SponsorCar.dk Anmeldelser

1.111

3,9

Vi fik en super positiv oplevelse med mange gode grin, da vi købte billetter til Robin in the Hood til halv pris. Det tog kun 2 minutter og vi havde de bestilte værdibeviser som blot skulle afleveres... Se mere

ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.

God

1 t anmeldelser

(1.111)

GODE OPLEVELSER MED SPONSORCAR

Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauranter og været i forlystelses parken Joboland. Alt sammen til gode billige priser.
Vi ser frem til endnu flere billige oplevelser i resten af 2014.
Tak for et godt koncept !
:-) Claus

15. marts 2014

Virker godt

Det virker godt men der mangler nogle annoncer i vestsjælland syntes jeg. Der er en del der stopper lige uden for området som man ikke kan få lov til at køre med selv om kører rundt i det område.

3. marts 2014

Dejligt at vi har Sponsorcar

Hej hvordan går det med jer, har i været nogen spændende steder i år,? nej for pengene er små pga. arbejdsløshed for os begge, okay det er da træls, men hvorfor gør i ikke bare som os - meld jer ind i Sponsor Car, så har i og familien mulighed for komme mange nye steder hen. Det er gratis både at blive meldt ind og være medlem.

3. marts 2014

det virker

det er nemt,det virker samarbejdet med sponsorcar,har lige kørt med streamer for Fredericia teater,fik 2 billetter til young Frankenstein,og havde en formidabel aften,så hvor nemt kan det være,jeg gør det gerne igen.Der er rigtig søde medarbejdere,som tilgiver af man fjumser med at oploade billede,og forklarer hvad man skal gøre,det er skønt når man ikke er så velbefareni it .Det er bare at komme i gang,og tjene dejlige belønninger

28. februar 2014

Hej Anne Grethe

Tusind tak for din anmeldelse. Vi hjælper gerne og er kun glade for at samarbejde med dig.

Medlemsservice
SponsorCar

Gode oplevelser

Vi er meget glade for Sponsorcar, for de har giver os gode gratis oplevelser. I 2013 har vi været i terrariet Vissenbjerg, jernbanemuseet i Odense, Lintrup safari zoo og Jyllands park zoo og det har ikke kostet en eneste krone :) Vi har også fået en stor creme pakke fra Decubal. Vi havde endda mulighed for flere oplevelser, men pga sygdom kom vi desværre ikke afsted :(
Hvis man bare læser betingelserne ordentligt, så kommer der ingen problemer eller dumme overraskelser. Som ved alle andre ting, kan man vel forvente at folk læser hvad de tilmelder sig. Vi har været med i flere år, og har kun positivt at sige. Vi glæder os til at se hvad der venter os her i 2014 :)
Tak.

24. februar 2014

Kære Betina

Mange tak for din anmeldelse.
Det varmer meget og giver os ekstra overskud til at lede efter endnu flere oplevelser til alle jer gode medlemmer.

Vi er allerede i dialog igen i år med de du har nævnt så i igen kan få mulighed for at komme ud og få nogle positive gratis oplevelser.

KH,
SponsorCar medlemsservice.

Alt for tynde kampagner.

De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de fleste kampagner. Der er langt imellem kampagner, hvor man kvit og frit får et produkt fra virksomheden og der har slet ikke været streamerkampagner med muligheder for kroner/øre-afregning.
Ideen har været ganske god, men den har i de senere år slet ikke levet op til vores forventninger.

24. februar 2014

Hej Bo,

Det er korrekt at der er kampagner hvor man f.eks får 500 kr. for at køre med streamer for Canal Digital mod at man bliver kunde hos dem, men det beskriver vi jo nøje og du skal bekræfte at du er indforstået med denne type vilkår. Men når det er sagt så er det faktisk de færreste kampagner der er købsbetinget. Hvis vi kikker på de kampagner vi har tilbudt dig i 2013 ser de således ud:

Jyllands Park Zoo
Fredericia Teater - Young Frankenstein
Lintrup Safari Zoo Park
Decubal
Danmarks Jernbanemuseum

Af de 22 kampagner er det kun 2 som er købs betinget, resten er fribilletter, produkter eller gavekort som ikke er købsbetinget!

Du har kørt med Lintrup Safari Zoo Park hvor du har modtaget fribilletter til, de andre kampagner har du valgt at afvise, Decubal hvor du ville få produkter for over 300 kr. og Danmarks Jernbanemuseum hvor du ville få fribilletter stod du i kø til med desværre fik du først tilmeldt dig kampagnerne efter at de 400 som skulle bruges var besat.

Vi gør vores bedste for at finde gode kampagner til alle og er SUPER kede af at du kun finder vores arbejde til 2 stjerner selv om vi på 1 år har fundet 22 kampagner som passer på din profil.

Ganske Ok

Har ikke tjent det store , for få muligheder for voksen familier i Nordjylland. Men et fedt koncept hvis man kan udnytte det.

