragtfirmaet har erkendt deres erstatningspligt.
Jeg har overholdt alle tidsfrister. SportsShoes skriver at der kan gå 10 dage før varen leveres. Da pakken ikke var ankommet der, kontaktede jeg deres fragtfirma DAO, der oplyste at de skulle bruge 10 dage før de kunne melde pakken forsvundet. Efter 12 dage meddelte de at de gerne ville erstatte den bortkomne pakke, men at refusionen skal gå igennem SportsShoes. Tidsfristerne på henholdsvis 10 og 12 dage gør at forbrugeren ikke kan overholde SportsShoes tidsfrist på 21 dage. Så DAO har skrevet til SportsShoes, at de gerne vil erstatte pakken, men SportsShoes nægter at udbetale pengene selvom jeg har overholdt alle tidsfrister og det ikke koster dem en krone. Det kalder jeg svindel og dårlig kundeservice. Næste skridt bliver Forbrugerrådet, så andre kunder ikke også skal blive snydt.

15. august 2023

Besvarelse fra SportsShoes.com

Godmorgen, tak for din anmeldelse,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din pakke.

Efter at have undersøgt dette for dig, kan jeg se, at du kontaktede os uden for vores reklamationsperiode som angivet i vores vilkår og betingelser, da dette er uden for den periode, hvor vi ikke kan gøre et krav gældende for dig.

Det er specificeret på vores hjemmeside i leveringsbetingelserne, at du skal give os besked inden for 21 dage om problemet, mens vi kan have fleksibilitet i forhold til dette.

Med venlig hilsen,

Lidt uklarhed om levering, men ellers fin oplevelse

Ordre blev afsendt fra Sportsshoes få dage efter bestilling. Fik track and trace link fra Evri, men pakken bevægede sig tilsyneladende ikke. 9 dage senere modtog jeg uden varsel besked om, at pakken var afleveret i DAO-pakkeshop.
Varen helt som forventet og ingen ekstra gebyrer eller andet!

20. maj 2022

Returpolitik

Bestilte et par sko og en løbetrøje. Modtog varerne 14 dage senere - ok med det. Skoene var dog for små, og det er mig umuligt at finde ud af, hvordan jeg returnerer eller bytter til en anden størrelse. Hver gang jeg konmmer ind på retur/byttesiden, kan jeg ikke komme videre?????

20. august 2021

Jordens dårligste kundeservice

Jeg bestilte en pakke d 19 marts og den bliver sendt afsted samme dag, hvilke i sig selv er hurtigt. Der skal gå 14 hverdage før man må kontakte dem hvis man ikke har modtaget deres pakke. Jeg kontakter dem den 13 dag, får svar samme aften om at jeg skal skrive igen dagen efter da der ikke er gået 14 dage, fair nok.
Dagen efter skriver jeg så igen de finder hurtigt ud af at det er postnord som har glemt at sende mig en notifikation om min pakke lå i shoppen, men fordi at der skal gå 14 hverdage har postnord sendt pakken retur to dage før jeg måtte skrive. Kundeservice spørger så om de skal sende en ny afsted til mig, hvilke jeg takker ja til. Der går en uge uden nogle ny ordrebekræftelse. Jeg skriver igen, får fat i en ny som lige pludselig skriver at 3 ud af 4 ting ikke er på shoppen mere så de skriver alternativer. Dette ønsker jeg ikke men spørger så om jeg kan få sendt pakken retur når den kommer til deres lager. Det kunne jeg sagtens. En uge går igen, jeg kontakter dem igen hvorpå endnu en ny fortæller at de ikke har modtaget pakken, og hvad jeg vil når pakken kommer retur til dem. Jeg skriver igen at jeg gerne vil have den retur til mig, hvilke igen bliver bekræftet. Der går 7-14 dage så får jeg en besked om nu havde de modtaget min pakke, de er dog i tvivl om hvad jeg vil gøre med den. Jeg forklarer dem for 3 gang at jeg vil have sendt den retur som lovet af to omgange. De svarer efter nogle dage (igen en ny ) at de har disse alternativer da 3 ud af 4 varer ikke er der. Jeg forklare at dette havde jeg fået tilbudt og takket nej til, jeg ønsker bare min pakke retur. Dette svar har jeg så ventet en del på, men stadig intet hørt
Nu er der så gået over 1 1/2 mdr og de har ikke svaret tilbage men haft mine penge siden 19 marts. Leveringen kan jeg ikke sætte en finger på, det tog kun 5 dage. Men deres kundeservice er det værste jeg har prøvet, kan derfor ikke anbefale dem til nogle......
Jeg fik tilsidst penge tilbage, da de ikke kunne sende pakken retur trods to medarbejderes lovning

5. maj 2020

Jeg bestilte et par sko 9/12 de kom…

Jeg bestilte et par sko 9/12 de kom aldrig, så jeg henvendte mig 27/12 og de oplyste mig at de igangsatte en klage hos pakkeleverandøren. Herefter gik der tre uger før jeg fik svar på noget på trods af at jeg henvendte mig til dem.

