1. Underholdningsbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

specialpriser.dk er din første og bedste informationskilde om special priser. Her finder du også andre interessante links. Vi håber, du finder, hvad du søger!

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Svindlere!

Ja man kan jo desværre ikke give 0 stjerner. Hvis de overhovedet leverer, så opkræver de mere end det der fremgår af websitet.
Er desværre røget i hos 2 gange (en overopkrævning, og en opkrævning uden levering), da jeg ikke opdagede at det var de samme svindlere der stod bag nye domæner. I den forbindelse skal der lige advares mod:
it-priser.com og nytedb.dk
det er de samme plattenslagere der står bag disse 2 sites, og sikkert flere fremover efterhånden som deres rygte indhenter dem.

3. juli 2008

No title

De er nogen bedragere!!! Jeg har stadig en hel masse penge tilgode hos De idioter, som jeg nok aldrig får alligevel. Det er helt tilbage fra september 2007. Købte nogen varer, som jeg returnerede til dem. De har også bekræftet at de har fået varerne. Og de lovede mindst en million gange at pengene ville blive sat ind på kontoen. Er de blevet sat ind??? Nope. Bedragere og fuskere!!!!

3. april 2008

No title

Specialpriser.dk er den mest fuskede butik jeg nogensinde har handlet os.

Købte en Western Digital 500gb på Specialpriser.dk. Jeg ringede til dem for at bekræfte levering/lagerstatus og de sagde at den ville blive sendt samme dag. En uge efter havde jeg stadig ikke modtaget min harddisk, pengene var trukket fra min konto, de svarede ikke på telefonsupporten og det postdanmark tracking nummer jeg fik tilsendt fandtes ikke hos postdanmark.

Min bank gav mig heldigvis mine penge tilbage.

HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE SITE!!

1. januar 2008

No title

Købte for over en måned siden et grafikkort til 600,- kroner. Og har ikke modtaget det endnu.

Jeg modtog ikke nogen kvitering, og har stadigt ikke modtaget en, på trods af at jeg har gjort opmærksom på problemet ved flere lejligheder, både telefonisk op pr. email.

Efter en uge skrev jeg en email og spurgte hvad der skete, siden jeg endnu ikke havet modtaget varen. Dagen efter ringede jeg, og spurgte, og et par dage senre havde jeg en pakke i hånden.. men det var den forkerte vare!

Da jeg skulle bruge mit nye grafikkort seneste weekenden efter, ringede jeg og fik lovning på, at hvis jeg sendte pakken retur, ville jeg få den rigtige vare.. dette er ikke sket endnu.. 3 uger senere.

Jeg har ringet flere gange, hvor jeg er blevet løjet for. For eksempel af en kvinde der fortalte mig at ejeren hele tiden skiftede nummer, og hun ikke var klar over hvordan jeg kunne træffe ham. Senere en anden mand der fortalte mig at specialpriser.dk havde skiftet nummer, og at det snart ville blive ændret på deres hjemmeside, og gav mig et andet nummer som er nummeret til en slukket mobiltelefon, som nu har været slukke i de 3 uger jeg har haft nummeret.. det var løgn at nummeret ikke var det rigtige, for jeg har siden kommet igennem.

Jeg har snakket med forbrugerrådet, som desværre ikke kan gøre noget da varen koster under 800,- kroner??

Det er en hård kamp, som jeg kun fortsætter af principelle årsager.

Uanmindeligt dårlig service.

ps. dette er kun brudstykker af hele historien, men jeg tænker at jeg hellere må holde det kort?

7. november 2007

No title

For det første modtog jeg ingen ordrebekræftelse efter at have bestilt.

For det andet: da jeg kontaktede dem telefonisk løj de for mig; to gange - første gang blev jeg lovet, at varen ville være mig i hænde senest "onsdag" og onsdag blev jeg lovet, at den var afsendt tirsdag. Jeg havde stadig ikke modtaget varen den efterfølgende mandag, hvorefter jeg afbestilte. Dårlig service, spild af min tid og i bund og grund pisseirriterende.

30. oktober 2007

No title

Har bestilt 2 printere - kun fået den ene og der er gået laaangt over en måned nu. Der er umulige at komme i kontakt med hverken på telefon eller mail! KAN BESTEMT IKKE ANBEFALE DEM!

28. september 2007

No title

Jeg kan bestemt ikke anbefale denne forhandler på baggrund af mine erfaringer. Samme dag som jeg bestilte en Garmin GPS, blev pengene trukket fra mit kort. Efter en uge modtog jeg endelig en pakke fra dem, men det var den forkerte model som de havde sendt. Jeg returnerede pakken og annullerede min ordre, men først en uge senere blev pengene ført tilbage til min konto. Derudover er det nærmest umuligt at komme i telefonisk kontakt med forhandleren og de svarer ikke på de e-mail man sender til dem.

18. september 2007

No title

Specialpriser trækker betalingen umiddelbart efter man har bestilt, hvilket er i strid med reglerne for brug af betalingskort på nettet. Efter en uge havde de skubbet leveringsdatoen 2-3 gange uden at nogle af datoerne holdt.
Henvendelser via mail blev ikke besvaret. Opkald på telefonen gik enten i en kø hvorefter der blev lagt på eller der var telefonsvarer på i den telefontid de havde angivet på deres hjemmeside.
Resultatet blev at jeg har måttet annullere handelen og få banken til at kræve betalingstransaktionen tilbageført.

6. september 2007

No title

Skulle købe en laptop og jeg ringede og fik god service og da jeg bestilte varen kom den 3 dage efter med posten, varen var hvad jeg forventede, Tak til Specialpriser.dk her fra mig.

1. september 2007

No title

Fand den billigste microSD kort til min mobil her. Der var ingen problmer og fin levering med sikker indpakning osv.

31. august 2007

Er dette din virksomhed?