Erg blij met dit bedrijf! Ik had medailles besteld en kwam er 2 dagen voor de wedstrijd achter dat we 3 medailles tekort kwamen.. Uit alle haast bijbesteld en hierdoor perongeluk de verkeerde t... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zaterdag een beker en medaille besteld met eigen logo. Beide zijn keurig op de gewenste dag (woensdag) bezorgd. De prijzen zaten goed verpakt en beschermd in een doos die met DHL is gebracht. Logo i... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg blij met dit bedrijf!
Erg blij met dit bedrijf!
Ik had medailles besteld en kwam er 2 dagen voor de wedstrijd achter dat we 3 medailles tekort kwamen.. Uit alle haast bijbesteld en hierdoor perongeluk de verkeerde tekst voor de opdruk doorgegeven.. Het bedrijf heeft het dezelfde avond nog voor mij aangepast en de volgende dag zijn de medailles al verzonden.
De medailles zijn hierdoor alsnog optijd binnengekomen.
BEDANKT!
Besteld en gevraagd of ze het snel kunnen leveren aangezien ik het voor het weekend nodig was en heb het de volgende dag al in huis gekregen top bedrijf zeker een aanrader👍
Very poor communication
Very poor communication, I have ordered some trophies and after one week still didn't received them . So the competition is close and no trophy . That's means I need to buy again from other companies to deliver in time . 0 star . DO NOT ORDER FROM HERE .
Op tijd en perfect in orde
Op tijd en perfect in orde. Zeer tevreden!
Prijzen besteld
Prijzen besteld, op de site staat max 5 werkdagen levertijd. Netjes optijd besteld op 18 maart, met de vermelding het op 25 maart nodig te hebben. Niet optijd ontvangen en hele slechte communicatie. Uiteindelijk zonder vermelding of iets van een track en trace ontvangen op 1 april.
Wees Gewaarschuwd!
13 december vaantjes besteld en betaald voor 10-1-25 hoorde er niks van en nam contact op zegt ie ik had niks betaald wat niet waar is. Kon dat ook bewijzen,ging ie uitzoeken met Mollie. De 7de Januari heeft ie het opgestuurd niks gekregen en ontvangen voor een sport evenement voor vrijdag 10 januari.Resultaat 25 zwaar teleurgestelde kinderen. Kortom een waardeloos bedrijf.
Gegraveerde bekers netjes geleverd
Bekers besteld voor een toernooi, met standaard sportplaatjes erop en gegraveerd. Alles prima in orde. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar toen ik daar over mailde kreeg ik direct antwoord en de volgende dag ging het pakket op de post. Besteld op 30/10 en geleverd op 05/11. Bedankt!
Leuke prijzen voor niet al te veel geld
Op maandag 13 Mei een set van 3 bekers en 9 bowlingbekers/beeldjes besteld met eigen logo. Het bestellen was vrij eenvoudig en alles werd netjes na geïnformeerd te zijn via mail over het verloop van de bestelling op vrijdag 17 Mei (4 dagen later) bezorgd. De bekers en beeldjes waren goed beschermd in een doos verpakt die door DHL is bezorgd.
Het logo is beter uitgekomen op de bekers dan verwacht. De plaatjes met de gegraveerde tekst zitten er helaas niet allemaal geheel recht en in het midden op maar al met al een gebruiksvriendelijke site met leuke goedkope bekers en goede en snelle levering volgens afspraak.
Een ster nog teveel 😡
Eigenlijk is 1 ster nog teveel voor dit bedrijf. Ik heb mijn bestelling wél ontvangen (net op tijd en ook netjes ingepakt) maar met de verkeerde tekst! In plaats van hartjes zijn er allemaal vraagtekens neergezet op het plaatje (Liefs Mama ??????). Dag bijzonder kadootje voor mijn zoontje die morgen afzwemt.
Op berichten wordt niet gereageerd en nadat ik eenmaal heb gebeld is het nummer daarna ‘niet bereikbaar’. En dat voor bijna € 30. Ik ben echt zo teleurgesteld en boos. Gatverdamme. Mijn advies: bestel hier niet!
Voetbalmedailles met inscriptie.
Mijn ervaring met sportprijzennederland.nl is positief. Telefonisch contact gehad nav een vraag, deze is netjes beantwoord. Levering van de producten was binnen 3 werkdagen (in hun hoogseizoen), zoals telefonisch overlegd. Inscripties op de medailles waren ok, maar hadden iets duidelijker gekund, naar mijn idee. Verder een prima levering. Een volgende bestelling zal ik zeker ook weer bij dit bedrijf doen.
Op tijd besteld, te laat geleverd en fout
Op tijd besteld. Teruggekoppeld gekregen dat de verwerking startte. Te laat geleverd met als motivatie, staat (in kleine lettertjes) boven aan op de website dat we snelle levering niet waarmaken). Tijdig contact gezocht via de mail en telefonisch. Niet bereikbaar. Pas reactie gehad na negatieve review. Vandaag de bokalen geleverd gekregen. Besteld en betaald waren de bokalen 19,5 cm. Geleverd 17 cm. Graveerplaatje scheef opgeplakt. Hoe kan het dat anderen dit bedrijf op feedbackcompany.com een 9+ geven en er zo weinig negatieve reviews worden geplaatst? Is feedbackcompany even betrouwbaar misschien?
