Buitink Sport 2000 Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit gaat over sport. 2000 oosterhout Helaas kan je de gekochte niet aangetrokken kleding niet tegen betaling terug brengen. Je krijgt helaas een tegoed bon. De jas voelde niet goed, maar nu begrijp i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

1) Bestelling: Zeer tevreden over de bestelling; gaat super simpel. 2) Levering: Zeer tevreden over de levering; gisteren besteld (25/10/2017) en de volgende ochtend in huis. 3) Ve... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sport2000 belooft wel, maar komt niet na: -levertijd: producten zouden morgen in huis zijn. Nu bijna een week later is bestelling nog steeds niet binnen; -voorraad: een van de producten die wel zi... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor nog geen 5 tientjes mooie leren Nike voetbalschoenen gekocht. Gratis thuisbezorgd in 2 dagen. Ze zitten heerlijk. Perfecte pasvorm. Kom hier zeker terug!

Under middel

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer slecht

Zeer slecht. Ik had 2 producten besteld als cadeau. Dag erna kreeg ik een bericht dat ze werden verzonden en dag daarna dat ze beide waren geannuleerd omdat het blijkbaar niet op voorraad was.

17. juli 2020

Overall bad

Order zomaar geannuleerd, niet van op de hoogte gesteld ondanks recent contact met de klantenservice.

Klantenservice is een asociaal, ongeregeld zooitje.

Hier ga ik nooit meer bestellen!!

24. juni 2020

PAS OP!! WAARSCHUWING!!

Trainingspak van club x besteld met adidas sponsor. Stof van het pak en ook het logo voelt heel erg nep en goedkoop aan. Bewijs heb ik niet maar zou hier niks kopen, kan je het net zo goed recht streeks van aliexpress bestellen.

24. august 2019

Top blijkt 6 dagen na bestellen niet leverbaar

Ik bestelde een broek en top voor de verjaardag van mijn zoon. Met 3 werkdagen levertijd zou het net op tijd zijn. Ik kreeg 3 mailtjes over welke winkel de artikelen zou leveren, steeds een ander. Daarna bleef het stil. Na een mail naar de klantenservice kreeg ik te horen dat 1 artikel al 2 dagen eerder was verzonden en het andere artikel diezelfde dag was verzonden. Ik had geen verzendbevestiging ontvangen. Gisteren ontving ik de broek. (Te laat voor de verjaardag) Vandaag krijg ik het bericht dat de top niet leverbaar is. Ik mail dat ik niet snap hoe dit kan gebeuren, aangezien de top al verzonden zou zijn. Ik kreeg een standaard reactie dat ze met de online voorraad van de winkels werken en hij nergens meer op voorraad blijkt.
Helaas is ook bij andere webshops de top niet meer op voorraad.
Sport2000 heeft nog een boel te verbeteren als ze klantgericht willen worden.

15. maj 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stelletje oplichters zijn het.Heb een…

Stelletje oplichters zijn het.Heb een trainingstop bestelt van AS Roma in maat M ,krijg ik de volgende dag een standaart email van dat flut bedrijf binnen dat het artikel was uitverkocht in maat M.Ik heb er naar toe opgebeld en kreeg ene Kim aan de telefoon en die zei dat het artikel mischien nog op voorraad was bij een van hun filialen .Ik zou er over nog vandaag over terug gebeld over worden maar dat hebben ze niet gedaan.Vind dit erg schofterig en een webwinkel die een keurmerk aandraagt onwaardig.Kijk uit mensen ,bestel hier niets meer ,je krijgt geen artikelen en je geld ben je ook kwijt............

16. januar 2019

Vieze Schoenen

Schoenen besteld en netjes op tijd geleverd. Helaas bleek ik een showroom model ontvangen te hebben welke gebruikt was, vies was, er een haakje in de stof zat en niet netjes in de doos zaten.
Netjes de klantenservice gebeld maar zijn blijkbaar afhankelijk van de winkel welke deze verzending verzorgt. Nu blijkt dat ik geen compensatie krijg voor de vieze schoenen en dat ze gebruikt zijn. Ook heb ik er een keer op gelopen dus kan ze ook niet meer retourneren.

17. september 2018

waardeloos!!!

waardeloos!!!

Krijg ik een leuk setje van adidas voor mn verjaardag.Bestaande uit een sweater, een broek en schoenen.
Krijg ik vandaag dolgelukkig de schoenen binnen en daaropvolgend 2 mailtjes nog wel dat toevallig de broek niet voorradig is en de sweater ook niet!!!Dit heet sale met valse voorwensellen zou ik zeggen!!
Bedankt voor mijn leuke verjaardagscadeautje zou ik zeggen sport 2000!

31. januar 2018

Ongeregeld zooitje

Schoenen besteld die in de sale waren. Wat ik kreeg was hetzelfde model schoen, maar in een andere kleur. E-mail gestuurd naar de klantenservice die vertelde dat ik het retour kon sturen. Ik heb dat gedaan en op het formulier aangegeven dat ze mij de verkeerde kleur hebben opgestuurd en ik dus niet van maat wil ruilen, maar van kleur.