19. februar 2014

Fede reklamer - Fede oplevelser

Fedt koncept. God ide, at reklamere for andre firmaer, hvor alle får en eller anden form for et cost benefit ud af det. Jeg synes, det er fedt at jeg selv kan vælge til og fra, hvem jeg vil reklamere for og det er klart man vælger det der har relevans for en selv og ens familie.
Jeg anbefaler SponsorCar til mange mennesker og jeg bliver MEGET ofte spurgt til hvorfor og hvordan jeg kører med de reklamer på min bil... Jeg svarer og jeg har en fornemmelse af at folk reflekterer over det og tror også, at flere bliver medlem af jer.

19. februar 2014

Meget tilfreds med Sponsorcar

Jeg er ved min 2. kampagne gennem Sponsorcar, og har været meget tilfreds.
Jeg får gennem Sponsorcar tilbud om oplevelser som jeg nok normalt ikke ville ha valgt, Jeg fortsætter som medlem hos Sponsorcar, og taler varmt om det til andre.

11. februar 2014

Fantastisk

Sponsercar giver mig mulighed for, at komme ud og få nogle oplevelser, som jeg ellers ikke ville være i stand til grundet min lille indkomst. Det er et helt igennem fabelagtig koncept, og jeg vil til enhver tid anbefale Sponsercar til familie og venner!

Super duper !!!

Så mange gode tilbud og muligheder, så lidt tid til at nå dem alle.

Jeg er utrolig glad for SponsorCar. De har givet mig mulighed for at opleve en masse ting, og ikke kun mig, men også mine venner er glade for jeg kan tage dem med ud og opleve ting.
De er næsten villige til at købe en bil, bare så de kan blive medlem af SponsorCar.

30. januar 2014

Super koncept - kan varmt anbefales

Jeg har benyttet mig af SponsorCar igennem længere tid og jeg har fået nogle gode oplevelser igennem dem. Jeg har været i teatret, i Zoo, til koncerter osv. Mange af oplevelserne havde jeg aldrig haft, hvis ikke jeg havde haft muligheden for at køre med kampagnerme igennem SponsorCar.

Jeg har besøgt steder jeg aldrig har været før og de oplevelser fortæller jeg med glæde om til venner og bekendte. Nu skal jeg f.eks. snart i experimentarium med en kammerat og det glæder jeg mig til, da jeg ikke har været der i mange år.

Kan varmt anbefale SponsorCar og deres koncept!

Tyveri af 973,80 kr.

Skrevet 29/1 2014 kl. 15.50
Efter at jeg i dag har logget ind, kan jeg se at mine 973,80 kr. er blevet fjernet, grundet at jeg ikke har været logget ind inden 5/1 2014. De har løbende sendt mig email med reklamer, men ikke advaret mig om at min saldo vil blive nulstillet, hvis ikke jeg logger ind inden en given dato.

Jeg har været medlem siden 10/12 2006. Hvem kan huske hvad betingelserne er fra den dato? Har de ændret sig? Hvorfor har jeg ikke fået en påmindelse? Der er tale om næsten 1000,- kr. Tyveri!!

Jeg kan se på min gmail at jeg har prøvet at logge ind 30/6, 8/9, 5/10, 6/10 og 27/10 2013!!

Jeg har prøvet at få kontakt med sponsorcar her i dag kl. 15.25 men der er åbenbart lukket efter kl. 15. Jeg prøver igen i morgen!

Skrevet 30/1 2014 kl. 22.50
31/12 2009 sendte i følgende email:
"Du skal logge ind på din SponsorCar konto inden den 4. januar 2010 ellers nulstilled denne.

Hej Morten

Godt Nytår.

Vi kan se at du ikke har været logget ind på din SponsorCar konto de seneste 6 måneder, vi gør dig derfor opmærksom på at såfremt du har penge på din SponsorCar konto og ikke logger ind på din SponsorCar konto inden den 4. januar 2010, så vil din Sponsorcar konto blive nulstillet. Dette er også beskrevet i vores betingelser, se dem ved at klikke her

Vi håber at se at du logger ind ind på din konto, eller kontakter os såfremt du har problemer med at logge ind.

Log ind på din SponsorCar konto og se alle de tilbud som vi har lagt op til dig! - klik her

Medlemsservice
SponsorCar A/S"

Hvorfor har I så ikke sendt en email til mig denne her gang. Fordi I håber på at folk glemmer det, så i kan skrabe pengene sammen. Hvis jeg har fået den én gang, så skulle den vel også komme en anden gang ellers skulle jeres retningslinjer laves om og det har I ikke reklameret med!

Jeg fastholder min postand om TYVERI og fjerner først denne her klage når pengene står der igen!

Skrevet 30/1 2014 kl. 12.08
Som jeg også skriver, jeg kontakter jer i morgen og jeg kan til en hver tid slette dette her indlæg, så snart pengene står på min konto.