Gemaild over de foute levering en helaas geen enkele reactie mogen ontvangen!!
Lege handen.....
Een maand geleden 4 bekers besteld, 3 weken later mail gestuurd dat ik ze over een week nodig zou hebben. Ze mailde dat het nog de zelfde week werd verstuurd. De maandag erop mailde dat ze mij dat ze de order hadden gecanceld omdat ik te veel letter had voor op het plaatje. Dit hadden ze ook 4 weken terug kunnen zeggen en had ik de tekst gewoon aangepast maar zij verkozen ervoor om op de dag van uitreiking de order te cancellen. Ik stond dus met lege handen.
Goed product, slechte service
Op 13 maart een beker en twee graveerplaatjes besteld, die op 18 maart geleverd werden. De beker zelf was helemaal naar wens, alleen zat er een spelfout op één van de plaatjes. Na contact via de mail excuses aangeboden gekregen en er werd een nieuw plaatje opgestuurd. Goede service dacht ik, maar vanaf toen begon alle ellende. Het nieuwe plaatje was namelijk qua lettertype een stuk kleiner, dus gemaild en weer een nieuw plaatje ontvangen. Dit keer kreeg ik een heel nieuw setje opgestuurd (om verschil tussen beiden te voorkomen), alleen zat er nu op het andere plaatje een spelfout. Inmiddels dus twee bruikbare plaatjes binnen die niet matchten qua lettertype, dus opnieuw gemaild en er werd weer een nieuw plaatje beloofd. Na enige dagen wachten, niets ontvangen en maar weer gemaild. Daarop kreeg ik reactie dat ik inmiddels genoeg plaatjes had ontvangen. Vanaf dat moment was mijn geduld op en heb ik vriendelijk verzocht nogmaals een nieuw graveerplaatje op te sturen. Het was immers niet mijn fout. Uiteindelijk heb ik op 4 april weer een nieuw setje ontvangen en gelukkig was deze naar wens.
Al met al dus tevreden over het ontvangen product, maar de service kan 100x beter. Op zich werd er redelijk snel gereageerd via de mail, maar als ik niet steeds een tweede keer van me liet horen zouden ze ook niets hebben opgestuurd. Het heeft me dus erg veel moeite gekost mijn bestelling compleet te krijgen.
Ik vind het jammer hoe het is gelopen en dat het niet in één (of twee) keer is goed gegaan, want dan had deze review er heel anders uitgezien. Een foutje maken kan namelijk gebeuren, maar hoe er daarna mee om wordt gegaan is de sleutel tot succes.
Spijt
Had ik Truspilot maar eerder gelezen… beeldjes met gravure besteld voor een speciale datum. Dit ook in het tekstblok vermeld. Je raadt het al… niet bezorgd. Geen reactie op whatsapp of mail. Heb ik een spijt
Laat je niet vangen
Medailles besteld voor een familiefeest, met eigen afbeelding, proper aangeleverd. Bovendien ruim op tijd. Twee dagen voor het feest neem ik contact op omdat we nog steeds niks ontvangen hebben. "Oei, sorry, er is iets misgelopen met je bestelling." Geen spoedbestelling, niks, een simpele levering, die dus pas na het weekend arriveerde, na het feest.
De medailles zijn ook niet gegraveerd, de (eigen) afbeelding is op een wit plaatje op de medaille gekleefd en de afbeelding staat niet eens meer gecentreerd zoals aangeleverd. Ziet er zéér knullig en amateuristisch uit. Nooit meer.
Goede ervaring
Zondag medaille besteld en woensdag al geleverd. Ruime keuze in assortiment medailles en ook nog eens veel opties voor lintjes. De medaille besteld met gravering, ziet er prima uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alom tevreden!
Een zilveren beker voor deze site
Logo is helaas niet gegraveerd op de beker, maar als print er op geplakt. Niet geheel verwacht, dacht nl. dat deze ook gegraveerd zou worden, maar toch wel fraai afgewerkt.
Het plaatje met gegraveerde tekst zat er helaas niet geheel recht en in het midden op. Al met al gebruiksvriendelijke site, leuke goedkope bekers en levering volgens afspraak.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Product te laat geleverd. En geld wordt niet teruggestort . Blijf hier weg!!
Veel te laat
Het product is naar wens, maar het bedrijf was de bestelling vergeten, zodat de prijs (de beker) pas enkele dagen na het evenement binnenkwam.
Doen niet wat ze zeggen
Gebeld of eea op donderdag geleverd kon worden. Donderdag niks ontvangen. Vrijdag 3x gebeld. Niemand nam op. Gemaild. Geen reactie.
Vierde keer iemand aan de lijn. Die kwam met een warrig verhaal dat het pakketje in Groningen stond en dat er iets mis was gegaan en dat het terug gestuurd zou worden. Of ik wilde cancellen. Ja, dat wilde ik. Het geld zou worden teruggestort. Maandag kwam het bestelde alsnog met de post. Kortom, het verhaal rammelt aan meerdere kanten. Product ziet er wel netjes uit.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.