In de plaats van de juiste kleur schoenen kreeg ik mijn geld teruggestort. Ik weer mailen naar klantenservice over mijn situatie. Blijkt dat de winkel de schoenen niet eens op voorraad heeft. En het ergste is nog wel dat ze het nog steeds op de website aanbieden en zelfs voor een lagere prijs dan toen ik het besteld had!

Ben toen maar naar de concurrent gegaan en die kon gelukkig wel gewoon zijn werk goed doen.

Enige pluspunt is dat de klantenservice (Rachel) snel reageert.

3. januar 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloze webwinkel is Sport …

Wat een waardeloze webwinkel is Sport 2000! Ik had een paar schoenen besteld, krijg ik na een paar dagen een mail dat de bestelling geannuleerd is omdat de schoenen niet meer leverbaar zijn. Vervolgens kijk ik op de site en kan ik ze gewoon opnieuw bestellen.... Dus dat gedaan en dat ook terug gemaild naar de klantenservice, waar ze bevestigden dat de schoenen inderdaad geleverd kunnen worden. Paar dagen later weer een mail dat de order geannuleerd is en de schoenen niet leverbaar zijn. Weer op de site gekeken en daar kon ik ze gewoon weer opnieuw bestellen. Dit dus tot 3x toe!!! En inmiddels 1,5 week verder, maar nog steeds geen schoenen. Echt een waardeloze webwinkel waar ik absoluut nooit meer iets ga bestellen!

6. december 2017
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden klant van Sport2000

1) Bestelling:

Zeer tevreden over de bestelling; gaat super simpel.

2) Levering:

3) Verpakking:

Goed verpakt door Sport2000; een sport2000 doos, met daarin de Nike doos met schoenen. Een zakje met de pakbon én winkelbon.Tevens is hier de Retourbon + andere informatie bevestigd. Allemaal zeer overzichtelijk en keurig dus.

4) Communicatie

Eventuele vragen worden snel beantwoord via de email.

26. oktober 2017

Heeel erg slechte klantenservice

Heeel erg slechte klantenservice. Schoenen
besteld en ineens na een aantal dagen te horen gekregen dat het niet wordt geleverd. Ook het geld werd pas na een week teruggestort.

29. maj 2017

Verkeerde maat

Ik had een trainingsbroek besteld in de maat M
Toen ik vervolgens mijn bestelling kreeg, die niet op tijd was bezorgd, en ik hem uitpakte leek het meer op een broek van maat 156 ipv maat M.
Ik heb daarom ook besloten om nooit meer iets te bestellen bij Sport2000 en ik raad het ook aan iedereen af.

29. maj 2017
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde maat + mijn schoenen verkocht in de winkel...

Ik had online schoenen besteld, hebben zij de verkeerde maat gestuurd. Kan uiteraard gebeuren.Contact gehad met de klantenservice en werd mij beloofd als ik de schoenen retour stuurde ik de goede maat zou krijgen want die had de winkel 'apart gelegd'.

Word ik opgebeld dat ze de schoenen apart hadden gelegd zonder notitie dat het apart hoorde en voor de webshop is. Dus mijn schoenen zijn verkocht in de winkel. Schoenen wel betaald dus officieel mijn eigendom schandalig. Ik doe nu 3 weken over een bestelling van een paar sneakers en uiteindelijk moet jezelf over achteraan gaan.. en heb je nog steeds geen schoenen en geen geld...

31. marts 2017

Ontevreden

Een slechte ervaring met de webshop van Sport2000. Je wordt naar de website gelokt met scherp geprijsde aanbiedingen van artikelen die achteraf niet op voorraad blijken te zijn. Vervolgens moet je 5 werkdagen wachten voordat het aankoopbedrag wordt teruggestort. Slechte service, het voorraadbeheer is niet op orde.

3. januar 2017

Verkeerde levering, geen gehoor

Ik probeer een artikel die ik niet besteld heb te retourneren, na bevestiging van sport2000 dat dit hun fout is geweest. Het retourneren in de winkel is niet gelukt omdat de winkel de retour niet accepteerde. Ondanks meerdere keren een email gestuurd te hebben naar klantenservice nog steeds geen gehoor gekregen hoe dit toch verder af te handelen. Ondertussen wordt ik wel aangemaand en mag ik 30 euro aanmaningskosten betalen voor een levering die ik nooit besteld heb. Gewoon een regelrechte ramp en voor mij nooit meer Sport2000! Nu nog mijn geld terug zien te krijgen.

24. maj 2016
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn :-)

Bestelling geplaatst en "AfterPay" mogelijk als betaalmethode. Eerste paar Heeleys helaas fabricagefout en retour, tweede paar enkele dagen keurig ontvangen.

Vlotte reacties via email, helaas niet telefonisch bereikbaar.

Koop zéér regelmatig op de Sport2000 vestigingen, nu voor het eerst via de webwinkel.

9. juni 2015

Er dette din virksomhed?