SponsorCar.dk Anmeldelser

1.111

3,9

De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de f... Se mere

Vi fik en super positiv oplevelse med mange gode grin, da vi købte billetter til Robin in the Hood til halv pris. Det tog kun 2 minutter og vi havde de bestilte værdibeviser som blot skulle afleveres... Se mere

Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauran... Se mere

ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.

God

1 t anmeldelser

(1.111)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bare fint

Sponsorcar er helt klart en virksomhed som har MASSER af potientiale til at få rigtig mange virksomheder til at vælge denne forholdsvis billige reklameform.

3. juli 2013

FEDT!

Super fed måde hvorpå jeg kan optjene mulighed for oplevelser til mig om min familie.... Finder dog nogle af kampagnerne for lange således at jeg ikke har mulighed for at køre med andre streamers... Vil jo ikke broderer min bil helt med reklamer...;-)

30. maj 2013

Top dollar :-) herligt koncept

Super koncept.
At køre med streamer, få dejlige oplevelser el. gavekort. Kan helt sikkert anbefales. Og super, at du selv kan vælge hvilke streamers du vil køre med.
Dog er det til tider lidt surt, at det er postnummer bestemt, hvilke reklamer du kan vælge.

28. maj 2013

Fantasisk koncept som giver kultur tæt på

Jeg har været medlem nu, i ca. 1 år, og har været utrolig glad for dette medlemskab:-) Det har givet mig og familien mulighed for, at opleve kulturen i byen, hvilket vi ellers ikke havde haft mulighed for, da vi på; grund af økonomi, sjældent kommer i f.eks. teater og til andre kulturelle tilbud i byen.
Senest har vi været på Bellevue teatret og set Elins Fest, total sjov forestilling.
Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, både i Teatret, og f,eks. på; KMM i Valby. Som var en stor oplevelse:-)
Jeg har anbefalet Sponsorcar til hele min familie, og alle mine venner, og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de ikke vælger at blive medlem, kun nogle af dem, har taget imod tilbuddet, jeg taler fortsat højt og længe, for at overtale dem. De fleste synes det er grimt med streamers på bilen, og er bange for deres bil lak, her må jeg blot konstatere, at jeg nu har haft streamers på min bil, og endda en hel ny bil, og vi har ingen problemer haft, med at fjerne streamers igen, lakken bliver fint siddende, så ser ingen grund til bekymring af den grund. Bare streameren kun sidder de ca. 30 dage, så; er den nem at fjerne igen. jeg har een gang prøvet at glemme at fjerne en streamer, som så sad på; i 2-3 måneder istedet for. Den sad meget fast, men var til at få af, og der skete ingenting med lakken. Så; alle I bekymrede mænd derude, det er ikke spor farligt for jeres lak på bilen, så kom bare igang med Sponsorcar og streamers, og kom ud og oplev noget kulturliv, få store og små oplevelser, få grinet, grædt, og ikke mindst få oplevelserne helt tæt inde på livet, og så er det endda gratis at opleve, kræver blot en lille smule arbejde, med at påføre og fjerne streamers, og tage billeder, som skal uploades, men det er et lille stykke arbejde, i forhold til de store oplevelser som ligger og venter derude.
Så kom i gang med at blive medlem, det er store oplevelser, som kan opleves gratis.

22. maj 2013

GENIALT

Koncerten med Rasmus Walter på Stars var virkelig en fed oplevelse og jeg synes han gav et fedt show. Rigtig god stemning.

22. maj 2013

godt koncept!

Jeg synes det er en super måde at reklamere på. Desværre har der ikke været så mange kampagner som har passet til mig, endnu. Men det bliver forhåbentlig bedre.

Godt koncept

Jeg har kun benyttet én kampagne i min tid som medlem, men den var jeg også meget tilfreds med. Fantastisk at kunne tage sin søn med i teateret - det havde vi ikke fået råd til ellers.
MEN der er desværre ikke så mange kampagner der frister mig, så derfor må jeg nøjes med at give 4 store stjerner :-)

Super godt koncept

Det er et super godt koncept. Er dejligt når man kan køre rundt og vise forskellige virksomheder/foreninger frem på denne måde og samtidig gøre en forskel set f.eks. kampgne med kræftens bekæmpelse.
Kan varmt anbefale andre at tilmelde sig Sponsorcar.

Fantastisk

Jeg elsker at jeg kan modtage fribilletter og samtidig gøre god reklame på fede ting/ forlystelser.

15. april 2013
SponsorCar.dk-logo

Besvarelse fra SponsorCar.dk

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre!

Noget for noget . . .

Kommunikation og samarbejde i øvrigt virker OK, men der er langt mellem "snapsene" når man bor her i den Østdanske provins (Bornholm) ;-)

3. april 2013
SponsorCar.dk-logo

Besvarelse fra SponsorCar.dk

Hej Poul
Tak for din anmeldelse!
Jeg er da glad for at se at vi nu 2 måneder i træk har skaffet dig fribilletter til Musikhuzet på Bornholm, men korrekt Bornholm kan være svær at skaffe kampagner til løbende. Skulle du kende nogen der vil skaffe os kunder på Bornholm så lad os det endelig vide. Håber du / I får en god aften i Musikhuzet den 26. april