Jeg er temmelig sikker på at DU allerede fra start af, aldrig har haft til hensigt at fører de penge tilbage på min konto. Så, om jeg snakker med support først eller skriver her inde på trustpilot er vel lige vidt. Folk skal jo bare vide at I har spidse albuer. De penge var mine uanset hvordan du vender og drejer det. Du har valgt at lukke min konto, fordi DU mener at JEG laver noget ulovligt; det er vist at dreje den 180 grader. At kommentere noget, som er sandt, er absolut ikke ulovligt. Du har vist lært noget af de Store. Det bedste forsvar er angrib! Det ser vi dagligt. Du har vist kalkuleret med, at jeg ikke er den store indtægtskilde, eftersom min fortjeneste var under 1000,- kr. på 8 år. Men du har vist ikke medregnet markedsværdien af dårlig omtale. Jeg kan se 2 brugere med negative anmeldelser venter med at blive godkendt, fordi du har gjort indsigelse.

Først prøver du at skræmme mig med at få trustpilot til fjerne mit indlæg, fordi jeg bruger ét bandeord. Så lukker du min konto. Er det nu også lovligt og samtidig at slette alle bevismaterialerne? Det står der intet om i betingelserne at ens konto kan lukke, fordi man giver en dårlig karakter på trustpilot!

Jeg kan se herinde, at det ikke er første gang at i fjerne folks penge pga. manglende aktivitet. Men jeg kunne også før min konto blev lukket, se at jeg skulle acceptere betingelserne på ny, hvis jeg ændrede mine kontooplysninger hos jer. Jeg menes, at kunne huske, at jeres betingelser er lavet om siden 2006. Da kostede det vist 50 kr. at for overført ens penge til ens bankkonto, også uanset om beløbet var over 500,- kr.

Som jeg også skriver længere oppe; I har tidligere sendt mig en påmindelse om at mine penge vil blive fjernet, hvis ikke jeg logger ind inden for 3 dage. Nu står der i betingelserne, at man skal være aktivt (aktiv = brugt LEAD eler Streamer kampagner); altså er det ikke nok bare at logge ind længere. Altså har jeres betingelser ændret sig. Hvilket jeg ikke har accepteret, fordi det ikke har været et krav. Jeg er ikke blevet varslet ændringer af betingelserne.

Som sagt, har jeg lige snakket med en af jeres medarbejdere, som har været ansat i 2 år. Hun har personligt af dig, fået af vide, at jeres betingelser ikke har ændret sig siden jeres start, for at hun kan svare på netop det med at ”du har ikke været aktiv i 6 måneder”. Hun oplyse endvidere, at der godt kunne være problemer med at logge ind. Løsningen var at fjerne fluevingen ved ”Husk mig” under Adgangskoden.

Jeg ser dit tegn, på at du har lukket min konto, er at du evt. har noget at skjule!

29. januar 2014

Kære Morten,

Din overskrift og dine anklager beder vi dig fjerne da vi på ingen måde kan anerkende dit sprogbrug og din måde at være på!

I vores betingelser står meget tydeligt, at vi har en gratis service for dig men forventer at du minimum hver 6 måned logger ind på din konto, og tager stilling til de kampagner vi sender til dig. Vi skriver også meget tydeligt, og du har selv bekræftet disse vilkår, at vi tømmer alle kontoer som der ikke gøres brug af i 6 måneder i træk.

Jeg kan se at vi har sendt dig følgende kampagner, hvor du selv har valgt ikke at ønske at logge ind på din konto og besvare bekræfte eller af bekræfte, selv om vi i mails har bedt dig om at logge ind på din konto:
10. juni 2013 Springeren
08. august 2013 Århus i Hermanns, Dyrene i Hakkebakkeskoven
03. september 2013 Aalborg Teater - Den spanske Flue
08. september 2013 Decubal
01. oktober 2013 Lene Hansson Academy
04. oktober 2013 Black Box Theatre - Viva, Vive!
04. november 2013 Teater Katapult, Casper Christensen Komplekset
17. november 2013 Canal Digital

Vi kan sagtens have forståelse for din frustration men det er trods alt kun dig selv som har valgt ikke at bruge vores service i 6 måneder i træk eller kontakte os i 6 måneder såfremt du havde svært ved at logge ind, selv om vi har kontakte dig alle ovenstående gange og bedt dig logge ind.

Vi må derfor på medlemmer, som er tilfreds med måden vores service virker på, og egne vegne bede dig tænke dig om inden du fremsætte beskyldninger som ikke kan retfærdiggøres og ikke er sande!

Skrevet den 30. januar 2014:
Det er jo ikke nogen klage du har fremsætter, du har valgt at benytte en 3. part "trustpilot" som dit middel til at forsøge at sætte SponsorCar i en offentlig gabestok. - Vi vil som udgangspunkt tage dine beskyldninger og anklager meget alvorlige og vil derfor undersøge hvilke tiltag der bør tages når du som privatperson vælger at lave falske beskyldninger offentligt.

Vi har samtidig valgt d.d. at lukke din sponsorcar konto da vi selvfølgelig ikke kan have medlemmer som vælger at forsøge ulovligt at true sig til penge fra os.

I love it..!!

Her i vores familie på 5 personer, ELSKER vi Sponsorcar, da de giver os oplevelser, som vi ellers ikke ville få.. :-)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

28. januar 2014