Spisegalleriet Anmeldelser

4,3

Spist der 5-6 gange nu er ikke blevet skuffet endnu. Hyggelig stemning ikke meget larm tros fyldt restaurant godt udvalg af kød og tilbehør (Men måtte dog godt være lidt mere tilbehør at vælge imell... Se mere

Her kan man trygt gå ind, venlig betjening, hyggelige omgivelser, og fantastisk mad, konceptet er enkelt, men godt, her får man "value for money" Har prøvet alle 3 gallerier, og altid været t... Se mere

Vi har besøgt spisegalleriet og fik en skøn oplevelse. Tjenerne var venlige og havde humor :-) Maden var super!

Vi havde bestilt bord kl. 18.30, for at fejre vores datters fødselsdag, vi havde bestilt flag på bordet, der var ingen flag, så fik vi udleveret et menukort, vi forventede at der kom en for at tage im... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Spisegalleriet er en hyggelig familierestaurant i centrum af Vejle. Vi er et bøfhus med saftige og møre bøffer. Vi tænker lidt anderledes og har bl. a. også krokodille, kænguru, kamel, struds osv. Vi har en frisk salatbar med Vejles bedste udvalg. Vi har valgt vores personale ud fra deres smittende smil. For os er den gode madkvalitet alfa omega samtidig med, at prisen skal være fornuftig.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En varm og velsmagende oplevelse

Spændende koncept, overkommelige priser, god stemning, lækker mad. Hvis man vil have en spændende luksus-udgave af Jensens uden at betale mere af dén grund, er Spisegalleriet lige stedet.

Hjertevarm, humørfyldt og venlig betjening er et ekstra plus.
Absolut værd at køre helt fra Djursland for!

16. februar 2010

Dejligt spisested i Vejle

Har prøvet alle 3 gallerier, og altid været tilfreds, fint udvalg af kød, meget flot salatbar, med friske og indbydende salater, samt fint udbud af diverse saucer, kartofler og stegte grøntsager.

mvh
Jens-Anker Gjelstrup
Vejle

29. januar 2010

Lækker mad til fornuftige priser

Jeg har besøgt Spisegalleriet mange gange, og har altid fået lækker mad og god betjening. Der er altid masser af forskelligt kød at vælge imellem, og uanset hvad man vælger, er det altid veltilberedt og velsmagende. Ventetiden er meget kort og anvendes til at udvælge salater og andet tilbehør i buffeten.

Spisegalleriet er et godt valg for alle, men specielt for børnefamilier, da udvalget er stort, priserne rimelige, ventetiden kort, og der er gode faciliteter til børnene.

28. januar 2010

Helt perfekt!

Lækkert mad og service man på ingen måde kan klage over! Ekspedienter med overskud og som sørger for en helt fremragende middag.
Der er god stemning, stort udvalg af lækre råvare og masser af spændende kød! Overraskende lave priser til kvalitets mad.
Kan klart anbefales til alle.

27. januar 2010

Suværen service og kanon mad.

Servicen er i top, man bliver mødt med et smil, og ekspedienterne har overskuddet i god behold, og der bliver virkelig taget tid til en. Der er også tid til jævnligt at komme forbi, og sørge for at alt er i orden.
Hertil er der et kanon udvalg af mad i form af salat, kød mv., og priserne er heller ikke til at gå fallit over - man får endvidere noget for pengene!

Fuld score herfra.

26. januar 2010

helt suveræn service, mad i topkvalitet

Vi tog på Spisegalleriet, bare for at prøve noget nyt. Og hold da op en overraskelse vi fik. Fantastisk salatbar, lækkert, friskt tilbehør, og kød efter enhver smag. Topkvalitet fra start til slut.
Vi kom en mandag, så børnene spiste gratis, fik fri is og en lille ting. Legerummet var perfekt, så for en gangs skyld kunne vi voksne sidde og nyde maden i fred og ro. Betjeningen var hurtig, smilende og venlig.
Og så var det oveni købet billigt. Ca. 500 kr gav vi alt incl. for 2 voksne og 2 børn.
Spisegalleriet kan klart anbefales.

23. april 2009

bedste restaurant besøg længe.

I forbindelse med mit arbejde spiser jeg meget ofte på restaurant og det er meget længe siden at jeg har været så tilfreds som den aften jeg var på spisegalleriet. Super service, hurtig servering, pæne lokaler og stort udvalg. Hele herligheden blev tilmed indtaget til utrolig lave priser.

Jeg kan kun klart anbefalde denne restaurant til alle, der søger en god madoplevelse.

Bon appetit.

22. april 2009

Verdensklasse

Det må jeg sige det kunne vi godt bruge i Århus, det var bare klasse super møret og WOW en salatbar. Vi havde to børn med det var måske et lille minus for de ville ikke med hjem (fordi børnerummet var så godt)

22. april 2009

Kan klart anbefales

Jeg har været der et par gange med veninderne og det er lækkert mad. Man kan spise sig mæt og kommer ikke af med en formue. Lækkert kød efter egen smag. Skal helt klart derind med familien. Mandag til onsdag er det jo gratis for børn. Hvor mange steder finder man det ??

4. februar 2009

Super mad

Jeg har nu besøgt Spisegalleriet nogle gange og må sige at det er et sted jeg bestemt kan anbefale andre at tage ind og spise. Lækker med til lave priser, men kvaliteten er helt i top.

Man får også sin mad rigtig hurtig og skal ikke vente for lang tid.

23. januar 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)