Struer en arrogant instruktør Jonas der melder afbud på programmer og beskylder folk for at glemme at rydde op til trods for jeg så det ikke var dem Kom med udtalelsen: det er sq for tidligt for mig... Se mere
Hyggeligt og intimt fitness center hvor maskinerne bliver vedligeholdt og et venligt personale hvor man føler sig velkommen. Ejeren Mads er super kompetent og altid hjælpsom. Han går virkelig op i sit... Se mere
Den lovede dialog man kunne have med centeret er det ringeste jeg har prøvet. Man vil (fx) sætte sit abonnement på pause, og henvendelsen sker online (Messenger/email) men intet svar… men et ‘tillykke... Se mere
Vildbjerg sport og fitness er et fint og velbesøgt center, med medlemmer der passer godt på tingene og hinanden - der er plads til alle! Det giver stedet charme. Personalet er hjælpsomme, og der m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
beskrivelse
Krondrevet 11 A, 4760, Vordingborg
- www.sportogfitness.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sport og Fitness Vildbjerg
I Sport og Fitness Vildbjerg bliver man altid mødt med et smil og et hej eller godmorgen af medarbejderne, hvilket får en til at føle sig meget velkommen. Der er altid pænt og rent, og alt hvad man har brug for til styrketræningen og cardio. Hilsen en som er meget tilfreds og har trænet der i 3 år nu☺️
Vildbjerg sport og fitness.
Vildbjerg sport og fitness er et rart motionscenter at komme i der er gode faciliteter og forskellige hold. Sød og venlig personale der er meget behjælpelige.
Respektløs opførsel:
En rengøringsekspedient har ikke andet at tage sig til end at nedgøre folk. Er blevet skubbet til, og personen har været næsten voldelig. Har fået kommentar som “du ikke er stærk nok” og “vi ses små piger”. Det er sket mere end en gang, og er meget rystet over og skulle opleve det.
Taulov.. de stjæler vores penge…
De stjæler vores penge selv fra måneder hvor du ikke kan træne pågrund af økonomien ikke har været den bedste hvor de så har spærret træningskortet fra første betaling jeg ikke kunne betale men stadig trækker penge for hver måned.. det gir ingen mening i mine øre jeg mangler 1500-1600kr som jeg skulle have brugt til betaling af min studierejse 16. September og nu risikere jeg ikke og kunne komme med takket være denne service
Idag trak de 800kr cirka
Får jeg nogensinde mine penge igen?
ALT for ringe service…
Simpelthen et ALT for ringe service niveau, i forhold til at svare på spørgsmål via de officielle kanaler (messenger og mail).
Eks. har vi over 3 uger forsøgt at få et adgangskort udleveret, og ENDELIG fået et svar på hvornår der er bemanding i centret (og kan få dette udleveret), med svaret "tirsdag imellem 17 og 19.30" (HEY fik et svar JUHUU :-) ), så idag tirsdag var vi der oppe kl. 18.50 og der var INGEN til stede for at hjælpe!!
HVIS jeg kunne ville jeg give dem NUL stjerner, men der skal sættes min. en, så derfor får de EN stjerne.
Et mere inkompetent center skal man…
Et mere inkompetent center i taulov. skal man lede længe efter...ingen folk der kan tage imod og vise rundt.svar på mail du kan bare tilmelde dig online..gu vil jeg ej køber sku heller ikke en bil før den er set og prøvet. Og kritik sletter de med det samme på deres Facebook side så nu får de den her.
Jeg er så utilfreds
Jeg er så utilfreds. Jeg har sendt op til flere mails og har aldrig fået svar. Jeg fortrød mit abonnement, men de trækker stadig penge til d.d.
Har været glad og tilfreds medlem…
Har været glad og tilfreds medlem gennem flere år.
P.g.a. af sygdom har jeg måttet melde mig ud, hvilket foregik med stor forståelse og god bedring. Og ja var fuldt ud tilfreds med måden omkring det økonomiske ved udmeldelse.
Håber en dag jeg kan komme tilbage.
