Sportoase Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Met de ksa naar het zwembad gegaan en op de website stond er niet dat je een strakke zwembroek moest aan doen. 17 euro voor 1 zwembroek belachelijk en we waren met 42 en paar leidingen dus 750 euro da... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Op 24 mei 2026 had ik geen jeton of muntstuk voor de locker. Sigrid (de vrouw aan onthaal) kon mij geen jeton uitlenen, alleen maar een jeton verkopen voor 2 euro. Dankzij enkele vriendelijke mensen h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sport oase oudenaarde. Hoe komt het dat een bedrijf met verschillende zwembaden zo een gedrocht maakt? De vloeren en trappen zijn spekglad. Dagelijks valpartijen, mensen komen met antislip schoentjes... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Idrætsanlæg
  2. Akvarium
  3. Fitnessundervisning
  4. Fritidscenter

Skrevet af virksomheden

Van zwembaden, healthclubs, wellnesszones, sportzalen, klimmuren, voetbalvelden tot zelfs ijsbanen, bij Sportoase hebben we het allemaal. Steevast uitgerust met de beste materialen en bemand door de beste professionals. Zo streven we 362 dagen per jaar onze missie na om gans België gezonder te maken, met zowel de beste bewegingsfaciliteiten alsook de beste voeding, dankzij onze partnerships met Technogym en Foodmaker. Jaarlijks verwelkomen we maar liefst 4 miljoen bezoekers die bij ons aan hun gezondheid komen werken. Een getal dat jaarlijks blijft groeien. Bij Sportoase werken we niet alleen aan een gezond lichaam, we zorgen ook voor een gezonde geest. Naast een uitgebreid sport- en ontspanningsaanbod, staan we ook garant voor persoonlijke begeleiding door topcoaches, gezonde voeding, en blessurepreventie- en revalidatie coaching.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gewoon belachelijk

Gewoon belachelijk, de wachttijd aan de kassa om te schaatsen. Er stond 15 man voor mij en we hebben 45 min aangeschoven. Ik dacht op een bepaald moment dat ik in Bokrijk was.
Degoutant.

23. februar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik ben deze morgen gaan zwemmen in het…

Ik ben deze morgen gaan zwemmen in het zwembad in Knokke. Het is een leuk zwembad, maar de hygiénische toestand is er onaanvaardbaar. Overal lange haren op de grond, smerige kastjes. Het zwemplezier werd er serieus door vergald. Ik denk dat het zwembad een serieuze inspectie nauwelijks zou overleven.

6. oktober 2024

Zwembeurt vol stress

Vandaag voor het eerst gaan zwemmen in sportoase Deurne. Er waren maar twee smalle banen beschikbaar om baantjes te zwemmen voor het publiek. Al de rest was voor sportclubs en zwemscholen. Een zwembeurt moet ontspannen kunnen zijn, maar ik ben het bad met vol stress buiten gekomen. Geef mij maar het openluchtbad De Molen waar er veel meer ruimte is voor de zwemmers.

25. september 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

vandaag in sportoase te deurne…

vandaag in sportoase te deurne geweest.het zag er heel druk uit maar viel uiteindelijk best wel mee.zag dat ze ook iemand nieuw hebben, om mee er voor te zorgen dat de kleedkamers en douches er properder bij komen te liggen.

13. august 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lijster - Londerzeel

Dochter volgde al 5 lessenreeksen, al 1 reeks moeten overslaan omdat ze door slechte groepsverdeling en slechte interne communicatie geen plaats meer hadden.