Min pakke var gået tabt og den farve/model var nu udsolgt. De ville sende mig en sko i farve jeg ikke ville have. Men jeg blev ikke tilbudt nogen form for kompensation for at have ventet i næsten 1½ måned.

26. januar 2020

Fik de bestilte varer 3 dage før…

Fik de bestilte varer 3 dage før tidligste leveringsdato - leveringsmetoden var den billigste. Helt perfekt!

8. maj 2019

Besvarelse fra SportsShoes.com

Tak for de gode kommentarer, vi er glade for at du er tilfreds med den service, du har modtaget.

Jeg ønsker at blive kontaktet af jer

Jeg ønsker at blive kontaktet af jer, sportsshoes. Har sendt jeg 20 mails, ringer jeg op 3 gange og stadig er min sag ikke løst. Sendte jeg en pakke retur 16 januar. I har kvitteret for modtagelsen og stadig ikke penge retur. Får samme besked hver gang at i nok skal vende tilbage. Sig mig hvad er i for et firma... har ALDRIG prøvet noget lignede.....
I har alle mine oplysninger som jeg har sendt både på mail samt pr telefon
Henriette , 26258805

24. februar 2019

Besvarelse fra SportsShoes.com

Good Morning Henriette. I'm sorry for the delay in sorting out your returned order, you have been emailed with an explanation and a resolution. Please accept our sincerest apologies for the time this has taken to resolve.

Svindel og humbuk

Jeg skulle bruge en ny løbejakke til vinteren, jeg sad derfor og søgte som alle andre på nettet og læste en masse reviews om forskellige mærker. Jeg kom efter over 1 måned lang betænkningstid frem til Gore Running og via nettet fandt jeg så Sportsshoes.com.
Jeg bestilte en jakke og en Helly Hansen trøje til at have på under jakken. Bestillingen blev lagt d.22 Nov og ordren blev godkendt og markeret som sendt afsted allerede dagen efter! hvilket jo var rigtig hurtigt og godt. Pengene blev trukket d.27 Nov fra mit kort(beløb på næsten 1200kr). Jeg skrev derfor til dem for at spørge til min pakke, de vendte tilbage med at de ikke benytter sig af T&T og at jeg skulle vente i vært fald til d.13 Dec, da det var den tid de har til at få pakken frem.
Jeg ventede og ventede... jeg skrev så igen da der var gået yderligere end uges tid og tænkte ved mig selv det ikke kan være rigtigt de ikke har nogen former for T&T eller kvittering på pakken der kan spores. De oplyste mig de havde et internet T&T nummer de kunne bruge men ikke et de kunne udlevere??? Og de kunne se at pakken var blevet sendt afsted fra dem og den var klar til at blive overleveret til det danske postvæsen til videre distribuering. Jeg ventede igen glædeligt MEN INGEN PAKKE KOM D.13 Dec....

Nu har jeg så skrevet til deres service afdeling som beklager og bortforklare med at det er aldrig sket for dem før... og at jeg selv må bestemme om jeg vil have de sender en ny pakke med mine varer eller om jeg vil have mine penge retur. Jeg er sågar blevet sat i forbindelse med en klage ansvarlig som siger selv det samme.
På trods af jeg har sagt det er op til dem selv bare de gøre noget hurtigst muligt.... det tager dem ca. 2 dage at svare hver gang og der er stadig INTET SKET...

Jeg vil på det kraftigste passe på med at handle i denne webshop, de har masser af meget indbydende varer. Men man ved bare ikke hvad man får eller om man får noget!? Servicen bære meget præg af mennesker som ikke kan eller vil tage stilling og afhjælpe situationen hurtigt.
Jeg læste desværre for sent om dem på Trustpilot og kan nu se der er andre som har oplevet underlige ting. Jeg forventer derfor ikke at se mine penge eller mine varer. Det er første gang jeg har oplevet dette ved at handle på nettet, og jeg har handlet i godt og vel 15år via nettet.

18. december 2017

Et sted jeg måske vil handle igen

Et sted jeg måske vil handle igen.
23 dage har det taget af sende et par sko retur med deres ReBOUND retur service.
trods et lille bump på vejen med den lange tid med at sende et par sko tilbage er alt nu ordnet, hurtig kommunikation på mail men er ikke det sted jeg vil handle som det første.

11. maj 2017

God eftermiddag Peter,

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed, og jeg er ked af at høre, at du føler dig svigtet af vores forretning på grund af hvor lang tid dit retur har taget for at komme tilbage med os. Jeg har kigget på din ordre, og jeg kan se, at selv om dit hjemvenden ikke er blevet behandlet, har du talt med mine kolleger, som har set dette ind for dig. Jeg vil have brug for flere oplysninger om dit returnerede pakke, så jeg kan hjælpe dig med at finde din pakke. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at løse dette problem. Hvis du vil være så venlig at kontakte mig direkte på Kyla.McGregor@sportsshoes.com, vil jeg være glad for at få det løst så hurtigt som muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Kyla