De valgte at trække penge fra vores…
De valgte at trække penge fra vores konto, til trods for vores medlemsskab var sat i bero. Nu er jeg så blevet lovet at pengene kommer tilbage siden 3 januar. Deres såkaldte direktør, skriver til mig de er ført tilbage 16 januar, men oplyser mig et andet kontonummer end det de har trukket pengene fra. Han oplyser mig simpelthen en anden kundes konto nr.. jeg har skrevet til dem dagligt og har d.d ikke fået mine penge endnu. Der kommer en artikel i avisen, forbrugerstyrelsen er kontaktet og min advokat har fået mine informationer om sagen. Latterligt firma
Inkompetent ledelse
Aarup.
Har nu været forbi centeret 3 gange for at komme i kontakt med en medarbejder, og har siddet og ventet forgæves.
Der står på på hjemmesiden og på døren at der er bemanding på fra kl. 16.00 - 19.00.
Mens jeg sidder og venter kommer en gut og fortæller mig at: "Det er spild af tid at vente. Der sidder tit folk og venter på bemanding, men der kommer aldrig nogen, så skriv en mail i stedet".
Man kan så melde sig ind på hjemmesiden, men selvom kampagnen siger 0 kr. i indmeldelsesgebyr, kommer der alligevel 199 kr. på når man prøver at tilmelde sig.
De svarer aldrig på deres mails og er ikke til at komme i kontakt med..
De svarer aldrig på deres mails angående ens medlemskab. De laver prisstigning på medlemskab uden at melde det ud på hjemmesiden 30 dage før, som de selv så flot skriver de vil gøre. I fitness i Taulov er der elendig udluftning. Der er ingen vinduer der kan åbnes, men kun en dør til udenfor.
Lad være med at melde jer ind.
Da jeg vil melde mig ud, viser det sig at man skal betale den måned, man har betalt for OG næste måned frem.
Det er en mærkelig logik at man skal betale for et produkt man ikke har intentioner om at bruge.
Det vil sige at man skal betale ekstra, uanset om man ønsker at være medlem eller ej.
Husk at læse dét med småt, hvis I melder jer ind.
Derudover er der sjældent personale i centret og servicen er sur, når man ringer til dem.
Lad være med at melde jer ind.
Sport og fitness Aarup
Dårlig til at lave deres maksimer der går i stykker.
Fks en bænkstol der ikke er blevet lavet i over 2 måneder. Og løbebånd der ik blev laver før 3-4 måneder. Der heler ik nok skiver i fitnesset.
Elendigt udluftning i Grenå sport og fitness
Elendigt ingen udluftning og ingen personale.
Lidt udstyr af de gode ting man skal vente i kø i 30-60 min nogen gange og elendige regler i centeret. Der er så dårlig udlugning af men næsten ikke kan trække vejret også må man ikke smide trøjen når der er så varmt! Ik vælg sport og fitness Grenå!
Sport&Fitness Brædstrup - kan kun anb. stedet!!
Træner i Sport&Fitness Brædstrup. Super personale, gode træningsfaciliteter , gode og varierede hold. Kan kun anbefale stedet!!
Træner i Korup
Træner i Korup. Og ringede i starten af december for at sætte mit medlemskab i bero ind til marts. Har ikke hørt nået eller fået nogen breve før jeg i dag modtager et brev med en inkasso varsel på 698 kr. Er virkelig ringe og de har virkelig ikke styr på nået i Korup fitness. Arbejder ved Odense kommune og har en af deres ansatte medlemskaber.
Sport og fitness Bredballe
Sport og fitness Bredballe er super godt. Personalet er altid søde, venlige og imødekommende. Der bliver taget hensyn til kunderne, og der er altid en god stemning i centeret.
Intet personale
Intet personale.
En flok aber som larmer i hele centeret.
Ingen skabe at låse sin ting ind i, uden man skal igennem svømmehallen først.