Andere kinderen kunnen steeds opnieuw deelnemen aan de reeks. Maandag krijgen bevriende ouders de vraag of ze zich voor de reeks van september willen inschrijven. Wij krijgen echter geen mail. Dinsdag bellen we en wordt telefonisch bevestigd dat onze dochter ook in september mag starten, en dat we hierover een bevestigingsmail zullen ontvangen. Pas vrijdag krijgen wij de mail die andere ouders al maandag ontvingen, met de mededeling dat de groep waarin zij zat, weer vol is. De enige optie is een doordeweekse dag, wat voor ons onmogelijk is. Wanneer we terugmailen om aan te geven dat ons dinsdag al was bevestigd dat zij op zaterdag was ingeschreven, blijkt er wederom sprake te zijn van interne communicatieproblemen en mag onze dochter toch niet komen. Daarna hebben ze nog het lef om terug te mailen dat wij dinsdag helemaal niet gebeld hebben. Dat viel uiteraard gemakkelijk te bewijzen met een screenshot van ons 4 minuten lang durende gesprek. Management in CC, geen reactie.

Ik ben niet graag een lastige ouder, maar onze dochter vindt dit ontzettend leuk. Ze staat al lange tijd ingeschreven bij andere zwembaden na de vorige misverstanden, maar daar is helaas ook geen plaats. Hier hadden we wel plek verwacht. Waarom kunnen andere ouders zonder problemen elke lessenreeks opnieuw inschrijven, terwijl het bij ons altijd een gedoe is??? Mails naar het management sturen levert geen reactie op. Veel andere kinderen zijn zelfs na ons begonnen met de lessen, enkele zelfs dankzij onze mond-tot-mondreclame.

2. august 2024

Sportoase Philipssite Leuven walgelijk vieze kleedkamers

Sportoase Philipssite Leuven
Reinheid van de kleedkamers was en is niet het sterkste punt van dit zwembad, maar op 30.07.2024 sloeg het 's avonds in de familiecabines werkelijk alle alle viezigheidsrecords; overal afval en vuiligheid met in een cabine zelfs een gebruikte pamper op de grond met gans de kleedtafel vol strontvegen. Twee van de zes douches aan de kleedkamers bovendien al maanden defect.

30. juli 2024

Onmenselijk beleid!

Bezoek Sportoase Duinenwater Knokke
Als alleenstaande mama met drie kinderen een eerste bezoek willen brengen aan dit zwembad. Allereerst moet je ook al betalen voor de parking.
Daarna dure ticketten om te zwemmen en wachten op een familiehokje. Lockers met vuiligheid nog in.
M’n twee jongens gaan altijd zwemmen met gewone zwembroeken (niet los, maar ook niet superaansluitend), nog nooit problemen mee gehad in alle Lago-zwembaden, Interbad..
Nog voor we een voet in het zwembad hadden gezet, werden we buitengesmeten door de arrogante redders (blijkbaar hun hoofdtaak als ik eerdere reviews lees ipv voor veiligheid te zorgen). Aan de kassa een net zo’n arrogant jobstudentje die met een treiterende smile op haar gezicht “waarom?” Vroeg toen ik m’n geld terugvroeg. De redders hadden blijkbaar ook tijd genoeg om ook aan de kassa te zitten ipv toezicht aan het zwembad te houden.
Onmenselijk en koelbloedig, zonder een voet in het zwembad te zetten en toch ons geld niet teruggekregen (en uitstapjes voor ons zijn al heel zeldzaam). M’n kinderen hebben hier nogmaals de onrechtvaardigheid gezien van de wereld en zij met het meeste geld, trappen op de kleintjes, vernederend en arrogantie ten top!
Typisch Knokke I guess die mentaliteit!!

10. juli 2024

Mochten niet binnen

Ik en mijn vriendin kwamen in sportoase deurne, ze was haar pas vergeten maar had er wel een foto van. We waren meer als een uur naar daar gereden om 10 minuten later terug te vertrekken. Ze mocht niet binnen omdat ze haar pas moesten koppelen aan een bandje. Dikke zever dus. Een paar dagen geleden waren we daar ook geweest en konden wel binnen met een foto van de pas.

1. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

GEEN RESPECT AAN KLANTEN ik kwam…

GEEN RESPECT AAN KLANTEN ik kwam vandaag naar sportoase deurne met een paar vrienden mijn bandje deed een beetje raar maar het werkte voor even maar dan werkte het niet meer en de manager zei dat deze band overdatum is en ik heb dit band gekregen van de balie en deze manager zegt dat ik dit heb gestolen ik ben een 13 jaar oude jongen en hij bedrijgde mij om de politie te bellen die hebben geen respect aan hun klanten en ze zeggen leugens over hun klanten dat niet waar is GEEN RESPECT SPORTOASE!
En die weten ook dat het heel koud is ik werd buiten gesloten in de koud terwijl het regent JULLIE MOETEN ECHT LEREN OM TE GEDRAGE VIEZE HONDE!!

27. april 2024

Zeer slecht

Zeer slecht (Sportoase Groot Schijn). Op alle vlakken. Vuil, pis in onze kleedruimte, pokkeduur: 50,4 euro voor 2 volw en kindje van 4. We vroegen een zwemplankje om beneden even te oefenen, maar dat mocht niet, hoewel er heel veel plankjes ter beschikking waren. Ik zat, bij het buitengaan, ook bijna vast tussen die vreselijke hekjes. Eerste locker werkte niet. Dus alles weer verplaatsen. En het toppunt van alles is dat je dan nog eens 1,70 euro parking dient te betalen als je weggaat! Zot zijn doet niet zeer zeggen ze. Laatste keer geweest. Als je zoveel geld durft te vragen, zorg er dan tenminste voor dat het op iets trekt.

17. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een klucht om binnen te geraken

Een klucht om binnen te geraken, ook met abonnement. En sinds kort ook nog een klucht om buiten te geraken: 30” aanschuiven voor een bareeltje dat amper tot niet werkt. Als je gaat sporten om te ontstressen moet je niet bij sportoase zijn want je komt met meer stress buiten.

11. februar 2024

Sportoase Groot Schijn

Sportoase Groot Schijn

Ik sport in Sportoase Groot Schijn en kaartte het gebrek aan orde en netheid in de fitnessruimte, de toiletten, de kleedkamers, douches en sauna al meermaals aan (via mail en mondeling aan de fitnessinstructeurs). De fitnesstoestellen worden niet of zeker niet frequent gepoetst, de vloer is vuil, de toiletten en douches zijn gewoonweg ranzig, de schimmel staat in de douches. Ik sport op verschillende dagen en uren en heb nog nooit een poetsploeg gezien, toch vreemd. Ook nergens aftekenbladen voor de dagelijke poets te bespeuren. Er is tot op de dag van vandaag totaal geen verbetering, integendeel. Jammer genoeg wordt er zelfs niet gereageerd op mails hierover, waardoor ik genoodzaakt ben dit forum te gebruiken. Wanneer wordt dit ernstige probleem eindelijk aangepakt aub? Jammer dat de lat niet op het juiste niveau wordt gelegd en zo’n knappe infrastructuur op deze manier volledig om zeep wordt geholpen. Er valt zeker ook wat te zeggen over het gebrek aan netheid van de infrastructuurgebruikers, dat is nog een andere discussie.

20. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elfenbad en sneeuwbad sportoase Oudenaarde …

Tijdens de kerstvakantie pakt sportoase uit met elfenbad en sneeuwbad. Toen we deze vm met onze kleinkinderen speciaal daarvoor nr sportoase gingen bleek er niets speciaals te zijn, elfen ad =peuterbad en sneeuwbad = deel groot zwembad voor kinderen....de redder wist ons te vertellen dat hier enkel om de naam ging, dat er niets speciaals aan was. Aan de kassa kan je een jeton kopen van sportoase aan de prijs van 2 euro! De jetons van de supermarkt passen ook in de lockers, en deze krijg je gratis. We hebben 4 lockers moeten proberen vooraleer we een locker vonden die nog met een jetton op slot kon, de andere 3 waren geblokkeerd.

24. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sportoase Wilsele: heel goed

Sportoase Wilsele: heel goed. Inwoners van Leuven zwemmen er, met 20-beurtenkaart, voor 2€/beurt. Heel proper, peuter-, kinder- en volwassenenbad. Sauna en stoombad. En als extra troef voor kinderen: vanuit het zwembad ziet men regelmatig een trein passeren. Ook veel zonlicht in zwembad.

