En skøn betjening af den sødeste unge…
En skøn betjening af den sødeste unge dame 🙂
Der vil jeg komme tilbage til 🙂

Besvarelse fra Speedyneedle
Velkommen til Speedyneedles kreative univers Her finder du garn i alle afskygninger. Og så kan du møde min helt store passion: stolte, gamle sokkestrikkemaskiner fra omkring år 1900 og yngre. Få indblik i hvordan en strømpe bliver til på sådan en maskine. Og hvem ved? Måske bliver du ligeså tryllebundet af den som jeg.
Hovedgaden 61, DK-8654, Bryrup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En skøn betjening af den sødeste unge dame 🙂
Der vil jeg komme tilbage til 🙂

Besvarelse fra Speedyneedle
Tak for fin levering af et flot garn. Fin service. Bestemt ikke sidste gang jeg køber garn her
Mvh Lone

Besvarelse fra Speedyneedle
Hvis man kunne give nul stjerner, så havde jeg gjort det. Jeg kan kun melde mig ind i koret om, at have bestilt garn og her 14 dage senere at annullere ordren, da jeg intet har hørt fra Maria. Speedyneedle kan overhovedet ikke anbefales, for kundernes behov for at modtage sine bestilte varer, eller information om mangel på samme, det er begge ting, man kan kigge rigtig langt efter. Håber hun er hurtigere til at frigive de beløb, som hun selvfølgelig har reserveret for ikke eksisterende varer
Svar til din besvarelse:
Maria dine undskyldninger og forklaringer virker ikke på mig. Efter at have ventet 1 uge på at modtage mine bestilte varer, aftaler jeg med dig i en telefonsamtale, at hvis du ikke sender dem dagen efter, så vil du give besked. Her var din forklaring, at du havde forstået min bestillinger forkert selvom du bare kunne tjekke dem i dit bestillingssystem. Igen blev jeg som din kunde mødt med tavshed og manglende varer. Nok fordi de er under produktion hos Shoppel Wolle. Min mail fra 22 okt er heller ikke besvaret. Hvis det er sådan, du mener, at man bedst plejer sine kunder, så er du slet ikke et sted for mig at handle uanset hvor mange gange du beklager. Hvis man ikke har overskud til at have forretning, så bør man lukke den. Også selvom det kun er midlertidigt. Det er dine kunder langt bedre tjent med. Jeg handlede med den danske distributør af Schoppel Wolle, som slet ikke havde solgt Wärmebild, som jeg havde bestilt fra dig deraf nok manglen på forsendelsen af min bestilling.

Besvarelse fra Speedyneedle
Jeg afgiver en ordre d.13.10.24. To dage senere modtager jeg ordrebekræftelse samt kvittering for godkendt betaling.
Da jeg ikke modtager min ordre, rykker jeg via. mail d. 22.10. Jeg hører intet. Idag d.1.11.24 forsøger jeg pr. Tlf. Et fastnet og et mobil nr. Fastnet nr. Tilhører dog en ældre kvinde, som Intet har med Speedyneedle at gøre. Jeg lægger en telefon meddelelse på mobilen, som ikke bliver taget. Nu er jeg spændt på, om jeg bliver ringet op. Min betaling er dog ikke trukket, men virkelig dårlig service.
Vh Alice Olsen

