Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma, de laver fejl på hjemmesiden, slettet ting på hjemmesiden, i forbindelse med at de redigerer på siden. Et eksempel, de skal ændre farver på teamet. De retter kun farve på kassen. De lover at rette farverne med det samme, hvilket, jeg betragter som at det gør man samme dag eller dagen efter. Det sker ikke. Jeg venter i dage og uger, uden at der sker noget, får blot beskeden, det er på deres to do liste. Det samme sker med andre af de opgaver, de skulle hjælpe med. Og så er det klart, at jeg som kunde selv går i gang med at finde ud af, hvordan jeg selv kan løse de ting som skal gøres. For hvilket firma har lyst til at stå med halvfærdige opgaver, som kunder der kommer på hjemmesiden, kan se at det ikke er færdiggjort. Ikke nok med det, så kommer til at betale for ydelserne. – Som firmaets ejer så flot skriver i en mail, du betaler ikke produkter, men vores tid. – Så stiller jeg modspørgsmålet, hvad kundens tid, er det rimeligt, at kunden skal sidde i uvished, for hvornår opgaverne bliver løst. Hvis et firma har så meget rod i deres planlægning af opgave, så burde de måske ansætte en medarbejder, der kan holde styr på deres produktionsplaner.
Der hvor jeg virkelig bliver vred på firmaet er, da samarbejdet startede for 3 måneder siden, fik de lov 1 weekend at opsætte en kopi af min hjemmeside på deres server, så de kunne teste den. Test siden blev ikke fjernet fra serveren, på trods af at jeg gentagne gange, gjorde dem opmærksom på, at den skulle tages ned, da den skabte problemer for mig på nettet. - Det er simpelthen ulovligt, det de har gjort, man må ikke bruge andres hjemmesider som test, uden ejerens tilladelse.
Mit råd til dig, lav kun skriftlige aftaler med webfirmaer, uanset hvor flinke de lyder i telefonen, så er du sikret, hvis der opstår uenighed om fakturaen.
Jeg uddyber gerne min kritik af firmaet, du kan finde mig på Google.
31. maj 2023