17. december 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Sportoase Groot Schijn, heel leuke middag.

Sportoase Groot Schijn, al verschillende keren komen zwemmen met de kinderen. Heel fijne dag gehad. Groot, leuke glijbanen, niet te druk. Één punt van aandacht, het is er niet erg netjes. Wij komen bewust niet op drukke momenten, echter is het er toch niet altijd proper. Dit dan vooral wat betreft de kleedkamers en het sanitair.

26. juli 2023
Sportoase-logo

Besvarelse fra Sportoase

Dag mevrouw De Quint, wat leuk dat u steeds met plezier naar Sportoase Groot Schijn komt. Onze medewerkers doen er steeds alles aan het ons complex zo proper mogelijk te houden, echter is dat in realiteit vaak een grote uitdaging. Wist u trouwens dat we afgelopen week onze jaarlijkse onderhoudsweek hadden? We hopen jullie dus opnieuw te mogen verwelkomen in een spik en span gebouw!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sportoase groot schijn te deurne is…

sportoase groot schijn te deurne is vuil en smerig.
men vind in de kleedhokjes pampers etensresten maandverband etc
fitness is vuil toestellen worden daar niet gekuist douche vuil en altijd vol met haar de sauna is niet ver zorgd daar er mensen zijn die geen handoek gebruiken en er is totaal geen controle
alloctonen heb daar de bovenhand vlamingen worden uitgescholden als janetten zelfs pedofiel en wij vlamingen moet dit allemal maar tolleren.
coaches zijn niet aktief bezig om de leden goed te begeleiden sommigen zijn zelfs onvriendelijk en laat alles maar in hun beloop
daar is geen respect voor de medemens daar draait het alleen maar om de centen niet om de mensen

13. juli 2023
Sportoase-logo

Besvarelse fra Sportoase

Geachte heer Verbaal,
Wij nemen alle reviews ernstig en het is correct dat er in het verleden momenten zijn geweest die de nodige opvolging vroegen naar netheid toe, in een sportcentrum dat jaarlijks meerdere 100-duizenden bezoekers ontvangt is dat een vaste uitdaging waarvan u terecht verwacht dat ze ernstig wordt opgevolgd.
Wat echter jammer is is dat u 18 maanden lid bent geweest bij Sportoase zonder opmerkingen en dat u, wanneer u de toegang wordt ontzegd wegens meerdere incidenten tussen uzelf met zowel medewerkers als klanten, nu plots een dergelijke beoordeling hebt.
Zoals gezegd, er zijn operationele aandachtspunten en deze worden vastgenomen door een uitstekend team van medewerkers, het is echter weinig geloofwaardig dat iemand 18 maanden regelmatig bezoeker is en dat diezelfde persoon, na het persoonlijk incident teveel, plots een bijzonder negatieve mening heeft.
Een platform voor reviews verdient meer eerlijkheid

Zwemmen op vrijdag middag

Ik kom al jaren op vrijdag middag zwemmen in Sportoase Brasschaat en ben altijd tevreden geweest. Sinds Corona is er wel eea veranderd in negatieve zin. Doordat het recreatieve gedeelte pas opent om 16u komen er veel meer mensen op min of meer hetzelfde tijdstip zwemmen zodat ze klaar zijn tegen 16u. Het is dus veel drukker. Er zit dan ook veel meer volk in de sauna. Het water van de douches is sindsdien onaangenaam koud. Ik hoop dat het snel weer wordt zoals vroeger!

5. maj 2023

Sportoase De Lijster Londerzeel

Sportoase De Lijster Londerzeel. Modern & netjes. 2 saunas en 1 stoombad. Veel voorzieningen voor sport en lessen. Zwembad wel te klinisch. Het lijkt wel een witte, kale bedrijfshal met een paar zwembaden in. Geen gezelligheid. Heel Spartaans. Maar voor wie geen aankleding nodig heeft wel goed.

4. maj 2023