SPEKVA A/S - World Anmeldelser 2

3,8

1. Køkkenbordpladebutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bordplader til køkken og bad. SPEKVA producerer individuelle tilpassede køkkenbordplader og bordplader til bad efter mottoet: - Made just for you - via god håndværk og høj kvalitet. Kombineret med en løbende produktudvikling kan SPEKVA i dag tilbyde et stort og aktuelt produktsortiment af individuelle køkkenbordplader og bordplader til bad. Det kræver erfaring, at producere komplicerede bordplade løsninger i høj kvalitet. Det har SPEKVA opnået gennem arbejde med køkkenbordplader og bordplader til bad siden 1965. SPEKVA står derfor inde for bordplader i meget høj kvalitet. Se vores sortiment og muligheder for at præge din køkkenbordplade eller bordplade til bad her på siden.

3,8

God

Dårlig og langsom service! Precision i bund.

Jeg fik en bordplade for over 3 måneder siden (14.7.2011). Så stenen i Svane butikken. Det er en hvid komposit-granit (Granit der er hårdere end normalt)
Da jeg fik bordpladen var den fyldt med sorte ridser fra transporten og vasken blev lagt i men ikke i samme niveu som bordplade cirka 2-3 mm under og er den fyldt med hakker i udskærringen til vasken.
Spekva blev kontaktet men desværre var der ferie osv. Så der gik mere 3 uger før vi havde en der kom og fjerende ridser (16.8.2011). Vasken fik vi bare af vide at den var inden for tolerancen!
Hakkerne prøvede han at slibe, men de er der stadigvæk.
Dette er jeg desværre ikke forstående overfor så jeg kontakter Svane. Først 4 måneder senere 15.11.2011, kommer der servicemontør fra Spekva og skal prøve at udbedre fejlen igen. Jeg synes jeg har fået alt for ringe service af Spekva, da de ikke vil stå inden for deres fejl med det samme og der skal gå så lang tid. Nu må vi se om vasken den bliver hævet i niveu med bordpladen og hakkerne bliver fjerene helt. Ellers så håber jeg at de erkender fejlen og at jeg har givet dem rigeligt tid til at bruge deres udbedringsfrist og derfor bestiller en ny ellers må vi jo se købet som ophævet og håbe der er en anden producent der vil stå inden for deres kvalitet! Utroligt at vi skal vente på at få vores køkken 100% færdigt så længe. Jeg har nemlig stadig en Quooker og en køkkenkværn som jeg ikke kan installere da vasken skal i Niveu og derfor må tages af for at hæves! 4 måneder synes jeg ikke er inden for rimelighedens grænser! Hvis dette bliver rette op så må jeg sige at vi er glade for bordpladen den er flot og nem at rengøre. Jeg vil dog advare om at der hurtigt kommer ridser men de er til at fjerene (med skurremiddle og 30 min arbejde) dette var jeg desværre ikke oplyst om ved købet så kunne det godt være jeg havde valgt en anden farve. Jeg har heller aldrig været oplyst om at der skulle være en tolerance på op til 3 mm mellem vask og bordplade! Om det er noget service montøren har fundet på det ved jeg ikke - Jeg har lade mig fortælle at der ikke er andre bordplade producenter der har denne tolerance. Men det har gjort at jeg ikke vil andbefale Spekva til nogen med alle disse fejl og uden forklaring.
Jeg har også nogle venner der heller ikke er tilfredse med Spekva som har købt køkken lidt efter os.
Spekva har udbedret hakkerne men de vil ikke lægge vasken i niveau da dette ikke var aftalt på forhånd. Dårlig kommunikation mellem Svane og Spekva. Svane siger også at de er stoppe med at bruge Spekva som producent. Forståelig nok!

Køb ikke Spekva medmindre du har alt på skrift og selv de mindste detaljer er aftalt, fx. hvis der skulle være hakker inden så bør der stå den bliver udskiftet eller pengene tilbage. Jeg er blevet klogere!

15. november 2011

Er dette din virksomhed?