Generelt bare en dårlig oplevelse, de får ikke en kr. Af mig
Sport og Fitness - Aarup
Sport og Fitness - Aarup
Jeg er nødsaget til at fortælle min krænkende kundeoplevelse, jeg havde idag, i træningscenteret samt med det ledende personale. Jeg har boet i Aarup i 23 år, kommer der stadig jævnligt og er vellidt hos mange. Jeg har været medlem hos Sport og Fitness afd. Aarup i godt 2 år som tilfreds kunde, dog har jeg altid været irriteret over der aldrig var nogen ved skranken, hvis jeg skulle spørge om noget. Jeg har været der i ekspeditions tiderne, og der har jeg heller ikke oplevet der har stået nogen ansatte.
Jeg havde så i sidste uge en kammerat med, som også er min træningsmakker, med henblik på, at han ville melde sig ind i centeret. De dage vi så var der, ankom vi på forskellige tidspunkter i døgnet, for at kunne være heldig at fange personalet. Ingen af de 4 dage vi var der, var der nogen form for personale. Idag Tirsdag og ugen efter, er vi så igen dernede og har været der i en halv time, og har stået på løbebåndet lidt. Hvor center lederen, (Jens Rosenkrantz) som jeg iøvrigt kender, kommer pludseligt ind af døren og starter i en modbydelig tone og kommer med angreb omkring vores tilstedeværelse i centeret. Han virkede enormt arrogant, og var i et niveau som chokerede os alle 3.
Det føltes som om, at han antog at vi var bevidst ude på ballade. Jeg finder så ud af at grunden til mit adgangskort ikke virkede sidst på ugen, var at han havde lukket min konto, netop på det grundlag at jeg havde haft en med oppe i centeret. Her er jeg enormt forarget over hans opførsel, da han på ingen måde er til at tale med, så man i det mindste kunne drøfte et fælles mål og alternativ så vi alle sammen kan være her. Han er overfor os desværre kun afvigende, kontant, modvillig uforstående, uretfærdig og virkelig inkompetent. Vi ville bare træne sammen og i tidernes morgen har vi altid tilmeldt os via skranken. Han har idag bortvist 3 mennesker fra centeret. 2 faste medlemmer og en en ny potentiel kunde. Vi er i chok over, at han går imod firmaets chance for at få nye kunder, og samtidig bare bortviste os på så uretfærdig et grundlag og skræmte min kammerat væk som ikke er medlem, med nedsættende ord som han var et 5 årigt barn.
Havde vi haft nogen mulighed for at snakke med nogen om medlemsskabet til min kammerat, havde vi selfølgelig gjort det, da det jo var hele formålet fra starten.
Jeg er efter noget betænkningstid, stadig meget forundret over, hvordan man i så lille et lokalsamfund som Aarup, hvor alle kender og værner om hinanden, kan behandle folk på så forkastelig en måde. Det er mig en gåde hvordan Sport og Fitness i Aarup kan have en som Jens Rozenkrantz ansat, til at være der for centerets medlemmer.
Der er en skam at en ansat er skyld i at man er tvunget til at skifte trænings center , da centeret i sig selv er et hyggeligt sted jeg igennem de to år jeg har været medlem har været mere end tilfreds med.
jeg syntes personligt at selve centeret burde overveje kraftigt hvilket personale der har med kunder at gøre, da det sætter alt andet i et dårligt lys.
De bedste hilsner fra en meget skuffet tidligere kunde
Middelmådigt
Sport og Fitness, Bjerringbro
Dårlige åbningstider i weekenderne, ikke mulighed for selv at lukke sig ind. Venligt personale, men desværre er der næsten aldrig nogen i skranken. Kedelige og for få hold. De eneste få gode hold er fyldt op mange uger fremad - så lav dog nogle flere af de populære hold!
Ikke ret meget plads og i de perioder på dagen, hvor der er mange mennesker, er der slet ikke kapacitet til det.
Enkelte maskiner har mislyde og småfejl og bliver ikke udskiftet/repareret.
Desværre også dyrt i forhold til mange andre centre, men det enste der ligger lokalt, hvor jeg bor.
Et plus der er svømmehal i samme bygning, og der er altid rent og pænt.