Besvarelse fra Speedyneedle
27 september bestiller jeg noget garn hos speedyneedle. Den 29 får jeg besked om det er afsendt. Men jeg modtager ikke noget garn. Jeg maler til maria flere gange og efter flere dage får jeg svar på hun ligger i flytning og garnet desværre er i rest men vil komme dagen efter. Den 12 oktober er der stadig ikke garn, trods hun har fået varer og derfor annullerer jeg min ordre. Nu Den 24/11 er pengene så trukket fra min konto - sikke meget ballade for varer hun alligevel ikke kan skaffe, men masse elendige undskyldninger og så i sidste ende bliver man trukket for varer man aldrig har fået. Aldrig om jeg vil anbefale nogen handle her!
Rigtig god service.
Det kan ikke være bedre.
Kan varm anbefalde at man handler hos dem
Rigtig god kundeservice, man kan næsten se smilet for sig. Modtog sokkerne få dage efter bestilling og de passer perfekt, tusind tak Maria 😊
Jeg bestiller varer d. 4. maj kl. 14:15. Den 5. maj kl. 17:05 får jeg på mail besked om at mine varer er afsendt. Jeg får at vide fra UPS at jeg vil få mine varer leveret d. 6. maj. Herefter forsvinder min pakke, jeg hører kun fra UPS at jeg ikke får pakken den 6. maj og jeg vil høre nærmere. Pakken kommer heller ikke den 7. og jeg kontakter da Speedyneedle, da online sporing angiver at varen ikke er i UPS’ besiddelse. Min tanke er at så må den jo være ved Speedyneedle og ikke afhentet af UPS endnu. Jeg er sur på mig selv, da jeg har betalt ekstra for at få hjemmelevering af UPS. Speedyneedle’s ejer bliver yderst fornærmet over, at jeg skriver til hende om hun bare har angivet pakken afsendt, for at hæve pengene. Måske er reaktionen forståelig, men det kan du altså ikke skrive til en kunde. Hun skriver også at hun ikke gider skændes med mig, hun har skrevet til mig at hun vil vende tilbage, når hun hører noget fra UPS. Det bliver senest mandag. Jeg skændes overhovedet ikke, jeg er bare rigtig sur over at jeg har betalt ekstra for hjemmelevering og nu står uden varer. Samtidig står jeg overfor en sælger som ikke yder nogen særlig service, udover det hun skal. Det jeg ville vide var, hvad hun ville gøre, hvis UPS ikke kan finde min pakke. Om jeg skal søge erstatning hos UPS eller hun bare betaler mine penge tilbage. Men det fik jeg ikke svar på. En ting er sikkert hvis ikke min varer er mig i hænde senest d. 20. maj, så søger jeg indsigelse igennem banken, om at få mine penge retur.
Det kan godt være at Speedyneedle siger at det ikke er hendes skyld, men det er altså heller ikke min. Jeg har bare fået en dårlig service af Speedyneedle og er 390 kr fattigere. Og ingen varer.
Jeg vil tro at det er mit sidste køb hos Speedyneedle. Men min købshistorik gør også at jeg tror Speedyneedle overlever det.
Super hurtigt levering, bestilt fredag aften - pakken fremme tirsdag.
Virkeligt, virkeligt lækkert garn.
Utrolig god kundeservice med ny levering af en varer, der manglede i min bestilling.
Super service, dejligt garn og rimelige priser..meget hurtig levering...helt klart en gentagelse at bestille garn ved speedyneedle
Alletiders garn leverandør. Alt fås til strikkenørder. Dyrevenlige & bæredygtige garner. Plantefarve Kits , fikse pinde, skønne maskemarkører. You name it, Maria har det.
Min absolutte yndlings garn-pusher :)
Speedyneedle har det suverænt bedste udvalg af kvalitets strømpegarner i en dansk netbutik (jeg designer sokkeopskrifter og bruger rigtigt meget strømpegarn), priserne er absolut ok og der er oftest rigtigt gode tilbud.
Servicen er både venlig, personlig og forbilledlig og skulle et garn være i restordre, så gør Maria hvad hun kan for hurtigt at fremskaffe det eller foreslår kompetent et alternativ.
Mine allervarmeste anbefalinger :)
Jeg havde bestilt noget garn som desværre gik tabt i posten, og da jeg henvendte mig til butikken fik jeg den fineste service. Farven jeg oprindeligt havde bestilt var udsolgt for garnet er udgået, men Speedyneedle forsøgte at skaffe den fra sælgerne. Det lykkedes desværre ikke, så jeg valgte en anden farve og fik det tilsendt hurtigt. Endda i påskeferien.