Jeg bestilte i lørdags og fik mine 2 wii spil tirsdag - fragtfrit! Selve bestillingen på hjemmesiden forløb enkelt, overskueligt og hurtigt. Meddelelser vedr. ordrestatus kom hurtigt og var me... Se mere
Har ledt længe efter Tekken til ps2 og fandt den hos spillageret.dk bestilte den om aftenen og fik den næste dag :0) Total iorden også med priserne.
Jeg bestilte sen eftermiddag og modtog pakken dagen efter med posten ! Fandt siden via vores spilleklan -=We CiP=- som spillageret sponsorerer !!! Super gode priser og super leveringstid !!!!!... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb dine spil på spillageret.dk til nogle af Danmarks bedste priser. Her er alt hvad et rigtigt gamer hjerte kan begærer, fra vilde shooter spil til real time strategi spil, vi har også spil til de helt små nybegyndere. Altid mere end 2500 titler på lager klar til forsendelse.
Marbækvej 6, 6510, Gram
- 7382 0022
- www.spillageret.dk
Andre kiggede også på
Misvisende
Det viser sig fragten kommer oven i prisen, selv om der står incl. fragt.
Super hurtig levering
Super service og hurtig levering
Jeg havde søgt efter en pc-spil til en gave og tiden var ved at løbe ud. Jeg fandt på spillageret.dk og ringede for at høre hvor hurtigt de kunne levere.
De lovede at hvis jeg bestilte det inden for en halv time, så ville de sende det med det samme og dagen efter lå det i min postkasse.
Superhurtig - og billig!
Bestilte spil og controller onsdag aften - leveret fredag.
Rigtig god service og meget hurtig levering
Bestilte guitar hero: warriors of rock før det udkom og fik det på release datoen, super service!
Købte et spil som ikke var noget alligevel. Fik det byttet og sendt til en anden person uden probs ;) Herlig side.. Klart anbefales..
Hurtigste Levering
Jeg bestilte to spil på deres side onsdag kl. 20.30 og havde dem i postkassen torsdag kl 10 da jeg stod op. Det var en stor positiv overraskelse for mig da jeg er vant til at skulle vente meget længere end siderne lover. Samtidig var det til den laveste pris jeg kunne finde.
lover ting de ikke kan overholde...
Jeg bestilte i maj noget tilbehør til min Wii, og da pakken ankom manglede noget af ordren. jeg kontaktede spillelageret og fik at vide at det var gået i restordre, men ville være på lager igen i uge 20, og jeg ville efterfølgende modtage det senest uge 21.. Det skal sige at spillelageret allerede havde trukket det fulde beløb for alle tingene..
Da jeg kontakter spillelageret i uge 22, får jeg at vide at de ikke kan skaffe det alligevel, og derfor har sat pengene tilbage på min konto..
Dette er i mine øjne useriøs og firmaet burde tilbyde mig et alternativ for DERES fejl.. alt andet er uacceptabelt.. Jeg er nu 5 uger fra jeg lavede bestillingen og står stadig uden tilbehøret... TAK...

Upåklageligt
Alt fungerede og varen ankom meget hurtigt. Vil bestemt handle med Spillageret igen.
[ord fjernet] firma
Spillageret har IKKE styr på en [ord fjernet]. De benytter sig i stor stil af "Copy - Paste" og forventer at folk læser, hvad der står i overskriften til trods for at teksten og billedet beskriver noget helt andet !?!?!?
Endvidere fylder deres handelsbetingelser tæt på 8 A4 sider, hvor de tager forbehold for stort set alt.
Hvis man kommer med bare den mindste kritik af firmaet eller den måde de håndterer deres firma på - ja så bliver man ringet op og [ord fjernet] til på det groveste !!
Jeg vil til en hver tid anbefale alle IKKE at handle hos spillageret !!

Perfekt
Bestilte og to dage efter var spillet i postkassen....alternativet: gå rundt i byen og lede, ofte forgæves, efter lidt ældre spil, og er det så til den rigtige pris....
Trak penge og havde ikke varen på lager...
Det er ikke første gang jeg har oplevet at Spillageret har lavet nummeret med at sætte varen som afsendt og dermed trække pengene fra ens konto og så ca. en uge efter skriver de at de desværre ikke har varen hjemme og at man selvfølgelig vil få sine penge igen... Synes simpelthen det er SÅ frækt!

Ingen problemer
Købte 3 PS3 spil som jeg modtog dagen efter uden problemer og fik opdateringer på mail på status af min bestilling undervejs.
Rigtig god service
Jeg bestilte "Naruto: Ultimate Ninja Storm" til PS3, og blevet løbende opdateret mht. min ordres status. Alt fungerede fint, og det kan varmt anbefales!
Venlig betjening og hurtig levering (inden for 2 dage).
Superhurtigt
Kun roser herfra. Bestilte onsdag aften og modtog varen fredag formiddag med posten - og det tilmed til en langt lavere pris end vi kunne finde andre steder på nettet
Sådan!
lynhurtig afsendelse: 36 timer efter bestilling lå varen i postkassen. Varen kunne trackes undervejs, men jeg nådede det knap ;) Mikkel
Gode priser og hurtig levering
Bestilte mit ps3 spil en søndag og fik det om onsdagen så det var ubeklageligt , ikke sidste gang jeg handler hos spillageret.dk . '
Mvh
Mikkel
perfekt
mine varer kom så hurtigt og var bare i orden. tak for det.